Premium zubní implantáty Straumann. Jsem specialista v oboru estetické a záchovné stomatologie, dentální implantace a protetické stomatologie. Oboru stomatologie se věnuji více než 15 let. Snažím se pro své stávající i nové pacienty poskytnout naprostý komfort během ošetření. Volím vždy citlivý přístup, provádím důkladné vyšetření pacienta a stále se ve svém oboru vzdělávám, používám tak nejnovější materiály a moderní lékařské postupy.
- Zubní lékařství
Hrazeno pojišťovnou -
Implantáty
Od 20 000 Kč -
Doudova 652/10, Praha 5, Praha 147 00
Způsoby platby (soukromé návštěvy)
- Bankovní převod
- Snaha pomoci
- Podrobné vysvětlení
- Dochvilnost
MIROSLAVA KLIMEŠOVÁ
Odbornost, vstřícnost, dochvilnost a lidský přístup
• Ludana s.r.o. • ošetření kořenových kanálků •
T
Tomáš
Jsem rád, že už jsem několik let v péči tohoto schopného lékaře, kterému plně důvěřuji.
• Ludana s.r.o. • Jiný •
Honza
Pana doktora budu navštěvovat dlouhodobě kvůli zanedbanému chrupu, ale už po první návštěvě vím že jsem v dobrých rukách. Pan doktor narozdíl od spousty jiných doktorů klade důraz na komunikaci, dělají se pouze zákroky o které pacient stojí a pacient je informován o cenách předem (to jsem zažil poprvé v životě). Cena je podle mě zcela v pořádku - pan doktor nešetří na anestetikách či materiálech - udivilo mě například, že jako dočasnou plombu nepoužívá zubařský cement který je měkký do druhého dne a člověk se v den zákroku už moc nenají. Ani druhý den po zákroku necítím žádnou bolest, vypadá to že tedy odvedl dobrou práci. Chválím a děkuji.
• Ludana s.r.o. • ošetření kořenových kanálků •
Josef Stroff
Velmi přijemný pan doktor-i sestra. Moc děkuji za přijetí a odborné vyšetření.
• Ludana s.r.o. • Jiný •
Jan zahradil
Pan doktor profík a řekl bych dobrej a rovnej zubař děkuji
I
IS
Naprosto skvělý a pečlivý. Profesionální přístup..
Jaroslav
Pan doktor mi vše vysvětlil, poradil, byl jsem spokojen
• Ludana s.r.o. • Konzultace - 30 min. •
Marcela
Ráda bych velmi poděkovala panu doktorovi Valerii Vashchukovi a jeho sestřičce za naprosto profesionální, vstřícnou a empatickou péči.
Pan doktor mi ošetřoval poměrně velký zubní kaz, který zasahoval až blízko nervu. Celé ošetření proběhlo téměř bezbolestně a s maximální pečlivostí. Zub po zákroku bolel pouze první den, dva, poté již žádné obtíže nemám. Nová bílá výplň vypadá skvěle a zub je perfektně opravený.
Velmi si také vážím lidského přístupu pana doktora i sestřičky. Starám se o těžce postiženou dceru a během dne je pro mě velmi složité zajistit hlídání. Pan doktor se sestřičkou mi proto ochotně vyšli vstříc, objednali mě na pozdější večerní termín a umožnili mi ošetření v době, kdy jsem mohla přijít.
Takto vstřícný, laskavý a profesionální přístup dnes není samozřejmostí. Pana doktora Valerii Vashchuka i jeho sestřičku mohu s čistým svědomím všem doporučit.
Ještě jednou Vám moc děkuji za výbornou péči, empatii a ochotu.
Marcela Diopová• Ludana s.r.o. • ošetření zubního kazu •
Pavel
Velmi vstřícné jednání, skvělá péče. Rozpadající zub se zánětem odborně vytržen a dobře vysvětlena další navaznost léčby po zákroku.
• Ludana s.r.o. • extrakce zubu •
JP
Pan doktor je milý a profesionální. Má dobře vybavenou ordinaci.
Odpovědi
35 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Je možné že kovokeramicky můstek stojí 100000Kč ?na celé horní patro?děkuji Ludmila
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den.
Vážená paní Ludmilo, ano , je to možný. Formování cen v každé zubní ordinaci je určeno minutovymi naklady ordinaci / kvalitou zubního laboranta , materiály , které byli použité…
Praskla pájka v kovovém (pozlaceném) můstku. Můstek je možné sejmout, připájet a nasadit zpět. Můžete mi někdo doporučit lékaře, který tuto práci umí?
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den.
Vážený paciente , všeobecné se doporučuje takové můstky předělat.