Premium zubní implantáty Straumann. Jsem specialista v oboru estetické a záchovné stomatologie, dentální implantace a protetické stomatologie. Oboru stomatologie se věnuji více než 15 let. Snažím se pro své stávající i nové pacienty poskytnout naprostý komfort během ošetření. Volím vždy citlivý přístup, provádím důkladné vyšetření pacienta a stále se ve svém oboru vzdělávám, používám tak nejnovější materiály a moderní lékařské postupy.
- Zubní lékařství
Hrazeno pojišťovnou -
Doudova 652/10, Praha 5, Praha 147 00
Telefonní číslo
Jana
Nejlepší pan zubař, který mne kdy ošetřoval, stará se prakticky o celou naší rodinu a za to mu patří velký dík
LK
Spokojenost po všech stránkách, laskavý přístup, jako vždy
JB
Velice příjemný, svědomitý, ochota řešit více situaci.
• Ludana s.r.o. • Konzultace - 30 min. •
Luboš body
Nejlepší pan zubař ! Všem doporučuji neznám lepšího zubaře v ČR, žádná bolest ,rychlost ,preciznost .
Kateřina
Velice profesionální, lidský a milý přístup. Akutní problém s prasklou vyplní. Děkuji.
R
Raman Zherdzeu
Extrakce zubu moudrosti. Trvalo to 3 minuty. Bezbolestné a hrazené pojišťovnou. Moc děkuji!
Adéla
Pan doktor velice profesionální a příjemný. Zavolala jsem, že mám problém se zubem a ještě ten den mě vzal a pomohl mi. Mohu jen doporučit.
Gabriela B.
K panu zubaři Vashchukovi docházím již několik let a mohu ho s čistým svědomím doporučit. Když jsem k němu přišla poprvé, byl stav mých zubů velmi špatný – kazy i na předních zubech, jeden zub na implantát, další musel být vytržen. Dlouhé roky jsem se styděla vyhledat pomoc, ale díky pozitivním recenzím jsem se rozhodla právě pro pana doktora a udělala jsem správně.
Od první návštěvy byl empatický, milý a vstřícný. Vždy dbal na to, aby léčba byla co nejméně náročná po fyzické i finanční stránce. Zákroky jsou bezbolestné, neustále se ptá, zda je vše v pořádku, a v případě potřeby doplní anestezii. Velmi oceňuji jeho důraz na funkčnost i estetiku a také lidský přístup – po náročnějším zákroku mi dokonce volal, aby se ujistil, že je vše v pořádku.
Dnes mám zuby bez problémů a chodím už jen na preventivní prohlídky. Velkým plusem je i skvělá dentální hygienistka ve stejné ordinaci. Moc děkuji za veškerou péči, starost a vlastně i za změnu života, nebýt jich, dodnes bych se styděla usmát.• Ludana s.r.o. • implantáty •
Dr. Valerii Vashchuk
Děkuji Vám moc za důvěru. I já i sestřička na Vás vždycky se těšíme.
Pavel
Příjemný, profesionální přístup. Šetrný vytržení zubů, ani jsem to necitil
• Ludana s.r.o. • vstupní vyšetření •
Jiří
Návštěva a zákrok proběhly velmi hladce a bezbolestně, všechny moje dotazy byly podrobně zodpovězeny.
Odpovědi
35 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Praskla pájka v kovovém (pozlaceném) můstku. Můstek je možné sejmout, připájet a nasadit zpět. Můžete mi někdo doporučit lékaře, který tuto práci umí?
Dobrý den.
Vážený paciente , všeobecné se doporučuje takové můstky předělat.
Je možné že kovokeramicky můstek stojí 100000Kč ?na celé horní patro?děkuji Ludmila
Dobrý den.
Vážená paní Ludmilo, ano , je to možný. Formování cen v každé zubní ordinaci je určeno minutovymi naklady ordinaci / kvalitou zubního laboranta , materiály , které byli použité atd/.