Ordinace praktického lékaře pro dospělé a děti od 14-ti let.
Našim cílem je poskytovat co nejkvalitnější péči svým pacientům. Pracujeme v moderní a útulné ordinaci, s velmi hezkým okolím. Poskytujeme efektivní, profesionální zdravotní péči s dlouhou pracovní dobou, aby vyhovovala i časově zatíženým pacientům s možností objednat se na konkrétní čas, v exkluzivních prostorách s nadstandardním přístrojovým vybavením, s bezbariérovým přístupem, snadným parkováním a blízkou dostupností městské hromadné dopravy.
Olesia Piatkovska
Jsem pacientkou paní Sedláčkové od roku 2018, většinou jsem zdravá, takže větší problémy jsem neměla. Tentokrát jsem ale poprvé za 6 let potřebovala neschopenku kvůli chřipce. Měla jsem problém se dovolat, a když jsem se konečně spojila s paní sestřičkou, její přístup byl velmi nepříjemný. Nejenže se nezdravila, ale místo toho mi řekla 'moment' a nechala mě čekat dalších 6 minut. Když se konečně ozvala, byla evidentně podrážděná a ptala se mě, co po ní vlastně chci.Požádala jsem ji o neschopenku na dva dny, abych se trochu zotavila,a ona se ani neobtěžovala napsat mé jméno správně.Když jsem jí hledala kartičku pojišťovny, bez varování mi zavěsila telefon. Musela jsem volat znovu a znovu. Když už to zvedla, jen mi řekla: 'Tak máte pojištění, kde je číslo?' A nakonec mi řekla, že mám volat zítra, že zítra, až se vyspím. Tento přístup není vůbec lidský.Asi kdybych byla v opravdu vážném stavu, řekla by mi, že to mám řešit za měsíc.Po této zkušenosti jsem se rozhodla přejít k jinému lékaři.
Karina
Vyšetření proběhlo bez problémů, paní doktorka byla příjemná.Doporučuji!
Lena S
Doktorka Ilona mi uz viackrat pomohla so zdravotnymi tazkostami. Diky jeji radam a lecbe bylo vse v poradku uz do par dni Mozem len doporucit, som velmi spokojena.
INNA
velmi milý personál, příjem včas, mé hodnocení je 10 z 10
Andrii Somich
Pekna doktorka. Prijala rychle a profesionalne. Nevim prroc ma tak hodne spatnych komentaru
HeHe
Pani Doktorka je velmi vstricna, dochvilna, vse jasne vysvetluje. Neni absolutne co vytknout.
M.
Milá sestřička i paní doktorka, příznivý přístup a snaha pomocí.
Liudmila Horbachenko
Pomohli mi, i když neumím česky. Bylo to velmi profesionální.
I.S
Líbilo se mi všechno. Lékař je kompetentní. doporučuji
VL
Skvělý profesionální přístup, rychle a důkladné vyšetření. Sestřička i doktorka jsou milé a snaží se pomoct co nejlépe! Děkuji! :)
4 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, mám lehce bolestivé a zvětšené uzliny na krku, nicméně teplotu nemám ani mě nebolí v krku. Myslíte si, že může jít o něco vážného, třeba mononukleozu? Děkuji Vám
DOBRÝ DEN,NEDÁ SE TO JEDNOZNAČNĚ ŘÍCI,MĚL BYSTE NAVŠTÍVIT LÉKAŘE

Dobrý deň,
hľadám si praktického lekára, pracujem v ČR a som aj registrovaná vo VzP v ČR. Chcem sa spýtať či by bolo možné sa k Vám zaregistrovať (stretla som sa s problémom u viacerých lekárov, i keď si platím povinné české z.p.). Ďakujem za odpoveď.
Dobrý den
všechny informace jsou na naších webových stránkách

Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze