O mně
1995 Omská státní lékařská akademie, obor stomatologie. 1997 Omská katedra ortopedické stomatologie, atestace II. Stupně. Obdržela certifikát special...
VíceLéčené nemoci
Znalost jazyků
Ruština, Čeština, AngličtinaSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
Vstupní vyšetření
Františka Křížka 683/22 (vchod z ulice Milady Horákové vedle BENU lékárny), Praha
Dentální hygiena
Ošetření kořenových kanálků
od 2 000 kč
Zubní vyšetření
od 1 200 kč
Ostatní služby
Akutní ošetření nereg. pacienta.
Ošetření zubního kazu
Preventivní prohlídky
Zubní korunky
Přesnost
Péče
Zařízení
Prisla som nervozna a vystrasena, odisla som s bezbolestne vymenenou plombou a vyhliadkou na opravu problemov. Pani doktorka je velmi mila
Marie
Děkuji za vstřícný přístup k akutnímu vyšetření. Personál celé ordinace je moc milý. Paní doktorka mi za krátký čas opravila dva kazy.
Martina
Paní doktorka je velice milá,byla jsem objednaná na vstupní prohlídku při které jsem zdělila paní doktorce že mne trápí vypadlá plomba a bolest zubu,bez váhání my zub hned udělala,rychlí a bezbolestný zákrok,už se těším na další návštěvu ...
JH
S šarmem, erudicí a vstřícností zvládla se sestřičkou moji obři postavu na kolečkách včetně názorů..
H. Brázová
Nejlepší zubní lékařka, u které jsem za svůj život byla. Velká profesionálka s dobrým srdcem, vše řekne narovinu, ale laskavě, navrhne nejúčinnější řešení a snaží se pacientovi pomoci. I když jsem se bála bolesti, trhání zubu moudrosti trvalo max. 5 vteřin a bylo zcela bezbolestné. Děkuji za vše
K. Š.
Byla jsem dnes poprvé, ale paní doktorka i sestřička působily velmi mile. Byla jsem se třemi dětmi a i nejmladší to zvládlo prvně v pohodě.
MK
Dlouhodobe chodim i s dcerou a jsme moc spokojeny jak pristupem, tak radami a celkovou prijemnou atmosferou
Radek
Zatím jen první návštěva, ale naprostá spokojenost. Objednán sem byl na 15:30, na řadu sem se dostal po 10 minutách. Paní doktorka super.
M.G
Příjemné prostředí ordinace, velmi milá a ochotná paní doktorka. Jsem spokojen s odvedenou prací. Doporučuji.
Marta Keriova
Toto je najúžasnejší prístup aký som kedy zažila v zdravotníctve.Pani doktorka je empatický človek,ktorý vie čo robí.Všetkým ktorým majú panický strach zo zubára ju odporučujem ako terapeuta s praxou a zároveň stomatológa ktorý presne vie ako všetko vyriešiť bez bolesti,v kľude...Mne robí komplet zuby...mala som ich v katastrofálnom stave...takže trhanie,brúsenie,mostík...úplne bez bolesti...Na všetko nájde riešenie.Domov odchádzate s úsmevom,spokojný a s radosťou na druhú navštevu...Vrelo odporučujem všetkým...
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
vlivem Crohnovy choroby mám hodně zničené zuby a několik by jich asi potřebovalo ven + vymyslet za ně nějakou náhradu. Dlouhodobě jsem ve stavu remise, netrpím zvýšenou krvácivostí a kromě přidruženého ekzematického onemocnění nemám žádný jiný zdravotní problém. Jaká je šance, že by šly u mě úspěšně zavést zubní implantáty, popř. jaké jiné možnosti v mém případě existují a jaká je u nich spoluúčast pojišťovny (VZP)?]
Za odpověď děkuji, Petr
Dobrý den, hodným kandidátem pro zavedení zubních implantátů opravdu není každý, ošetření pomocí zubních implantátů ve Vašem případě není bohužel možné. Jaký konkrétně druh ošetření potřebujete právě Vy , může určit pouze Váš ošetřující lékař-stomatolog na základě vyhodnocení stavu zubů, dásní a celkového zdravotního stavu.

O mně
VíceLéčené nemoci
- Zubní kaz
- Onemocnění zubní dřeně
- Onemocnění dutiny ústní
Specializace
- zubní lékař - stomatolog
Stáže
- Praktická implantologie. Stomatologická klinika LF UK, FN Hradec Králové.
Znalost jazyků
Ruština, Čeština, Angličtina