Jsem MUDr. Lina Velková, zubní lékařka s více než třicetiletou praxí.
Zubní medicínu vnímám jako spojení precizní práce, zkušenosti a respektu k pacientovi.

Více než 30 let jsem působila na Stomatologické klinice 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy a Všeobecné fakultní nemocnici v Praze, kde jsem se věnovala klinické praxi i výuce studentů. Jako odborná asistentka Univerzity Karlovy jsem se přes 25 let podílela na praktické výchově budoucích stomatologů a téměř 18 let jsem působila jako vedoucí lékařka a garant odbornosti v jedné z největších pražských soukromých klinik.

Ke každému pacientovi přistupuji individuálně, s cílem, aby se cítil v klidu, porozuměl svému ošetření a odcházel s dobrým pocitem. Moje profesní motto je jednoduché: „Všechno, co se dělá, se má dělat dobře.“

Více O mně

• Extrakce zubu

• Fluoridace

Lina Velková

Hartigova 620/9, Praha 3, Praha 130 00

Způsoby platby (soukromé návštěvy)

• Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu

• R

Růžena Holubová

Paní doktorka je absolutní špička ve svém oboru. Má neuvěřitelně lidský a empatický přístup, takže z vás veškerý strach ze zubaře opadne hned ve dveřích. Vše dělá precizně, bezbolestně a s úsměvem. Lepší péči o zuby i celkový zážitek z návštěvy si jednoduše nelze přát.

• zubní vyšetření  •

• I

Ivona Schmiedlová

Chtěla bych z celého srdce poděkovat paní doktorce Velkové a její skvělé sestřičce za naprostý zázrak. Na kliniku LiVe Dentis jsem přicházela se zprávami z jiných pracovišť, které mému zubu nedávaly prakticky žádnou šanci a posílaly mě rovnou na implantát.
    ​Paní doktorka se ale nevzdala. Díky její neuvěřitelné profesionalitě, precizní práci pod mikroskopem a lidskému přístupu se zub podařilo zachránit! Sestřička byla nesmírně milá, empatická a celou dobu mě podporovala. Atmosféra v ordinaci byla tak uklidňující, že ze mě opadl veškerý stres.
    ​Pokud hledáte špičkovou péči, lidskost a lékaře, který pro záchranu Vašeho zubu udělá maximum, LiVe Dentis je to nejlepší místo. Ještě jednou moc děkuji za vrácený úsměv a klid!

• A

Aleš

Velmi příjemné prostředí. Paní doktorka je velmi pečlivá a emaptická, vše vysvětlí. Velká spokojenost v výplněmi zubů bez následných komplikací. Vřele doporučuji.

• záchovná stomatologie  •

• O

Olga Bachorová

Velké poděkování paní doktorce za její vždy úžasný přístup a profesionalitu, se kterou jsem se dlouho nesetkala. Totéž platí i pro její sestru se kterou tvoří sehranou dvojici.

• Š

Šťastná Květa

Paní doktorka je ztělesněním nezájmu o pacienta, pokud si ji dovolí obtěžovat v pátek dopoledne v ordinaci VFN s akutním problémem.
    Navíc si "plete" ceny ošetření, které nabízí na soukromé klinice s cenami ošetření , které jsou pro ni závazné v ambulanci státní nemocnice.

MUDr. Lina Velková

Vážená paní Květo,

Vaše tvrzení o nezájmu o pacienta ani o záměně ceníků neodpovídá skutečnému průběhu návštěvy.

Přestože jste přišla bez předchozího objednání, věnovala jsem se Vám a nabídla Vám řešení Vašeho akutního problému, a to i přesto, že se blížil konec mé ordinační doby. Cena, o které jste byla informována, vycházela z platného ceníku VFN, nikoliv z ceníku mé soukromé ordinace.

Další podrobnosti nemohu z důvodu ochrany Vašeho soukromí a povinnosti zachovávat lékařské tajemství veřejně uvádět. Mrzí mě proto, že jste celou situaci ve své recenzi prezentovala tímto způsobem.

MUDr. Velková

Jakub

Paní doktorka je ztělesněním dokonalého propojení lidského a špičkově profesionálního přístupu. Za svůj život jsem navštívil mnoho zubařů, ale s tak citlivou, pečlivou a odbornou prací, jakou odvádí paní doktorka spolu se svou skvělou zubní instrumentářkou, jsem se ještě nesetkal. Obě jsou neuvěřitelně laskavé, empatické a sympatické. Každý zákrok i postup paní doktorka dokáže srozumitelně vysvětlit tak, aby mu porozuměl i úplný laik, a to vždy s trpělivostí a úsměvem. Vždy si spolu báječně popovídáme a odcházím nejen s perfektně odvedenou prací, ale i s pocitem, že jsem v těch nejlepších rukou.
    Jsem neuvěřitelně rád, že jsem na paní doktorku narazil – naprosto změnila můj pohled na zubní lékařství a díky ní se zubnímu lékaři už nevyhýbám. Upřímně a z celého srdce děkuji za všechnu péči, laskavost a profesionální přístup, který mi věnuje.

Kateřina

Paní doktorka mi zachránila zuby. Vše mi pečlivě vysvětlila a hlavně naučila rutinu díky které se můj chrup výrazně zlepšila a defacto chodím již jen na preventivní prohlídky bez zákroků. Děkuji a paní doktorku mohu jen doporučit.

• Jiný  •

Magdalena Rytinová

K paní doktorce chodí celá naše rodina již mnoho let. Zachránila, co se dalo, po zpackané práci naší předešlé zubařky. V jejím křesle jsem schopna usnout i během složitého zákroku, který běžně vzbuzuje obavy. Navíc je skutečný odborník, vše posuzuje s ohledem na celkový zdravotní stav pacienta. Navíc je velmi empatická, což jsem si nedávno opět ověřilia.

Klára Kameníková

Paní doktorka Velková je opravdu skvělá, její práce je za mě bezchybná. Věnuje se i složitým zákrokům, vždy odcházím bez jakýchkoli následných problémů. Práce je tak bezbolestná, že jsem jednou při výkonu usnula – to samo o sobě vypovídá o tom, jak pohodová a komfortní návštěva u ní je :). Navíc je neskutečně milá a vstřícná. Jsem opravdu vděčná za její péči!

Pavlína Krotká

Po letech hledání jsem konečně našla výjimečnou zubařku – MUDr. Linu Velkovou. Od první návštěvy jsem věděla, že jsem v nejlepších rukou. Je nejen skvělá odbornice, ale také vstřícná a lidská.

Dlouho jsem se potýkala s opakovanými problémy, které mi jinde řešili jen dočasně. Paní doktorka však vždy hledá dlouhodobá a funkční řešení. Opravila mi i v minulosti několikrát složitě ošetřované zuby tak precizně, že po zákroku nemám žádné potíže.

Oceňuji i její citlivý přístup – vždy mi vše vysvětlí, pracuje pečlivě a ohleduplně. Překvapila mě také její spolupráce s odborníky. Když bylo třeba řešit komplikované osmičky, doporučila mi zkušené chirurgy. Tento promyšlený přístup jen potvrzuje její profesionalitu.

Pokud hledáte zubaře, kterému na pacientech opravdu záleží a odvádí precizní práci, MUDr. Linu Velkovou mohu vřele doporučit. Jsem vděčná za její skvělou péči.