Najděte si lékaře a objednejte se
Vyhledávat mezi 49 000 doktory.
Najděte si lékaře
Vyberte si mezi 49 000 lékařů a specialistů. Přečtěte si názory ostatních pacientů.
Snadno si objednejte návštěvu
Vyberte si vhodný termín, zadejte údaje a potvrďte...Hotovo. Objednali jste si návštěvu!
Připomenutí o návštěvě
Sms zprávou a mailem vám zašleme připomenutí o návštěvě.
Služba je poskytována zdarma
Náštěvu si na ZnamyLekar.cz objednáte zdarma.
Rady specialistů
Dobrý den,léčím se s panickou atakou už 14 let,beru antidepresiva,nekdy se to vrací v lehčí formě.Chtela bych pochopit příčiny téhle nemoci.Myslite že by mi mohla pomoct psychoterapie?
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, mám syna 13 let, trápí ho zlé sny o hadech, každé ráno ho místo v posteli najdu v obýváku na gauči, v posteli se bojí. I když jsem s ním zkoušela spát, stejně mi utekl na gauč. U postele…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Mgr. Radka Matesová
je vidět, že se opravdu snažíte. To, co váš syn prožívá, ale nejde vyřešit vysvětlováním. Ve 13 letech už ví, že „v posteli nic není“ – jenže strach je pocit, ne logika.
Noční můry…Dobrý den,
Noční můry… Více
Nejnovější názory
Eva Andrlová
Jsem moc spokojená, děkuju za příjemné jednání!!
Linda -
Kamil Fógel
Pan doktor Fógel je vynikající lékař, který si získal mou stoprocentní důvěru. Je to opravdu odborník na svém místě, je pečlivý a zároveň lidský. Vždy...
Jitka Krejčí -
Alexandr Mykolajčuk
Velká spokojenost s péčí a lidskostí,vstřícností,moc děkuji
Ludmila
Nové profily na ZnamyLekar
- Oslovte pacienty, kteří hledají specialisty ve vašem okolí.
- Vaši pacienti nemusí čekat na otevření recepce.
- Vybudujte si svou online reputaci a získejte důvěryhodné recenze.
Mgr. Jana Černá
děkuji za Vaší zprávu. Ano psychoterapie při léčbě panických atak je velmi účinná.
V případě zájmu se můžete ozvat. Přeji hezký den. Jana Černá