MDDr.
- Zubní lékařství
Pacienti, které ošetřuji
Typ návštěv
Zvýraznění
MDDr. Mohammad Alhabbal je ztělesněním skutečné profesionality. Ošetření u něj je vždy naprosto bezbolestné, precizní a bez sebemenšího stresu. Obrovské díky patří i jeho sestřičkám – jsou to opravdov...
VíceShymko Vladyslav
Vstupní vyšetření
Zubní vyšetření
Ošetření kořenových kanálků
Ošetření zubního kazu
Preventivní prohlídky
Sokolská 1662/35, Praha 2, Praha 120 00
Způsoby platby (soukromé návštěvy)
- Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
- Kreditní karta
- Hotovost
Telefonní číslo
Nejčastěji zmiňované pacienty
- Podrobné vysvětlení
- Snaha pomoci
- Účinnost léčby
KS
Vše v pořádku,pan doktor dochvilný a trpělivý. Také pečlivý.Mohu doporučit.
• Laila Clinic • vstupní vyšetření •
Jiří Daniel
Jsem byl na extrakci a pomohli mi sestra pan doktor atd jsem spokojen
• Laila Clinic • Jiný •
Shymko Vladyslav
Obrovské díky patří i jeho sestřičkám – jsou to opravdoví andělé v ordinaci. Okamžitě je poznáte: podle neuvěřitelné rychlosti, dokonalé sehranosti a neustálé připravenosti pomoci s čímkoliv a kdykoliv.
Kvalita jejich práce je k nezaplacení a ceny za takto prvotřídní péči navíc rozhodně stojí za to. Celý tento tým prostě zbožňuji. Velké díky za to, jak skvěle chráníte zdraví lidí a vracíte jim důvod se krásně usmívat! Doporučuji z celého srdce. Děkuji vám, profesionálové!• Laila Clinic • ošetření zubního kazu •
Váš účet byl odstraněn
Moc děkuji za skvělý přístup. Pan doktor byl velmi profesionální, milý a vše mi hezky vysvětlil. Také sestřička byla moc příjemná, ochotná a empatická. Byla jsem zde i s malými dětmi a i k nim měli oba krásný a trpělivý přístup, děti byly úplně v pohodě. Celá návštěva proběhla v příjemné atmosféře a cítila jsem se opravdu dobře. Určitě doporučuji
• Laila Clinic • zubní vyšetření •
Jana
Dnes jsem byla u pana doktora poprvé a i přes svůj velký strach ze zubařů jsem se cítila opravdu v bezpečí a v dobrých rukou. Pan doktor byl velmi milý, trpělivý a vše mi v klidu vysvětlil, což mi hodně pomohlo uklidnit se. Oceňuji jeho lidský a citlivý přístup, stejně jako příjemnou atmosféru celé ordinace. Moc děkuji celému týmu za skvělou péči — odcházela jsem s dobrým pocitem a těším se na další návštěvu.“
• Laila Clinic • zubní vyšetření •
Š
Štěpán Junek
Tak dámy a pánové? Lepšího zubaře neseženete. Jeho profesionalita a empatie k vám a vašim zubům je neskutečná. Dělá vše proto aby jste se cítili komfortně. Mel jsem komplikovaný zákrok během 2 návštěv cely vršek ven. Za celý zákrok jsem necítil vubec nic a kdyz náhodou to tlačilo a melo by to bolet píchne vám tam dalsi injekci. Stará se o pacienty úplně skvěle. Po zákroku je na telefonu a cokoliv potřebujete vysvětlit, rad vám vysvětlí. Sestřičky v ordinaci taky uplne na 1 pokud se budete rozhodovat mezi více zubaři. Tady pana doktora naprosto doporučuju. A jeste taková vsuvka nejenom, ze to nebolí, ale hlavně je všechno extrémně rychlé. 10 zubu venku za hodinu i s šitím.
• Laila Clinic • stomatologické zákroky •
Josef Slanina
Byl jsem na vytržení kořenu po vylomeném zubu. Ošetření bylo profesionální a rychlé. Ani jsem to takhle rychlé nečekal, neboť před 22 lety se můj tehdejší zubař trápil s tímto úkonem více než hodinu a tady pan zubař mě ošetřil za cca 20 minut. Budu se určitě vracet. Ať už na preventivni prohlídky, nebo i v případě většího problému.
O
Oleh Harhat
Byl jsem na extrakci dvou osmicek. Pan zubar profesionalne provedl extrakci, vse vysvetlil a kdyz bylo potreba, udelala se pauza, abych si mohl odpocinout a popadnout dech, protoze se te spodni ven nechtelo. Pan zubar pozdeji vyvsetlil, proc horni sla rychleji a spodni pomaleji. Ale vse bezbolestne a opravdu profesionalne, to bylo poznat na prvni pohled. Mohu doporucit.
Jana Sigmundová
Pan doktor naprosto super! Sestřičky také tak! Měla jsem “komplikovanější extrakci” která zabrala 10 minut Všem moc děkuji
Karel Janů
Pan doktor pracuje opravdu moc dobře. Mojí osmičku nevytrhl, ale naprosto bezbolestně vyndal. Ani jsem si nevšiml, že je venku. On i sestřička jsou velice příjemní a sympatičtí lidé. Vřele doporučuji.