Specialista na implantologii, protetiku a estetickou stomatologii. Absolvent stáží na univerzitě v Pittsburghu a na univerzitě v Hamburku a dále v soukromých praxích ve Švýcarsku, Itálii, Belgii, Německu a Velké Británii. Autor odborných článků popisujících problematiku definitivního ošetření zubů po kořenové léčbě. Zakládající člen České akademie dentální estetiky a dále člen ITI - mezinárodní odborné implantologické společnosti. Aktivní přednášející v rámci seminářů o zubních implantátech. Vedoucí lékař moderně vybaveného centra zubní péče U SMILE (3D-rentgen, operační mikroskop pro přesnou diagnózu). Jazyková vybavenost - Angličtina, Němčina - aktivně.
Více O mně

U SMILE - CENTRUM ZUBNÍ PÉČE
U SMILE - CENTRUM ZUBNÍ PÉČE

Pod Parukářkou 8, Praha 3, Praha 130 00

• Z

Super komunikace, ochota všech zaměstnanců. Za mne nemám co bych vytknul.

• U SMILE - CENTRUM ZUBNÍ PÉČE implantáty  •

• Pan doktor a celý jeho tým, jsou jedním slovem úžasní.
    Ještě nikdy jsem se nesetkala s takovou péčí a empatií, jako v tomto lékařském zařízení.

• U SMILE - CENTRUM ZUBNÍ PÉČE  •

• K panu doktorovi chodím už spoustu let. Jeho ošetření je vždy profesionální. Přístup i celková péče je vždy naprosto dokonalá. Cena za ošetření rozhodně za tu kvalitu stojí. Mám od něj vrtané zuby cca 8 let a plomby zatím bez jediné chybičky! Nevěřte těm, kteří zde píší že není dobrý - jedná se o závist nebo cílené poškození jména výborného specialisty. Pokud chcete být při ošetření v klidu, volte určitě ordinaci U SMILE!

• U SMILE - CENTRUM ZUBNÍ PÉČE  •

• V U SMILE je mi moc příjemně. Pan doktor Urie je profesionální, příjemný a moc šikovný. Ošetření je naprosto bezbolestné, takže se nikdy nebojím. Když k němu jdu tak vím, že se mohu spolehnout že mé zuby dostanou tu nejlepší péči. Celý personál je velmi příjemný a mohu vřele doporučit.

• Návštěvy U SMILE jsou pro mne příjemné a těším se na ně. Velmi profesionální a vstřícný personál, vysoká kvalita odvedené práce, která nejen drží, funguje, ale i velmi dobře vypadá. Díky přístupu personálu U SMILE se pro mne návštěvy zubaře staly potešením a přestaly být stresem.Pokud hledáte specialisty a profesionály s lidským přístupem, pak vřele doporučuji U SMILE.
    MUDr.David Urie byl vždy vstřícný a flexibilní v požadavku návštěvy i mimo ordinační hodiny (s ohledem na mé působení mimo ČR) a jeho práce je vždy podle očekávání perfektní.

• Myslim, ze jako odbornik neni spatny. Ohledne placeni vykonu me ujistoval, ze vsechno si musim platit, protoze nepracuje s zadnou pojistovnou. A voila na rocnim vypisu z pojistovny si nechal proplatit od me pojistovny cca 350 EUR. To mi prijde jako velmi neseriozni.

• Dnešním dnem ukončena aplikace mého implantátu. Jsem na výsost spokojen. S přístupem, postupem práce, prostředím. Moc děkuji ;-)

• V posledních letech jsem vystřídal několik zubařů a mohu prohlásit, že lepšího neznám. Profesionální přístup, špičkově vybavené ordinace, příjemné prostředí. Pan doktor vždy popíše postup zákroku i jednotlivé jeho kroky. Lokální anestezie je samozřejmostí a za ten komfort stojí ;-) Jsem 100% spokojen, konečně se mi někdo perfektně stará o zuby.

• Celkově mi pan doktor provedl 8 zákroků na zubech. Vše bylo provedeno s pečlivostí. Prostory pro nové výplně byly perfektně po odstranění starých výplní a případných kazů detailně vyčištěny pod mikroskopem. Veškeré opravy byly pečlivě naplánovány a byl se mnou prodiskutován i plán financování.
    Pan doktor si byl vědom, že můj příjem neumožnuje vydat celkovou sumu za opravu najednou, proto mi vyšel vstříc a rozplánovali jsme jednotlivé období rekonstrukce zubů. Jen bych rád uvedl, že jsem stále student, takže mé finanční prostředky jsou omezené.
    Jedna oprava není ideální (ovlivněna velikostí výplně - došlo k objemové změně což je pochopitelné), nicméně již jsme domluveni na výměně. S reklamací nebyl problém.
    Pozitivně mě šokovala délka záruční doby na výplně, která je u pana doktora 5 let.
    Z mého pohledu poměr cena/výkon je naprosto v rovnováze.
    Kéž by v našem lékařství měli i ostatní lékaři podobné nadšení pro práci a stejný přístup jako tento.

PS: Pan doktor mi dokonce provedl urgetní zákrok v sobotu v jednu hodinu ráno, protože bolesti byly nesnesitelné, za což sem mu nesmírně vděčen a zavázán.

• Doktor je velice příjemný, zákroky které provádí nebolí. Ale napřed nechytnul správnou barvu zubu, to se stane. Ale pokud mi dostavěný zub vydrží pouze tři roky a pak se k němu pan doktor nehlásí, s tím, že se na to nevztahuje záruka, a že je to vlastně normální, mi příjde jako hodně neprofesionální. Navíc lékař ke kterému chodím teď řekl, že je to špatně udělané, a že se to musí kompletně předělat...
    Ale v dnešní době najít dobrého lékaře je těžké. Všem přeji hlavně zdraví ať nikoho nepotřebujeme...