Premium zubní implantáty Straumann. Jsem specialista v oboru estetické a záchovné stomatologie, dentální implantace a protetické stomatologie. Oboru stomatologie se věnuji více než 15 let. Snažím se pro své stávající i nové pacienty poskytnout naprostý komfort během ošetření. Volím vždy citlivý přístup, provádím důkladné vyšetření pacienta a stále se ve svém oboru vzdělávám, používám tak nejnovější materiály a moderní lékařské postupy.
- Zubní lékařství
Hrazeno pojišťovnou -
Implantáty
Od 20 000 Kč -
Doudova 652/10, Praha 5, Praha 147 00
Způsoby platby (soukromé návštěvy)
- Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
- Bankovní převod
- Podrobné vysvětlení
- Dochvilnost
I
Ivanka
První návštěva,lekar i sestřička velmi milí. Kompletní prohlídka a rtg
• Ludana s.r.o. • Konzultace - 30 min. •
Věra
Jeden z nejlepších zubařů. Snaží se pomoci, vše vysvětlí, nebojím se ho na nic zeptat, na všechny otázky odpoví. Nedělá zbytečné zákroky navíc. Vyslechne mě a pokud mám v průběhu další otázky, necítím z něj spěch ani že bych otravovala. Super přístup. Kéž by každý lékař byl takový. Moc děkuji, že k Vám mohu chodit.
Marta
vynikající doktor! individuální přístup, podrobné vysvětlení a snaha pomoci - návštěva byla opravdu příjemná, doktor je moc milý, doporučuji!
• Ludana s.r.o. • vstupní vyšetření •
Míra
Příjemný, zručný lékař, na kterém je vidět, že ví co dělá..
• Ludana s.r.o. • chirurgická extrakce zubu •
O
Ostapjuk Anastasija
Naprostá spokojenost,doktor poctivý,práce kvalitní.Doporučuji.
M.Tichá
Pan doktor je pečlivý a jemný, vždy vše před zákrokem vysvětlí.
K.Oksana
Nejlepší zubař kterého jsem kdy měla! Doporučuji .
Roman
Příjemné jednání, profesionální přístup, pečlivost.
• Ludana s.r.o. • ošetření kořenových kanálků •
Martin J.
Pan doktor je fenomén, tak kvalitního lékaře člověk potkává párkrát za život. Přecizní a lidský.
G
Galyna
Pan zubař byl velmi dochvilný, příjemný a ochotný. Všechno mi vysvětlil a snažil se mi opravdu pomoct. Oceňuji jeho přístup, pečlivost a ochotu. S návštěvou jsem byla velmi spokojená a určitě doporučuji.• Ludana s.r.o. • estetická stomatologie •
35 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Je možné že kovokeramicky můstek stojí 100000Kč ?na celé horní patro?děkuji Ludmila
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den.
Vážená paní Ludmilo, ano , je to možný. Formování cen v každé zubní ordinaci je určeno minutovymi naklady ordinaci / kvalitou zubního laboranta , materiály , které byli použité atd/.
Praskla pájka v kovovém (pozlaceném) můstku. Můstek je možné sejmout, připájet a nasadit zpět. Můžete mi někdo doporučit lékaře, který tuto práci umí?
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den.
Vážený paciente , všeobecné se doporučuje takové můstky předělat.