O nás

PŘIJÍMÁME NOPVÉ PACIENTY!!!!
Zubní ordinace Ludana s.r.o. je privátní stomatologické pracoviště, které se nachází v Doudové ulici, vzdálené jen 5-7 min klidné chůze od stanice metra Pražského povstání.

Naše odborníky poskytují komplexní stomatologickou péči zaměřenou především na estetickou stomatologii, na parodontologii. K dosažení ideálního výsledku jsou používány nejmodernější přístroje, materiály a postupy.

Naši prioritou je individuální , maximálně komplexní a empatický přístup, využití špičkových materiálů a bezbolestné ošetření.

Snažíme se nejen o maximálně kvalitní ošetření po odborné stránce, ale i také o maximálně citlivý psychologický přístup vedoucí k odbourání strachu před ošetřením.

Naše ordinace disponuje mezi jiným digitálními zobrazovacími systémy (intraorální a panoramatické rentgeny) .

Intraorální rentgen umožňuje vytvoření detailních snímků, které jsou nezbytné k odhalení velmi malých kazivých defektů v mezizubních prostorách nebo pod výplněmi.

Panoramatický rentgen (OPG) podává přehled o celém rozsahu chrupu včetně čelistních dutin a kloubů a poskytuje tak další informace o případných onemocněních.

Digitální rentgeny jsou šetrné k organismu - dávka záření je velmi nízká.

Ordinace je zařízena tak,abyste se cítili co nejpříjemněji a zcela ztratili obavy z její návštěvy.
Zobrazit více

Služby

Specialisté

Doudova 652/10, Praha 147 00
Pojištění
  • Maxima
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • Česká průmyslová zdravotní pojišťovna
  • Všechna pojištění
Zobrazit více

Názory o lékařích (598)

Dr. Valerii Vashchuk zubní vyšetření

Všechno bylo skvělé! Pan doktor byl velmi přátelský a profesionální

Bc. Sára Kučíková dentální hygiena

Vchota a vstřícnost v rámci řešení termínu návštěvy. První návštěva dentální hygieny a naprostá spokojenost. Vše skvěle vysvětleno, úžasný a milý přístup, bezbolestný a skvěle provedeny zákrok a mnoho tipů navíc:) Vřele doporučuji!

E
    Dr. Valerii Vashchuk vstupní vyšetření

Vše naprosto v pořádku. Ochotný doktor, vše vysvětlí a poradí.

Dr. Valerii Vashchuk ošetření zubního kazu

Všechn
    o super hlavně příjemné doctor
    A čistá ordinace

Bc. Sára Kučíková Vstupní vyšetření, dentální hygiena

Dcera byla naprosto spokojená. Vše dopodrobna vysvětleno. Hygienistka je moc milá

Bc. Sára Kučíková Vstupní vyšetření, dentální hygiena

Skvělá komunikace, pečlivé provedení a vynikající výsledek. Zuby po hygieně vypadají opravdu skvěle.

T
    Bc. Sára Kučíková Vstupní vyšetření, dentální hygiena

Milá, pečlivá pani hygienička, ktorá ochotne poradí a svoju prácu si vykoná vždy perfektne.

I
    Dr. Valerii Vashchuk vstupní vyšetření

Odborný lekář. Kvalitni ošetřeni, je to profesionál kterymu se da věřít.

Bc. Sára Kučíková dentální hygiena

Ochota, vše před zákrokem vysvětleno. Krásné, čisté prostředí. Slečna působí jako profesionál a má lidský přístup.

N
    Bc. Sára Kučíková Dentální hygiena dospělí - opakovaná návštěva

Děkuji moc byla jste skvělá, doporučuji