Na Poříčním právu 376/1, Praha 128 00
Do ordinace nastoupila dentální hygienistka Sára Kučíková. Pokud se chcete objednat na dentální hygienu, domluvte si s ní schůzku u paní Kučíkové.
Přečtěte si více28/11/2024
Přečtěte si více28/11/2024
28/11/2024
Ověřujeme pravost všech recenzí, abychom se ujistili, že pochází od pacientů, kteří skutečně navštívili specialistu nebo kliniku. Proto kromě našich standardních postupů jsme zavedli dvě další úrovně ověřování:
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Pacienti, kteří si objednali návštěvu s tímto specialistou a jejich telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Vše OK, milá, jemná, rychlá, zkrátka skvělá lékařka. Minimální čekací doba.
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Velmi příjemné prostředí, milá, ochotná a pečlivá lékařka i sestra, lidský přístup. Z mí strany trvalá spokojenost a dík.
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Paní doktorka je mistrem ve svém oboru opravdu profesionál. Lidský přístup, usměvavá, stejně jako sestřička.... :)
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Paní doktorka a sestřička jsou moc milé, vše vysvětlí.
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Důsledné uplatnění odstraňování kamene a skvrn ultrazvukem a pískem, vyčištěni mezizubních prostor a při leštění. Názorné předvedení péče o zuby v domácím prostředí
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Mněly spodženi 20 min na co řikly počkat pokud udělají pánovi hygienu .Což je absolutně nepochopitelné.Žadna omluva,bylo mě řečeno najít si nového lékaře.A bouchla před nama s malýma dětmi dveřmi!!!!
lékař Maryana Kovalchuk
děkujeme za Vaši recenzi, ale uvedené informace neodpovídají skutečnosti.
S pozdravem
Holistik Dental and Physio Centre .
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Skvěle odvedená práce. Bezbolestné vyvrtání zubu proběhlo bez problému. Vše se hojí po zákroku velice rychle. Spokojenost.
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Vše bylo super, moc děkuji. práce udělaná na vše 100%.
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Paní doktorka velice ochotná, milá a vstřícká. Vše vysvětlila, poradila...
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Milé a profesionální ošetření. Přesnost návštěvní hodiny, takže jsem nemusel čekat v čekárně. Přehledné vysvětlení možností léčby.