HOLISTIC DENTAL AND  PHYSIO CENTRE s.r.o.

Zubní lékařství

Logo

Na Poříčním právu 376/1, Praha 128 00

Do ordinace nastoupila dentální hygienistka Sára Kučíková. Pokud se chcete objednat na dentální hygienu, domluvte si s ní schůzku u paní Kučíkové.

28/11/2024

• Česká průmyslová zdravotní pojišťovna
  • Všechna pojištění
Zobrazit více

Názory o lékařích (730)

Paní doktorka se vždy snaží vyjít maximálně vstříc.

• lékař Maryana Kovalchuk dentální hygiena  •

Úžasná zubařka s velkým smyslem pro detail a preciznost. Velmi doporučuji.

• lékař Maryana Kovalchuk estetická stomatologie  •

I

Moc pečlivě ošetření. Ocenil Úpy jak Leoše cistit zuby a předcházet bolesti desen. Děkuji.

• Bc. Sára Kučíková dentální hygiena  •

Zákrok byl proveden velmi pečlivě. Všechny plomby od paní doktorky mají vysokou trvanlivost, ještě se mi žádná nepoškodila. Ošetření ovšem bylo o půl hodiny zpožděné a cena za plombu se mi zdá vysoká.

R

Hygienistka Sára je velmi šikovná, málem jsem během zákroku usnul. Chrup po ošetření jako nový. Skvelé.

I

Amazing doctor. I am already visiting for multiple years. Very durable teeth fillings.

• lékař Maryana Kovalchuk ošetření zubního kazu  •

Perfektní práce, bezbolestný zákrok, výborný přístup ke klientovi

• Bc. Sára Kučíková dentální hygiena  •

Paní doktorka je skvělá, pečlivá, empatická. Poprvé jsem byla v ordinaci p. doktorky s akutním problémem. Byla připravená, že zub půjde ven. Byla jsem dojatá, jak paní doktorka přesně a rychle pracovala. Zub mi zachránila. Se sestřičkou jsou skvělý tým. Moc děkuji, jsem vděčná, že jsem v jejich péči.

• lékař Maryana Kovalchuk ošetření zubního kazu  •

Dala bych miliard hvězdiček kdyby to šlo. Moc milá pani hygienistka. Všechno probíhá hladce, pani hygienistka se snaží udělat celý proces maximálně bezbolestně a opatrně. Také všechno hezky pochopitelně vysvětluje a poradila mi se vším co jsem potřebovala. Nemela jsem ani sekundu špatný pocit. Moc dekuji určitě se k vám ještě vrátím

R

Velmi empatická a profesionální. Vždy vše srozumutelně vysvětlila. V čekárně jsem nikdy nečekal dlouho.

• lékař Maryana Kovalchuk ošetření kořenových kanálků  •