Přečtěte si více12/11/2025
Přečtěte si více12/11/2025
12/11/2025
PŘIJÍMÁME NOVÉ PACIENTY!!!! Zubní ordinace Ludana s.r.o. je privátní stomatologické pracoviště, které se nachází v Doudové ulici, vzdálené jen 5-7 min klidné chůze od stanice metra Pražského povstání. Naše odborníky poskytují komplexní stomatologickou péči zaměřenou především na estetickou stomatologii, na parodontologii. K dosažení ideálního výsledku jsou používány nejmodernější přístroje, materiály a postupy. Naši prioritou je individuální , maximálně komplexní a empatický přístup, využití špičkových materiálů a bezbolestné ošetření. Snažíme se nejen o maximálně kvalitní ošetření po odborné stránce, ale i také o maximálně citlivý psychologický přístup vedoucí k odbourání strachu před ošetřením. Naše ordinace disponuje mezi jiným digitálními zobrazovacími systémy (intraorální a panoramatické rentgeny) . Intraorální rentgen umožňuje vytvoření detailních snímků, které jsou nezbytné k odhalení velmi malých kazivých defektů v mezizubních prostorách nebo pod výplněmi. Panoramatický rentgen (OPG) podává přehled o celém rozsahu chrupu včetně čelistních dutin a kloubů a poskytuje tak další informace o případných onemocněních. Digitální rentgeny jsou šetrné k organismu - dávka záření je velmi nízká. Ordinace je zařízena tak,abyste se cítili co nejpříjemněji a zcela ztratili obavy z její návštěvy.
Ověřujeme pravost všech recenzí, abychom se ujistili, že pochází od pacientů, kteří skutečně navštívili specialistu nebo kliniku. Proto kromě našich standardních postupů jsme zavedli dvě další úrovně ověřování:
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Pacienti, kteří si objednali návštěvu s tímto specialistou a jejich telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Pečlivý,trpělivý na dotazy i odpovědi,
je vidět i cítit,že má vše dopředu předem
promyšlenou.
Jsem spokojen ,vsechno profesionalne, moc dekuji za Vaši prace
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Paní Kučíková je moc příjemná a profesionální, hygienu provedla důkladně a šetrně. Určitě doporučuji.
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Odbornost, vstřícnost, dochvilnost a lidský přístup
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Jsem rád, že už jsem několik let v péči tohoto schopného lékaře, kterému plně důvěřuji.
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Paní hygienistka je moc milá a laskavá, vysvětluje, co přesně bude dělat a podrobně naučí, jak si správně čistit zuby.
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Pana doktora budu navštěvovat dlouhodobě kvůli zanedbanému chrupu, ale už po první návštěvě vím že jsem v dobrých rukách. Pan doktor narozdíl od spousty jiných doktorů klade důraz na komunikaci, dělají se pouze zákroky o které pacient stojí a pacient je informován o cenách předem (to jsem zažil poprvé v životě). Cena je podle mě zcela v pořádku - pan doktor nešetří na anestetikách či materiálech - udivilo mě například, že jako dočasnou plombu nepoužívá zubařský cement který je měkký do druhého dne a člověk se v den zákroku už moc nenají. Ani druhý den po zákroku necítím žádnou bolest, vypadá to že tedy odvedl dobrou práci. Chválím a děkuji.
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Velmi přijemný pan doktor-i sestra. Moc děkuji za přijetí a odborné vyšetření.
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Velmi citlivý a profesionální přístup, paní hygienistka nepříjemnou proceduru hodně usnadnila a přitom byla účinná.
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Pan doktor profík a řekl bych dobrej a rovnej zubař děkuji