MUDr.
Zuzana Procházková
Dermatolog
o specializacích
Praha 1 adresa
Jsem zkušená dermatoveneroložka a korektivní dermatoložka, která spojuje špičkovou odbornost s lidským a empatickým přístupem. Ve své praxi kladu důraz nejen na zdraví pokožky, ale i na její přirozenou krásu a dlouhodobé výsledky.
Specializuji se na korektivní dermatologii a jsem certifikovanou laserovou specialistkou na laser Cutera, díky čemuž nabízím moderní, efektivní a bezpečná řešení kožních i estetických obtíží. Každý zákrok provádím s maximální pečlivostí, citem pro detail a respektem k individualitě klienta.
Působím jako lékařka Ústřední vojenské nemocnice, kde pracuji pod vedením primáře MUDr. Antala. Jsem profesionálem s vysokou zodpovědností a pro-klientským přístupem, díky kterému se pacienti cítí v dobrých rukou, od první konzultace až po finální výsledek.
Hledáte dermatoložku, která vám bude opravdu naslouchat a navrhne řešení na míru?
Objednejte se ještě dnes do LM Clinic a svěřte svou pleť do rukou odbornice, která spojuje medicínu, moderní technologie a lidský přístup.
- Dermatovenerologie
Běžný termín
700 Kč - 3 800 Kč -
Dermatoskopie
2 300 Kč -
Způsoby platby (soukromé návštěvy)
- Hotovost
- Snaha pomoci
- Dochvilnost
I
IS
Velmi příjemné a profesionální jednání.
Y
YM
Byla jsem velmi spokojená. Příjemný personál, milý přístup a profesionální vyšetření. Vše proběhlo bez problémů. Určitě doporučuji.
L. H.
Paní doktorka je velmi milá a empatická. Vyšetření bylo velmi pečlivé, následně mi paní doktorka detailně vysvětlila, jak se starat o pleť. Bylo mi nabídnuto několik možností řešení mého problému, u každé možnosti jsem byla seznámena s účinností a případnými riziky. Paní doktorka má také velký přehled o nejnovějších trendech v dermatologii.
Š
Štěpán
Příjemné prostředí, dochvilnost, paní doktorka Procházková má příjemné vystupování a opravdu se mi snažila pomoci. Pevně věřím, že zákrok byl úspěšný. Děkuji za péči.
E
Eva Palesova
Velmi mila mlada pani doktorka pozitivne naladena. Vzala ma presne v 8.00 tak ako som bola objednana. Vubec nemam co vytknout.
Kristýna
Moc příjemná návštěva u paní doktorky. Vše srozumitelně a trpělivě vysvětlí, oceňuji velkou snahu pomoct a její přístup k práci.
DK
Vše v pořádku, nemám výhrady. Vše vysvětleno, léky predepsány.
• LM Clinic • Jiný •
Jana
Paní doktorka, je moc milá,profesionální,vše vysvětlí.
• LM Clinic • Jiný •
T
Tomáš
U paní doktorky jsem byl na preventivní kontrole mateřských znamének. Vyšetření dermatoskopem bylo velmi důkladné, paní doktorka mi každé podezřelé místo ukázala a vysvětlila, na co si dávat pozor. Atmosféra v ordinaci byla velmi příjemná a uvolněná.
Klára Eliotová
Mám za sebou první návštěvu kliniky LM Clinic a musím říct, že jsem příjemně překvapená. Objednala jsem se na dermatoskopii a konzultaci před odstraněním znaménka. Během konzultace jsme s paní doktorkou Procházkovou probraly i témata mimo to, s čím jsem primárně přišla - od péče o pleť přes face jógu až po tetování. Vše pečlivě vysvětlila a upozornila na znaménka, která je potřeba hlídat. Dokonce si během dermatoskopie všimla v místech v oblasti vlasů na hlavě, kam člověk s dlouhými, hustými vlasy těžko dohlédne nedokonalostí, které jsem považovala za znaménka - a nebyly. Odcházela jsem s receptem, lékařskou zprávou a dobrým pocitem z návštěvy.
Zatím nemůžu hodnotit samotnou zkušenost po zákroku, protože ten mě teprve čeká. Momentálně vybírám vhodný termín, kdy se uskuteční. Ještě jednou děkuji za profesionální přístup, těším se na další návštěvu.• LM Clinic • dermatoskopie •
Odpovědi
49 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, synovi 18 měsíců se udělali molousky, byli jsme na kožním, tam říkají že je to furt okey a mam termín až za měsíc. Ale přijde mi ze to neni moc v pohode, syna to očividně trápí v noci jako svědění a molousky hodne praskají. Dekuji XXXX.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, v případě že se jedná o molluscum contagiosum, tak se prosím ihned objednejte na vyšetření u dermatovenerologa, je potřeba veškeré projevy odstranit, jedná se o infekční onemocnění,které…
Dobrý den, manžel má spodní části nohou zabarvené do ošklivé červenozeleno-hnědé barvy. Opálené to není. Ráda bych přidala fotku ale nevím jak bych jí poslala k dotazu.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, bohužel dle popisu není zřejmé o jaké onemocnění se jedná. Objednejte se prosím na konzultaci a určitě nalezneme řešení manželova problému.
Přeji hezký den.
S pozdravem…