• Zubní lékařství

Dospělí
Děti

Vladimír Semkulyč
Bulovka Premium Clinic

Na Pankráci 1683, Budova Gemini A | Na Pankráci 1683/127, Praha 4, Praha 11, Praha 140 00

Pan doktor Semkulyč je skvělý odborník, svou práci miluje a je to znát. Snaží se najít to nejlepší řešení, doporučí, ale nechá prostor pro rozhodnutí. S dětmi k němu chodíme 14 let a na návštěvy se těšíme. Skvělý, usměvavý a empatický člověk. Kéž by bylo více takových lékařů.

• H

Pan doktor je skvělý odborník! Chodím k němu já i moje dvě dcery a jsme nad míru spokojené. Pečlivost, lidský přístup, vysvětlení. Nechci jiného zubaře :-). Bohužel u Pekárka končí. Doufám, že brzy zjistím, kde bude pokračovat. Ráda bych k němu přešla.

• I

Pan doktor Vladimír Semkulyč je naprostá špička ve svém oboru. Profesionální, pečlivý a zároveň lidský přístup, který dnes už není samozřejmostí. Vše vždy srozumitelně vysvětlí, pracuje precizně a bez zbytečného stresu. Díky jeho klidnému vystupování se u něj cítím v dobrých rukou. Ordinace je moderní, personál milý a celková atmosféra velmi příjemná. Rozhodně doporučuji každému, kdo hledá kvalitního a spolehlivého zubního lékaře.

• Bulovka Premium Clinic Jiný  •

Nejlepší lékař. Chodíme celá rodina. Velmi empaticky, pečlivý odborník. Vřele doporučuji! Věčně dobrá nálada.

Dobrý den paní Benýšková,

děkuji Vám za váš názor. Jsem moc rád mít v péči tak skvělou rodinu.

S úctou Dr. Semkulyč V.

Naprostá profesionalita, empatie, vždy dobra nálada. Vše perfektní!

Dobrý den paní Kristýno,

děkuji Vám za důvěru a za vaši moc hezkou recenzi.

• A

Vynikající zubař, kterého navštěvuji já i obě děti. Oceňuji profesionalitu, empatii a pozitivní přístup. Neměnila bych a doporučuji.

Dobrý den paní Alino,

děkuji Vám za důvěru a přízeň :) .

S úctou, Dr. Semkulyč V.

S panem doktorem máme skvělé zkušenosti již přes 10 let. Nejdříve jsem do jeho péče přešla já po té co jsem měla od předchozích lékařů zanedbané a neodborně ošetřené zuby, zejména nedostatečně vyvrtané kazy. Celkem objevil 12 kazů pod plombami nebo mezi zubami. Vzhledem k tomu, že ani pro mé syny jsem neměla zajištěnou kvalitní péči o chrup, převzal je také. Oba synové k němu dodnes chodí rádi a díky podrobnému vysvětlení důležitosti péče o zuby, mají zoubky v pořádku. Případných zákroků se nebojí a do ordinace se těší. Ceny jsou vyšší, ale to jsou v současné době v podobných ordinacích všude. Vynaložené prostředky za to však stojí, protože tím, že jsou správně motiváni, případně kvalitně a precizně ošetřeni tak nemají následné potíže. Zároveň jsou zodpovědní i v čistění zubů. Pan doktor je velmi empatický, chápající a ohleduplný. Já díky jeho mentorství jsem si zachránila i svůj parodontický chrup. Vřele ho doporučuji, je to nejen skvělý lékař, ale i člověk.

Dobrý den paní Chotěborská,

děkuji Vám za důvěru a pochvalu. Jsem rád že mám tak skvělou rodinu ve své péči.

S úctou, Dr.Semkulyč V.

Absolutní profesionalita a lidský přístup.K panu doktorovi chodím se třemi dětmi již cca 14 let.Moc doporučuji!!!

Dobrý den paní Petro,

děkuji Vám a i vašim dětem za důvěru a pochvalu.

• T

Nedovedu si představit lepšího zubaře. Zatím bez jediného problému a k zubaři už se nebojím.

Dobrý den, Tobiáši,

děkuji Vám za váš názor, moc si toho vážím.
    S pozdravem Vladimír

• V

Pana doktora mohu doporučit. Je to za život můj pátý zubař a zatím určitě nejlepší :)

Dobrý den, pane Vladimíre,

děkuji Vám za váš názor.