MDDr. David Sládek

Zubař · Více o specializacích

Číslo licence : 55213414

Jsem zubní lékař s dvanáctiletou praxí se zaměřením na precizní mikroskopickou stomatologii.

Má cesta vedla přes stomatochirurgické pracoviště až ke specializaci na endodoncii a reendodoncii pod operačním mikroskopem, včetně náročné chirurgické revize kořenových kanálků.

Kromě záchrany zubů se věnuji také estetickým rekonstrukcím. Pomocí intraorálního skenování a keramických faset či korunek vracím pacientům přirozený úsměv s důrazem na detail a digitální přesnost.

Blízký je mi i svět dětské stomatologie – díky letitým zkušenostem se sanacemi v celkové anestezii dokážu citlivě přistoupit i k těm nejmenším pacientům.

Více O mně

VIANE Dental s.r.o.

Hostinského 1536/7, 5. patro, Praha 13, Praha 155 00

• V

V.K.

Pan doktor je velice šikovný , precizní, vždy předem vše vysvětlí, je velice trpělivý, obzvláště při ošetřování malých dětí.
    Osobně mám jen samé dobré zkušenosti.

• O

O.Moos

Byl jsem zde na vstupní prohlídce a jsem maximálně spokojený. Překvapila mě nadčasová, moderní ordinace a velmi vstřícný přístup. Pan doktor byl extrémně ochotný, jednal se mnou jako naprostý profesionál a vše vyřešil k mé plné spokojenosti. Následně jsem podstoupil také dentální hygienu, kterou mohu rovněž vřele doporučit. Po letech zkušeností je pro mě VIANE Dental tou nejlepší ordinací, jakou jsem kdy navštívil.

• H

Hana

Děkuji panu doktorovi za záchranu zubu, provedl mi resekci a čištění kanálků.
    Jeho přístup je vysoce profesionální.
    Celková atmosféra v ordinaci je velmi příjemná. Vše mi dopředu vysvětlil a v průběhu ošetření mě informoval, to je velmi příjemné pro pacienta.

Libuše Pešková

Pan doktor je naprostý profesionál, navíc moc laskavý. Zachránil mi už několik zubů, o které bych jinak přišla. Ceny jsou u něj příznivější, než např. v Dentmedico.

Jarmila

Doktora Sládka navštěvuji více jak 10 let a jsem velice spokojená - vše trpělivě vysvětlí a pečlivě provede - je to první zubař, který mě odnaučil se bát!!!

• jiné místo Jiný  •

Patricie

Profesionální a pečlivý pan doktor s lidským přístupem. Používá moderní stomatologické postupy a věnuje se problému do detailu. Jsem s ním velmi spokojená.

• Š

Štěpánka

Pan doktor je velmi příjemný ,vše vždy všechno vysvětlí,pracuje precizně ,chodím k němu již mnoho let na jiné pracoviště a s jeho péčí jsem velmi spokojená .Určitě doporučuji

• VIANE Dental s.r.o. keramická korunka  •

Michaela Koníčková

Pan doktor je velice milý, empatický a vše vždy velice podrobně vysvětlí. Ošetření je pečlivé a bezbolestné. Vždy, když vás něco trápí, ochotně se vám věnuje. Zbavil mě strachu ze zubařů.
    Jsem s péčí a přístupem velice spokojená, stejně tak můj syn.
    Chodím k němu již spoustu let na jiné klinice.

Jirka

Skvělý přístup,vysoká profesionalita,mám jen ty nejlepší zkušenosti.

• R

RK

Velice milý a profesionální přístup k pacientům,jen ta nejlepší zkušenost

• VIANE Dental s.r.o. záchovná stomatologie  •

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, na pětce vpravo nahoře se mi udělal pod korunkou váček. 3 roky žiji s tímto váčkem v sym

na pětce vpravo nahoře se mi udělal pod korunkou váček. 3 roky žiji s tímto váčkem v symbioze, ale letos mne začal pobolívat, tak jsem dostala od zubařky ATB, bolest sice přestala, ale navštívila jsem dalšího zubaře, který mi říkal, že je nutné váček odstranit a že se o to pokusí.…

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

MDDr. David Sládek

Dobrý den Mirko,

váček pod zubem je nutné vyřešit. Bakterie z něho Vám putují celým tělem. Byť to vůbec nepociťujete.

Páček se dá vyřešit 3 způsoby. Znovu ošetřit kořenové…