Zubní lékařství

Doudova 652/10, Praha 147 00

webové stránky: ordinace-ludana.cz

12/11/2025

O nás

PŘIJÍMÁME NOVÉ PACIENTY!!!! Zubní ordinace Ludana s.r.o. je privátní stomatologické pracoviště, které se nachází v Doudové ulici, vzdálené jen 5-7 min klidné chůze od stanice metra Pražského povstání. Naše odborníky poskytují komplexní stomatologickou péči zaměřenou především na estetickou stomatologii, na parodontologii. K dosažení ideálního výsledku jsou používány nejmodernější přístroje, materiály a postupy. Naši prioritou je individuální , maximálně komplexní a empatický přístup, využití špičkových materiálů a bezbolestné ošetření. Snažíme se nejen o maximálně kvalitní ošetření po odborné stránce, ale i také o maximálně citlivý psychologický přístup vedoucí k odbourání strachu před ošetřením. Naše ordinace disponuje mezi jiným digitálními zobrazovacími systémy (intraorální a panoramatické rentgeny) . Intraorální rentgen umožňuje vytvoření detailních snímků, které jsou nezbytné k odhalení velmi malých kazivých defektů v mezizubních prostorách nebo pod výplněmi. Panoramatický rentgen (OPG) podává přehled o celém rozsahu chrupu včetně čelistních dutin a kloubů a poskytuje tak další informace o případných onemocněních. Digitální rentgeny jsou šetrné k organismu - dávka záření je velmi nízká. Ordinace je zařízena tak,abyste se cítili co nejpříjemněji a zcela ztratili obavy z její návštěvy.

Více O nás

Doudova 652/10, Praha 147 00
Pojištění
  • Maxima
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • Česká průmyslová zdravotní pojišťovna
  • Všechna pojištění
Zobrazit více

Názory o lékařích (840)

Věnceslava Juřinova

Pečlivý,trpělivý na dotazy i odpovědi,
    je vidět i cítit,že má vše dopředu předem
    promyšlenou.

• Dr. Valerii Vashchuk Konzultace - 30 min.  •

I

Ihor Hromotskyy

Jsem spokojen ,vsechno profesionalne, moc dekuji za Vaši prace

• Dr. Valerii Vashchuk chirurgická extrakce zubu  •

I

IV

Paní Kučíková je moc příjemná a profesionální, hygienu provedla důkladně a šetrně. Určitě doporučuji.

MIROSLAVA KLIMEŠOVÁ

Odbornost, vstřícnost, dochvilnost a lidský přístup

• Dr. Valerii Vashchuk ošetření kořenových kanálků  •

T

Tomáš

Jsem rád, že už jsem několik let v péči tohoto schopného lékaře, kterému plně důvěřuji.

• Dr. Valerii Vashchuk Jiný  •

Kateřina S.

Paní hygienistka je moc milá a laskavá, vysvětluje, co přesně bude dělat a podrobně naučí, jak si správně čistit zuby.

Honza

Pana doktora budu navštěvovat dlouhodobě kvůli zanedbanému chrupu, ale už po první návštěvě vím že jsem v dobrých rukách. Pan doktor narozdíl od spousty jiných doktorů klade důraz na komunikaci, dělají se pouze zákroky o které pacient stojí a pacient je informován o cenách předem (to jsem zažil poprvé v životě). Cena je podle mě zcela v pořádku - pan doktor nešetří na anestetikách či materiálech - udivilo mě například, že jako dočasnou plombu nepoužívá zubařský cement který je měkký do druhého dne a člověk se v den zákroku už moc nenají. Ani druhý den po zákroku necítím žádnou bolest, vypadá to že tedy odvedl dobrou práci. Chválím a děkuji.

• Dr. Valerii Vashchuk ošetření kořenových kanálků  •

Josef Stroff

Velmi přijemný pan doktor-i sestra. Moc děkuji za přijetí a odborné vyšetření.

• Dr. Valerii Vashchuk Jiný  •

Daniela I.

Velmi citlivý a profesionální přístup, paní hygienistka nepříjemnou proceduru hodně usnadnila a přitom byla účinná.

Jan zahradil

Pan doktor profík a řekl bych dobrej a rovnej zubař děkuji

• Dr. Valerii Vashchuk ošetření zubního kazu  •