MDDr. Marie Kostelebová

Zubař Více

Stomatologické centrum Bakon spol s.r.o.
•Komplexní nabídka služeb

• Zubní vyšetření

• Zubní korunky

• Vyšetření rtg

• S

Vynikající péče. Milá, vstřícná, ale hlavně šikovná lékařka.

• jiné místo Jiný  •

• S

Paní doktorka je velmi šikovná, zákrok provedla velmi kvalitně. Velmi doporučuji.

• Bakon s.r.o ošetření zubního kazu  •

Skvělá a komunikativní paní zubařka. Nikdy jsem neměl obavu ohledně zákroku, vždy mi vše vysvětlila a ukázala na rentgenech. Docházím k ní pravidelně a jsem naprosto spokojen.

• Bakon s.r.o  •

Naprosto úžasná pani zubarka :) milá ,příjemná ,ochotna a empaticka…:) hlavně bezbolestny zákrok :) dekuji

• Bakon s.r.o odstranění zubů  •

Paní doktorka je velmi vstřícná, zákrok provedla rychle a velmi kvalitně. Nejprve se mnou na základě snímku RTG zkonzultovala můj zdravotní stav, doporučila další postup a následně provedla odstranění zubních kazů. Jsem rád, že jsem na ni narazil při hledání nového zubaře. Velmi doporučuji.

• Bakon s.r.o záchovná stomatologie  •

• S

Naprosto úžasná paní zubařka. Chodím k ní pravidelně a vše naprosto perfektní. Milá, šikovná, vnímavá, bezbolestné zákroky a kvalitní technika. Postupně mi opravuje všechny zuby a jsem nadmíru spokojená. Doporučuji všemi deseti.. ! Děkuji

• Bakon s.r.o estetická stomatologie  •