Česká průmyslová zdravotní pojišťovna
Přesnost
Péče
Zařízení
Anna R.
Pani doktorka i sestricka velmi profesionalni, ale pritom vstricne a lidske. Vsechno probehlo nacas.
Iveta
S pani doktorkou nemam vubec pozitivni zkusenosti. A to jsem k ni nesla jako nemocna, ale jen na pracovni prohlidku. Jedine co pani doktorka udelala, ze mi zmerila tlak a na zaklade meho tlaku mi sdelila, ze je videt, ze jsem odpocinuta. Nejvice casu pani doktorce trvalo vyplneni papiru. Takhle se vydelavaji penize. Proste se jen spokojila s mym vyroke, ze se citim zdrava.
A to nemluvim o tom, ze v soucasne dobe nepouziva zadne ochranne pomucky.
MUDr. Ilona Sedláčková
I v této nelehké době jsme se snažili vyhovět klientům s provedením pracovně lékařských prohlídek. Postupujeme vždy posle zákona o PLP podle kategorie pracovního zařazení .Myslím,že nikomu nepřísluší hodnotit výdělek,když nezná problematiku.
Ochranné zdravotní pomůcky používáme. Kromě základních. máme i bezkontaktně s kůží měřící tlakoměr výměnné membrány do fonendoskopu.
K.P.
Skvělý přístup jak paní doktorky, tak sestřičky. Moc příjemná návštěva a ochota. Jsem velice spokojená. Děkuji moc
Z.P.
Návštěva časově dle objednání a vše v pořádku. Byl stanoven další termín a postup při řešení zjištěných problémů.
KJ
Pomohla mi s byrokracií tam kde byli jiní vyloženě protivní a mám klid. Děkuji za ochotu, dochvilnost a rychlost.
Markéta
Velice sympatická paní doktorka a sestra. Profesionální přístup. Snadné objednání přes internet a v čekárně bez čekání. Mohu určitě doporučit.
M.Z.
Skvělá sestřička s paní doktorkou! Obě jsou moc milé a člověk u nich nemá pocit, že je otravuje! Doporučuji
Dobrý doctor. Velmi pozorný. Kvalitna pomoc , a pochopení.
Děkuji pěkně za pomoc. S pozdravem Váš pacient.
Rychlé, avšak precizní vyšetření. U paní doktorky jsem byla potřetí a opět spokojenost, doporučuji..
Alena Luxová
Velmi milá, hodná a příjemná paní doktorka. Ošetřila mě i po ordinačních hodinách, byť hodně spěchala.
Odpovědi
4 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, mám lehce bolestivé a zvětšené uzliny na krku, nicméně teplotu nemám ani mě nebolí v krku. Myslíte si, že může jít o něco vážného, třeba mononukleozu? Děkuji Vám
DOBRÝ DEN,NEDÁ SE TO JEDNOZNAČNĚ ŘÍCI,MĚL BYSTE NAVŠTÍVIT LÉKAŘE
Dobrý deň,
hľadám si praktického lekára, pracujem v ČR a som aj registrovaná vo VzP v ČR. Chcem sa spýtať či by bolo možné sa k Vám zaregistrovať (stretla som sa s problémom u viacerých lekárov, i keď si platím povinné české z.p.). Ďakujem za odpoveď.Dobrý den
všechny informace jsou na naších webových stránkách