HOLISTIC DENTAL AND  PHYSIO CENTRE s.r.o.

Zubní lékařství

Na Poříčním právu 376/1, Praha 128 00

Do ordinace nastoupila dentální hygienistka Sára Kučíková. Pokud se chcete objednat na dentální hygienu, domluvte si s ní schůzku u paní Kučíkové.

28/11/2024

Zobrazit více

Názory o lékařích (771)

N

Nikolina Jerečić

Pani doktorka i sestřička jsou moc milé a chápavé.

N

N.P

Míč milá a příjemná doktorka, vše proběhlo super. Doporučuji

• Bc. Sára Kučíková • dentální hygiena  •

Z

Zuzana

Citlivá, empatická, vše podrobně vysvětluje.. Všem doporučuji.

• lékař Maryana Kovalchuk • zubní vyšetření  •

MP

Paní zubařka je moc milá a vše podrobně vysvětli. Navrhne řešení a nechá pacienta se rozhodnou podle svého.

C

Cd

Nejlepsi zubar v Praze technika vstricnost dochvilnost bez bolesti

T

Tomas

Recenze nepíši často a také ne příliš rád. Tentokrát musím – byl jsem na koncertě dentistů. Vzduchem poletovaly zubařské pomůcky, nástroje, výplně, lampy, rentgeny. Vše to s citem dirigovala paní doktorka Kovalchuk s vydatnou pomocí sestry. No a já na to zíral s otevřenou pusou (jinak to ani nejde) a moc si to užíval, protože jsem necítil žádnou bolest, jak bývá na podobných představeních obvyklé. Na začátku jsem se dozvěděl, jaký kus se bude hrát a jaký bude průběh, takže mě nečekalo žádné překvapení. Výsledek je skvostný, kus byl odehrán velmi profesionálně a pečlivě. Bylo zřejmé, že tento orchestr je dobře sehrán a dělá svou práci s nejvyšším nasazením. No a cena za představení je v mých očích přiměřená. Až to bude potřeba, rád si podobný kus nechám od tohoto týmu zahrát znovu. Sice s obavami, že se na mne příště nedostane kvůli zástupu dalších zájemců, ale musím tento dentistický orchestr všem doporučit a také mu tímto poděkovat.

Spokojený klient

Nejlepší zubař, jakého jsem kdy navštívil. Profesionální přístup, příjemné jednání a vždy kvalitně odvedená práce.

LT

Paní doktorka je empatická, příjemná. Dává si záležet.

• lékař Maryana Kovalchuk • Jiný  •

JK

Vše v nejlepším pořádku.Spokojenost s ošetřením a přístupem.

• Bc. Sára Kučíková • dentální hygiena  •

David

Vsechno super, v cekarne jsem cekal uplne minimalne, velmi empaticky pristup

• lékař Maryana Kovalchuk • ošetření kořenových kanálků  •