Přečtěte si více12/11/2025
Přečtěte si více12/11/2025
12/11/2025
PŘIJÍMÁME NOVÉ PACIENTY!!!! Zubní ordinace Ludana s.r.o. je privátní stomatologické pracoviště, které se nachází v Doudové ulici, vzdálené jen 5-7 min klidné chůze od stanice metra Pražského povstání. Naše odborníky poskytují komplexní stomatologickou péči zaměřenou především na estetickou stomatologii, na parodontologii. K dosažení ideálního výsledku jsou používány nejmodernější přístroje, materiály a postupy. Naši prioritou je individuální , maximálně komplexní a empatický přístup, využití špičkových materiálů a bezbolestné ošetření. Snažíme se nejen o maximálně kvalitní ošetření po odborné stránce, ale i také o maximálně citlivý psychologický přístup vedoucí k odbourání strachu před ošetřením. Naše ordinace disponuje mezi jiným digitálními zobrazovacími systémy (intraorální a panoramatické rentgeny) . Intraorální rentgen umožňuje vytvoření detailních snímků, které jsou nezbytné k odhalení velmi malých kazivých defektů v mezizubních prostorách nebo pod výplněmi. Panoramatický rentgen (OPG) podává přehled o celém rozsahu chrupu včetně čelistních dutin a kloubů a poskytuje tak další informace o případných onemocněních. Digitální rentgeny jsou šetrné k organismu - dávka záření je velmi nízká. Ordinace je zařízena tak,abyste se cítili co nejpříjemněji a zcela ztratili obavy z její návštěvy.
Ověřujeme pravost všech recenzí, abychom se ujistili, že pochází od pacientů, kteří skutečně navštívili specialistu nebo kliniku. Proto kromě našich standardních postupů jsme zavedli dvě další úrovně ověřování:
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Pacienti, kteří si objednali návštěvu s tímto specialistou a jejich telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Pan doktor profík a řekl bych dobrej a rovnej zubař děkuji
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Higienistka velmi milá, precizní , vše mi vysvětlila , vyčistila perfektně, jsem velmi spokojená
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Hygienistka je velmi pečlivá. Pacienty o poskytované péči dostatečně informuje a ochotně poradí.
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Naprosto skvělý a pečlivý. Profesionální přístup..
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Pan doktor mi vše vysvětlil, poradil, byl jsem spokojen
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Ráda bych velmi poděkovala panu doktorovi Valerii Vashchukovi a jeho sestřičce za naprosto profesionální, vstřícnou a empatickou péči.
Pan doktor mi ošetřoval poměrně velký zubní kaz, který zasahoval až blízko nervu. Celé ošetření proběhlo téměř bezbolestně a s maximální pečlivostí. Zub po zákroku bolel pouze první den, dva, poté již žádné obtíže nemám. Nová bílá výplň vypadá skvěle a zub je perfektně opravený.
Velmi si také vážím lidského přístupu pana doktora i sestřičky. Starám se o těžce postiženou dceru a během dne je pro mě velmi složité zajistit hlídání. Pan doktor se sestřičkou mi proto ochotně vyšli vstříc, objednali mě na pozdější večerní termín a umožnili mi ošetření v době, kdy jsem mohla přijít.
Takto vstřícný, laskavý a profesionální přístup dnes není samozřejmostí. Pana doktora Valerii Vashchuka i jeho sestřičku mohu s čistým svědomím všem doporučit.
Ještě jednou Vám moc děkuji za výbornou péči, empatii a ochotu.
Marcela Diopová
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Velmi vstřícné jednání, skvělá péče. Rozpadající zub se zánětem odborně vytržen a dobře vysvětlena další navaznost léčby po zákroku.
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Pan doktor je milý a profesionální. Má dobře vybavenou ordinaci.
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Pan doktor je vždy empatický, pečlivý, vše vysvětlí a stará se jak o precizní a profesionální ošetření, tak o komfort pacienta. Práci odvádí kvalitně, všechny zuby opravené panem doktorem mi zatím drží v perfektním stavu.
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Milá, vstřícná, odborně , perfektně provedené. Doporučuji.