přijímá nové pacienty

Terapeut · Více o specializacích

4 názory
Odhadovaná doba odpovědi:

Jsem pozitivní, empatická a lidská. Pracuji převážně s dospělými klienty, přijímám i dospívající od 15 let.

Nejčastěji ke mně klienti chodí s těmito tématy:

• stres

• úzkosti a obavy

• panické ataky

• vztahy

• vyčerpání a vyhoření

• potřeba srovnat si myšlenky

• komunikace

• záchvatovité přejídání a bulimie.

Jak pracuji

Mám integrativní výcvik, vycházím hlavně z gestalt terapie, kombinuji ho s pozitivní psychologií a KBT. V překladu to znamená, že mám pestrou škálu technik a z každého směru používám to, co je pro klienta v danou chvíli přínosné.

Místo a časy termínů

Nejčastěji se setkáváme osobně Út a Čt odpoledne v Psychee, někdy střídáme offline a online a pokud to nejde jinak, můžeme být čistě v online

Setkávání online probíhají obvykle v Po, St a Pá prostřednictvím Google meet (nemusíte si stahovat aplikaci).

Objednávání přes tuto platformu platí pouze pro první setkání, další termíny budeme domlouvat společně.

Co u mě můžete čekat?

Otázky, které vás dovedou k uvědomění. Přijetí, nehodnocení, naslouchání, podporu a občas nějaký náhled zvenku. A smysl pro humor.

V osobním životě se ráda věnuji tanci, turistice, kreslení, hudbě. Také mým dětem, pejskovi a tvoření podcastu Aha moments, který můžete najít na YouTube, Spotify i Apple Podcasts.

Více O mně

• Psychoterapie

Pacienti, které ošetřuji

Dospělí (Pouze na některých adresách)
Děti od 15 let (Pouze na některých adresách)

Typ návštěv

Videokonzultace

Fotografie a videa

Zprávy

Marcela Avramopulu

Rezervace je platná po zaplacení, informace k platbě vám přijdou e-mailem. Všechny další platby probíhají po skončení konzultace.

Termín můžete změnit nebo zrušit 48 hodin před časem setkání (bez poplatku, peníze vám vrátím zpět na účet). Pokud tak učiníte později, konzultace se považuje za zmařenou a bude vám účtování 100% ceny konzultace.

06/07/2026

Telefonní číslo

730 27...
Psychoterapeutické centrum Psychea

Slezská 11, 3. patro, Praha 2, Praha 120 00

Způsoby platby (soukromé návštěvy)

• Nespolupracujeme se zdravotními pojišťovnami
  • Bankovní převod

4 názory

LS

Marcela je velmi empaticka, ale take konstruktivni, coz je super. Sezeni nikdy neni zbytecne, vzdy otevre par dveri, za kterymi lze nalezt odpovedi. Vlastni pokrok citite zahy. Velmi doporucuji.

Marcela Avramopulu

L., děkuji za milá slova. Odpovědi nacházíte nejen díky mým otázkám, ale hlavně díky vašemu zájmu se posunout :)

• A

A.K.

Marcela je skvělá terapeutka od které vždy odcházím s o kousek lehčí hlavou. Vyhovuje mi její empatický přístup a zapálenost pro věc. Sezení jsou vždy v uvolněné atmosféře, skvěle dokáže nacítit s jakou “náladou” přicházím a dle toho volí aktuální přístup terapie. Velice kladně hodnotím možnost jak osobního setkání, tak i online sezení. Skvělá je i časová variabilita, ve které sezení nabízí. Určitě doporučuji jak sezení u Marcel, tak její podcast.

• Virtuální adresa pro online konzultace Konzultace online  •

Marcela Avramopulu

Děkuji moc, moc mě vaše zpětná vazba potěšila!

• B

Bety

Na Marcele oceňuji, jak se dokáže naladit na klienta. I když nevíte, jak váš problém formulovat, navede vás do hloubky a přímo k jádru věci. Je empatická, pozitivní a má zvláštní charisma, že se před ní nestydím říct cokoliv, což jsem u jiných terapeutů měla. Navodí atmosféru důvěry. Opravdu mě posouvá dál. Je autentická.

Marcela Avramopulu

Jsem dojatá. Děkuji moc! Spolupracovat s vámi je radost i pro mě!

• V

VZ

Nevěřil jsem, zašel jsem, pomohlo mi to! Ďekuji!!!

Marcela Avramopulu

Stručné a jasné! :) Děkuji moc. Těším mě, že se vám u mě líbilo a naše setkávání vám pomáhala.
    Bylo mi potěšením.

2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, trpím celodenními úzkostmi a v poslední době se můj stav zhoršil. Snažím se používat r

trpím celodenními úzkostmi a v poslední době se můj stav zhoršil. Snažím se používat různé techniky na zvládání úzkosti, například dechová cvičení, uzemnění metodou 5–4–3–2–1 a další doporučované postupy. Tyto metody mi někdy krátkodobě pomohou, ale úzkost se vždy vrátí.

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

Marcela Avramopulu

je skvělé, že se o sebe staráte a zkoušíte různé techniky. Pomáhají zvládnout akutní stav, jak sama píšete, krátkodobě.
Pro dlouhodobější úlevu bych Vám doporučila psychoterapii,…

Dobrý den přeji, poslední rok se potýkám s problémem špatného soustředění, častých bolestech hlavy,

Dobrý den přeji,
poslední rok se potýkám s problémem špatného soustředění, častých bolestech hlavy, křečí po celém těle a pocitu nevolnosti.
Všeho kromě soustředění se dá za pomocí mastí a léků na krátkou dobu zbavit, avšak problém se soustředěním se mi zatím nepovedlo vyřešit ani…

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

Marcela Avramopulu

Dobrý den, doporučuji vám zajít si k lékaři, abyste vyloučila fyzické příčiny vašich potíží. Zároveň mě napadá, že může být mnoho příčin, které způsobují vaši nesoustředěnost a přidružené psychosomatické…