Zubní lékařství

Doudova 652/10, Praha 147 00

webové stránky: ordinace-ludana.cz

12/11/2025

O nás

PŘIJÍMÁME NOVÉ PACIENTY!!!! Zubní ordinace Ludana s.r.o. je privátní stomatologické pracoviště, které se nachází v Doudové ulici, vzdálené jen 5-7 min klidné chůze od stanice metra Pražského povstání. Naše odborníky poskytují komplexní stomatologickou péči zaměřenou především na estetickou stomatologii, na parodontologii. K dosažení ideálního výsledku jsou používány nejmodernější přístroje, materiály a postupy. Naši prioritou je individuální , maximálně komplexní a empatický přístup, využití špičkových materiálů a bezbolestné ošetření. Snažíme se nejen o maximálně kvalitní ošetření po odborné stránce, ale i také o maximálně citlivý psychologický přístup vedoucí k odbourání strachu před ošetřením. Naše ordinace disponuje mezi jiným digitálními zobrazovacími systémy (intraorální a panoramatické rentgeny) . Intraorální rentgen umožňuje vytvoření detailních snímků, které jsou nezbytné k odhalení velmi malých kazivých defektů v mezizubních prostorách nebo pod výplněmi. Panoramatický rentgen (OPG) podává přehled o celém rozsahu chrupu včetně čelistních dutin a kloubů a poskytuje tak další informace o případných onemocněních. Digitální rentgeny jsou šetrné k organismu - dávka záření je velmi nízká. Ordinace je zařízena tak,abyste se cítili co nejpříjemněji a zcela ztratili obavy z její návštěvy.

Více O nás

Doudova 652/10, Praha 147 00
Pojištění
  • Maxima
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • Česká průmyslová zdravotní pojišťovna
  • Všechna pojištění
Zobrazit více

Názory o lékařích (831)

Pan doktor profík a řekl bych dobrej a rovnej zubař děkuji

• Dr. Valerii Vashchuk ošetření zubního kazu  •

Higienistka velmi milá, precizní , vše mi vysvětlila , vyčistila perfektně, jsem velmi spokojená

• Bc. Sára Kučíková dentální hygiena  •

Hygienistka je velmi pečlivá. Pacienty o poskytované péči dostatečně informuje a ochotně poradí.

I

Naprosto skvělý a pečlivý. Profesionální přístup..

• Dr. Valerii Vashchuk ošetření zubního kazu  •

Pan doktor mi vše vysvětlil, poradil, byl jsem spokojen

• Dr. Valerii Vashchuk Konzultace - 30 min.  •

Ráda bych velmi poděkovala panu doktorovi Valerii Vashchukovi a jeho sestřičce za naprosto profesionální, vstřícnou a empatickou péči.

Pan doktor mi ošetřoval poměrně velký zubní kaz, který zasahoval až blízko nervu. Celé ošetření proběhlo téměř bezbolestně a s maximální pečlivostí. Zub po zákroku bolel pouze první den, dva, poté již žádné obtíže nemám. Nová bílá výplň vypadá skvěle a zub je perfektně opravený.

Velmi si také vážím lidského přístupu pana doktora i sestřičky. Starám se o těžce postiženou dceru a během dne je pro mě velmi složité zajistit hlídání. Pan doktor se sestřičkou mi proto ochotně vyšli vstříc, objednali mě na pozdější večerní termín a umožnili mi ošetření v době, kdy jsem mohla přijít.

Takto vstřícný, laskavý a profesionální přístup dnes není samozřejmostí. Pana doktora Valerii Vashchuka i jeho sestřičku mohu s čistým svědomím všem doporučit.

Ještě jednou Vám moc děkuji za výbornou péči, empatii a ochotu.

Marcela Diopová

• Dr. Valerii Vashchuk ošetření zubního kazu  •

Velmi vstřícné jednání, skvělá péče. Rozpadající zub se zánětem odborně vytržen a dobře vysvětlena další navaznost léčby po zákroku.

• Dr. Valerii Vashchuk extrakce zubu  •

Pan doktor je milý a profesionální. Má dobře vybavenou ordinaci.

E

Pan doktor je vždy empatický, pečlivý, vše vysvětlí a stará se jak o precizní a profesionální ošetření, tak o komfort pacienta. Práci odvádí kvalitně, všechny zuby opravené panem doktorem mi zatím drží v perfektním stavu.

• Dr. Valerii Vashchuk ošetření zubního kazu  •

Milá, vstřícná, odborně , perfektně provedené. Doporučuji.