přijímá nové pacienty

Zubař · Více o specializacích

Odhadovaná doba odpovědi:

Premium zubní implantáty Straumann. Jsem specialista v oboru estetické a záchovné stomatologie, dentální implantace a protetické stomatologie. Oboru stomatologie se věnuji více než 15 let. Snažím se pro své stávající i nové pacienty poskytnout naprostý komfort během ošetření. Volím vždy citlivý přístup, provádím důkladné vyšetření pacienta a stále se ve svém oboru vzdělávám, používám tak nejnovější materiály a moderní lékařské postupy.

Více O mně

Od 20 000 Kč

Ludana s.r.o.
Ludana s.r.o.

Doudova 652/10, Praha 5, Praha 147 00

Způsoby platby (soukromé návštěvy)

• Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
  • Bankovní převod

• Podrobné vysvětlení
  • Dochvilnost
  • I

Ivanka

První návštěva,lekar i sestřička velmi milí. Kompletní prohlídka a rtg

• Ludana s.r.o. Konzultace - 30 min.  •

• V

Věra

Jeden z nejlepších zubařů. Snaží se pomoci, vše vysvětlí, nebojím se ho na nic zeptat, na všechny otázky odpoví. Nedělá zbytečné zákroky navíc. Vyslechne mě a pokud mám v průběhu další otázky, necítím z něj spěch ani že bych otravovala. Super přístup. Kéž by každý lékař byl takový. Moc děkuji, že k Vám mohu chodit.

Marta

vynikající doktor! individuální přístup, podrobné vysvětlení a snaha pomoci - návštěva byla opravdu příjemná, doktor je moc milý, doporučuji!

• Ludana s.r.o. vstupní vyšetření  •

Míra

Příjemný, zručný lékař, na kterém je vidět, že ví co dělá..

• Ludana s.r.o. chirurgická extrakce zubu  •

• O

Ostapjuk Anastasija

Naprostá spokojenost,doktor poctivý,práce kvalitní.Doporučuji.

M.Tichá

Pan doktor je pečlivý a jemný, vždy vše před zákrokem vysvětlí.

K.Oksana

Nejlepší zubař kterého jsem kdy měla! Doporučuji .

• R

Roman

Příjemné jednání, profesionální přístup, pečlivost.

• Ludana s.r.o. ošetření kořenových kanálků  •

Martin J.

Pan doktor je fenomén, tak kvalitního lékaře člověk potkává párkrát za život. Přecizní a lidský.

• G

Galyna

Pan zubař byl velmi dochvilný, příjemný a ochotný. Všechno mi vysvětlil a snažil se mi opravdu pomoct. Oceňuji jeho přístup, pečlivost a ochotu. S návštěvou jsem byla velmi spokojená a určitě doporučuji.

• Ludana s.r.o. estetická stomatologie  •

Odpovědi

35 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Je možné že kovokeramicky můstek stojí 100000Kč ?na celé horní patro?děkuji Ludmila

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

Dobrý den.
Vážená paní Ludmilo, ano , je to možný. Formování cen v každé zubní ordinaci je určeno minutovymi naklady ordinaci / kvalitou zubního laboranta , materiály , které byli použité atd/.

Praskla pájka v kovovém (pozlaceném) můstku. Můstek je možné sejmout, připájet a nasadit zpět. Můžete mi někdo doporučit lékaře, který tuto práci umí?

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

Dobrý den.
Vážený paciente , všeobecné se doporučuje takové můstky předělat.

Prohlížet všechny odpovědi