Mgr.
Kristýna Boháčová Polášková
Psychoterapeut
o specializacích
Praha 1 adresa
Psychoterapii vnímám jako cestu k vnitřní svobodě a harmonii. Jsem přesvědčena, že každý v sobě neseme sebeuzdravující potenciál. V bezpečném prostředí a terapeutickém setkání můžete znovu nalézt ztracenou rovnováhu.
Terapeuticky pracuji s náročnými životními situacemi, stresem, depresemi, úzkostmi, syndromem vyhoření, nízkým sebevědomým, problémy ve vztazích, izolovaností, se ztrátami a truchlením, existenciální úzkostí aj.
Daseinsanalytickou psychoterapii kombinuji s přístupem všímavosti, dle naladění a preferencí klienta zapojuji relaxační techniky, práci s dechem, techniky pro regulaci stresu a zklidňování nervového systému nebo daseinsanalytický výklad snů.
Ve své praxi propojuji zkušenosti z oblasti transkulturní a pozitivní psychologie a ze svého působení na poli vzdělávání dospělých. Praktikuji všímavost (mindfulness), jógu. Zajímám se o terapeutické přístupy zaměřené na tělo a harmonizaci nervového systému. Ráda aktivně relaxuji v přírodě. Mou velkou vášní je pohyb a cestování krajinou světa i duše.
Svou práci pravidelně superviduji, řídím se profesním etickým kodexem a dále se odborně vzdělávám.
- Psychoterapie
On-line konzultace
Psychoedukace
Konzultace online
Lublaňská 5, 5. patro (s výtahem), Praha 120 00
Způsoby platby (soukromé návštěvy)
- Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
- Hotovost
Nejčastěji zmiňované pacienty
- Snaha pomoci
- Účinnost léčby
Nový profil na ZnamyLekar
Pacienti právě začali přidávat názory.
Jitka
Kristýna je velmi milá, empatická a ochotná. Díky ní dnes mohu o svých problémech mluvit a řešit je. Netrápím se sama. Děkuji velice za ochotu a snahu pomoci. Jsem ráda, že paní Kristýnu mám.
• Virtuální adresa pro online konzultace • Konzultace online •
Skvělý přístup, krásné prostředí a porozumění. Ráda se vracím a mám absolutní pocit bezpečí a pochopení.
Děkuji za recenzi.
Kristina
K paní Poláškové docházím něco málo přes půl roku. Jako pro introverta a člověka, který terapii zkoušel poprvé, pro mě bylo důležité cítit se v prostředí terapeuta dobře, bezpečně a příjemně. A přesně takové prostředí paní Polášková svým laskavým, empatickým a lidským přístupem vytváří.
Velmi mi pomáhá, že mám člověka, kterému se můžu svěřit, který mi dá prostor mluvit, vyslechne mě a v případě potřeby sdílí i své postřehy. V mých někdy zmatených a složitých myšlenkách mi pomáhá hledat skrytá témata a souvislosti, které bych sama možná neviděla a se kterými pak můžu dál pracovat.
I když mám osobně raději terapii offline, oceňuji možnost v případě potřeby využít i online sezení.
Za sebe můžu terapii s paní Poláškovou jen doporučit.
Mgr. Kristýna Boháčová Polášková
Děkuji, Kristino, vážím si Vaší zpětné vazby.
Lucie
Psychoterapie s paní Poláškovou je velmi citlivá a zároveň účinná. Navedla mě ke zlepšení komunikace v rodině i vztahu sama k sobě. Doporučila mi užitečné akutní relaxační techniky ke zvládnutí stresu a úzkostí. Chodím tam ráda a považuji to jednu z nejlepších investic do svého života.
Mgr. Kristýna Boháčová Polášková
Děkuji za sdílení Vaší zkušenosti, Lucie.
E
Eliška
K paní Poláškové chodím již něco málo přes tři roky. Kdyby se mé já z roku 2023 setkamo s mým já dnes, nevěřily by si, jak dalekou cestu jsme společně ušly a co vše se nám díky pomoci paní terapeutky podařilo překonat. Z dívky, která si byla sama sebou nejistá, trpěla panikami, kouřila a nesportovala se stala za 3 roky sebevědomá žena jezdící na kole, která nyní pracuje a žije svůj život na plno. Paní Polášková mi pomohla rozklíčovat v sobě věci, na které jsme s jinými terapeuty nikdy nepřišli. S terapií jsem velice spokojená a ráda na ni chodím, cítím se tam dobře a odcházím vždy s dobrým pocitem. Určitě paní terapeutku doporučuji všem, kteří terapií již prošli nebo zkouší poprvé. A Vám paní Polášková moc děkuji za neustálou podporu a ochotu.
Mgr. Kristýna Boháčová Polášková
Děkuji Vám za Vaše řádky, Eliško. Opravdu jste ušla ohromný kus cesty, především díky své vytrvalosti. Važím si, že jsem v roli terapeutky mohla být u toho.
Anna
Terapie s Kristýnou mi pomohla najít laskavost k sobě v jednom z turbulentnějších období mého života. Její přístup je velmi jemný a přesto účinný, protože vždy zaslechla to podstatné z mého vyprávění a dokázala mě dovést přesně tam, kam jsem potřebovala. Naší společnou prací se mi za poslední měsíce změnil život, bez přehánění.:) Pro mě je Kristýna už několikátou terapeutkou, ale určitě bych jí doporučila i někomu, kdo jde na psychoterapii poprvé, protože se u ní skutečně není čeho bát. Vždy jsem se cítila bezpečně a odcházela jsem pokaždé posilněná na to zvládnout život.:)
Mgr. Kristýna Boháčová Polášková
Aničko, moc děkuji za Vaši hřejivou zpětnou vazbu a Vaši důvěru.
- Psychoterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Psychoterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze