Na Poříčním právu 376/1, Praha 128 00
Do ordinace nastoupila dentální hygienistka Sára Kučíková. Pokud se chcete objednat na dentální hygienu, domluvte si s ní schůzku u paní Kučíkové.
Přečtěte si více28/11/2024
Přečtěte si více28/11/2024
28/11/2024
Ověřujeme pravost všech recenzí, abychom se ujistili, že pochází od pacientů, kteří skutečně navštívili specialistu nebo kliniku. Proto kromě našich standardních postupů jsme zavedli dvě další úrovně ověřování:
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Pacienti, kteří si objednali návštěvu s tímto specialistou a jejich telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Perfektní přístup, vysvětlení možností a průběhu.
Maryana velice citlivá, popíše stav po kontrole a možnosti dalšího postupu.
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
paní doktorka je velmi milá, příjemná a profesionální, naprostá spokojenost!
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
uplne skvele! nejvic bezbolestna a informativni dentalni hygiena kterou jste kdy mel!
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Slečna je pečlivá, milá a vše ochotně vysvětlí. Vřele doporučuji!
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Skvělá, profesionální a příjemná paní doktorka, vše vysvětlila
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Milá paní doktorka i sestra, všechno vysvětlí ,
Příjemné prostředí
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Vynikající práce, doktorka Maryana vše dobře vysvětlila a byla trpělivá
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Jako vždy perfektní, sice vyšší ceny, ale stojí to za to. Pokud hledáte profesionální přístup a ošetření, tak doporučuji.
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Ošetření bylo rychlé, velmi jemné a precizní, stejně jako při všech minulých návštěvách.
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Naprostá spokojenost. Příjemná komunikace, rychlá práce. Cena odpovídá kvalitě a byl jsem s ní seznámen předem.