Zprávy

Vážení pacienti, informujeme, že ve dnech 18.4 do 6.6 bude naše ordinace z důvodu dovolené uzavřena.
O mně
Čas objednání je orientační, záleží na délce vyšetření předchozího pacienta. POHOTOVOST o víkendu a svátcích. Na základě telefonické objednávky, ma...
VíceUkončené školy
Přesnost
Péče
Zařízení
DP
Empatie, Profesionalita, milý přístup. Vřele pani doktorku doporučuji. Dekuji za pomoc v akutní nouzi.
Андрей
Всё было сделано на высшем уровне , индивидуальный подход, очень приятно было иметь дело с профессионалом своего дела!
Yordanov
Je to nejlepší zubařka co jsem kdy měl, vše dělá precizně a citlivě, všechno vysvětlí a vždy pomůže.
Kateřina Fišerová
Paní doktorka moc dobře ví co dělá. A i když tam jdete utrpení, odcházíte s úsměvem. Ošetření je bezbolestné a kvalitní, takže se tam moc ráda vracím :)
Paní doktorka je skvělá, milá, je to profesionálka ve svém oboru. Ceny jsou bohužel vyšší, ale v Praze už to nikde asi stejně levnější nebude.
František Strejček
výborná péče, výborné vysvětlení druhu ošetření, vlastní ošetření je bezbolestné a paní doktorka je empatická
TS
Byla jsem na ústní hygieně. Pani doktorka je velice pecliva, pracuje systematicky, rychle, ohleduplne a k tomu je navic i velice mila. Vřele doporučuji!
Daniel Šimiček
Výborná zubárka vrelo všetkým odporúčam.S každou naštevou ordinácie som nadmierne spokojnýzamna 100%
Denis Š.
Jestli se bojíte zubařů, tak šup sem =)) p.doktorka a její sestřička se o Vás velmi pečlivě postarají. Bezbolestně a velmi kvalitně vše ošetří, taky jsou velmi milé a přátelské, takže z návštěvy Vám zbyde velmi příjemný pocit. Moc doporučují a dávám všechny hvězdičky.
VK
Takovou dentální hygienu jsem už hodně dlouho nezažila! Opravdu špičkové provedení a mohu jen doporučit.
O mně
VíceUkončené školy
- Atestační zkouška / specializovaná způsobilost zubního lékaře
Specializace
- zubní lékař - stomatolog
- dentální hygiena
Stáže
- Ivano – Frankovská univerzita
- Stomatologie Skalka, S.r.o.
Fotografie
Znalost jazyků