Přijame pohotovost! Při karantyně

Kvalitní peče a hezké chovani - to je pro nás!
Rozumíme že návštěva ke stomatologovi není nejpřínosnější věc. Ale spolu s našim týmem budeme se snažit, abyste změnil svůj názor.
Více O mně

• Zubní korunky

Od 4 500 Kč

• Zubní chirurgie

800 Kč

Mohu doporučit. Cením si profesionalitu a kvalitu práce pana zubaře a popravdě asi nejvíce krátkou čekací dobu, jak přímo v ordinaci, tak i na objednání.

• Novastom S.R.O. ošetření zubního kazu  •

Perfektni zubař, jakmile jednou vyzkoušite, nebudete chtit jineho. Velmi odborný a zkuseny člověk, kapacita

• Stomatologická klinika Magic Smile Jiný  •

• F

Musel jsem prijet kvůli akutní bolesti 8ky až z Libereckého kraje, měl jsem strach, ze jedu zbytečně, ale nejel. Velká profesionalita a přístup pana doktora je na místě. Děkuji

• jiné místo Jiný  •

• G

Jsem spokojená, konečně mám zubaře :-) Pan doktor byl milý, vše mi vysvětlil, byl ochotný.

• Novastom S.R.O. preventivní prohlídky  •

Velice si vážím šikovnost panů doktorů a jejich zdravotniho personálu/sestřičky fi Novastom, jejich ochoty, vstřícnost , milé chování
    Moc děkuji

• Novastom S.R.O. parodontologické konzultace  •

• B

Skvělý lékař...odbornost, ordinace,empatie..příjemná sestra..objednání na čas..našla jsem tohoto lékaře online...

• Novastom S.R.O. preventivní prohlídky  •

První návštěvas pozitivním dojmem. Pan doktor detailně popsal obsah problémů a možnosti řešení. S návštěvou jsem spokojená. Doporučuji!

• Novastom S.R.O. parodontologické konzultace  •