Každý člověk je jedinečný,
Každý zub má právo na život,
Každý úsměv dokáže být krásný,
Jsme tady pro Vás!
Věnuji Vám svůj čas, znalosti a dovednosti v zubařském umění s využitím širokého spektru moderního digitálního vybavení a špičkových technologií.
Celá moji pozornost náleží Vám.
První dojem je velmi důležitý - Váš první kontakt se mnou je rozhodující.
V příjemné atmosféře nabízím maximální pozornost, profesionální diagnostiku, podrobné konzultace a nejmodernější ošetření na nejvyšší úrovni.
Chci Vás inspirovat přátelským a laskavým přístupem, esteticky a precizně odvedenou práci.
Služby:
* Veneers CEREC - fazety na počkání
* Keramické inlay, onlay, overaly na počkání
* Celokeramické korunky na počkání
* Zirkonové korunky
* Estetická restaurace zubů
* Extrakce zubu
* Implantace
* Ošetření dásní laserem
* Ošetření kořenových kanálků za použitím digitální techniky
* Digitální detekce kazu
* Dentální hygiena
* Ošetření laserem
Zubní ordinace nespolupracuje s pojišťovnami
VZP, OZP, ZPMV, VOZP, ČPZP a ZPŠkoda..
Pacienti s těmito pojišťovnami budou u nás vedeny jako samoplátce.
U nás můžete platit kartou nebo v hotovosti.
Akutní ošetření v podvečer a o víkendech
lze dohodnout s lékařem telefonicky nebo napsáním zprávy.
- Zubní lékařství
Kontrola po operaci
Parodontologické konzultace
Ф
Фируз
Душевная и опытная и очен внимательная
Мы были очень рады
• MODESTO, moderní stomatologie • protetické konzultace •
I
Irina Švecová
Velmi pečlivá paní doktorka, snaží se a dělá to nejlepší, co je v dané situaci možné. Věřím jí, a to má velkou cenu.
Darja
Dobrý den, na tuto kliniku chodím už 6 let.
Jsem velmi spokojená a moc doporučuju zubařku paní Morozovou.
Líbí se mi ze vždycky mají volny termín v nejbližších dnech a prostředí je čistě a pohodlné ,moderne.
Hela
Pani zubařka je pečlivá, zkušená, neustále se v oboru vzdělává, má skvěle vybavenou ordinaci. Je velmi empatická a sympatická. Na návštěvu k ní se člověk opravdu těší. Nejen, že pomůže ošetřit nemocný zub, ale vždy dbá i na funkci a estetiku výsledné práce. Jsem z ní prostě nadšená, rozhodně doporučuji.
Jitka
vždy jsem byla s ošetřením i s paní doktorkou velice spokojena
I
I.S.
Úzasná paní doktorka, nesmírně empatická, velmi šikovná a pečlivá, všechno vysvětlila, z mého pohledu dokázala malý zázrak - zachránila mi zub, kde to vypadalo už dost beznadějně. V případě akutní pomoci si i v sobotu udělala čas a pro záchranu zubu udělala skutečně všechno. Podařilo se a patří jí můj velký dík!
Pavel R.
Lze jen plne doporucit, vsechny predchozi pozitivni recenze jsou pravdive, pani doktorka je nejlepsi zubar, ktereho jsem za svuj pomerne dlouhy zivot potkal.
• MODESTO, moderní stomatologie • endodontické konzultace •
E
Eliška H.
Naprosto úžasná zubařka, s neskutečnou empatií a lidským přístupem. Mám toho se zuby za sebou už dost a po několika zkušenostech jsem si vybudovala skoro až fobii ze zubařského křesla. Teď už vím, že až půjdu k paní doktorce příště, budu absolutně v klidu
Moc děkuju za Váš empatický přístup a trpělivost• MODESTO, moderní stomatologie • zubní vyšetření •
E
Eliška
Vše bylo výborné. Byla jsem spokojená. Skvělá péče.
• MODESTO, moderní stomatologie • kontrola po operaci •
G
GA
I highly recommend Dr. Morozova, especially to my fellow expats. She is the most professional and empathetic dentist I've ever seen. Her exam was meticulously thorough, and she took her time to provide crystal-clear explanations of all issues and potential treatment paths. I especially appreciated her honest, ethical approach. She only recommends urgent work now, clearly detailing non-critical options for the future. As an English speaker, I found communication effortless, and it's clear she prioritizes quality patient care.