Hana Bílková
poliklinika Michnova

Konstantinova 1479, Praha 149 00

Poliklinika Michnova

Michnova 1622/4, Praha 149 00

• Chování paní doktorky je velmi nevhodné a neprofesionální, byla jsem u ní v době nepřítomnosti mého doktora se vcelku závažným stavem, ale chovala se, jako kdybych si to vymýšlela, celkově byla velmi nepříjemná a její léčebný postup se nakonec ukázal jako ne zcela vhodný.

• Poliklinika Michnova zástup za mého lékaře  •

• Skutečně praktická lékařka se vším co k tomu patří. Paní doktorka je svéráz, což normálnímu člověku vyhovuje. Cítlivky, co chtějí pofoukat a politovat, ty si budou zajisté stěžovat :-)

• Jsem s ní velmi nespokojená. Byla jsem u ní jen párkrát, i přes objednání jsme čekala přes hodinu. Při každé návštěvě mi napsala ATB a to pokaždé ty samé ač na rozličné nemoci Ptala se, jaké léky chci a ty mi napsala, místo aby ona sama určila diagnozu. Na mou žádost udělala krevní testy na které řekla: výsledky jsou v pořádku, nic tam není. Když jsem se ozvala, že to není možné, podívala se znovu a ani se nesnažila zamaskovat - jééé já se překoukla, ty výsledky jsou ale úplně stašné, ihned ke specialistovi. Opravdu děs. Sestřička je ale milionová, velmi milá a ochotná

• Dr. Bilkovou znam dlouha leta - automaticky jsem k ni presla od pediatra. Vsak cela ma rodina k ni chodi, tak jsem to neresila. Pred par lety jsem od ni skutecne utekla. Po profi strance je dle meho nazoru nekompetentni (babi ohrozila na zivote) a nespolehliva (vic mimo ordinaci nez v ni - same pauzicky, obidky, dovolene - neustale zastupy...). Vyhovuje tem, kteri vedi, jake leky chteji - predepise preochotne vse "dle papirku s poznamkami". Po lidske strance si vybira sve oblibence, se kterymi laskuje, na ostatni je prikra az arogantni. Po komunikacni strance ji empatie a asertivita absolutne unika. Vychazeji s ni pochlebujici pacienti... V zadnem pripade nedoporucuji teto Dr. vlozit do rukou to nejcennější, co mate!

• Paní doktorka velice dobře rozumí svému povolání a to je pro mě rozhodující. Je to odborník na svém místě. A ani s tím jednáním s pacienty to není tak špatné jak mnozí uvádějí. Při jednání je věcná a rázná a to se mi na ní právě líbí. Nemám naopak rád doktory kteří s pacienty jednají jako v bavlnce, ale s odborností nic moc. Mohu jí proto všem rozumným pacientům jen vřele doporučit.

• Byla jsem u paní Bílkové kvůli příznakům zánětu močového měchýře/popř. močové trubice. První den z moči podle lakmusového papírku nic nezjistila, řekla ať přinesu ranní moč druhý den na sedimentaci. Moč jsem přinesla s tím, že bolesti (které u jsem v tu chvíli měla již týden) jsou už poměrně nesnesitelné, řekla mi, že tedy něco zkusíme a předepsala mi lék s tím, že si mám vzít pilulku ráno a večer. V lékárně jsem se pak dozvěděla, že dotyčný lék je širokospektrální antibiotikum, které mi tedy paní doktorka předepsala preventivně a to ještě aniž by pokládala za důležité mi tuto skutečnost sdělit.
    Další den, kdy paní doktorka měla celý den vyvěšené sluchátko (samozřejmě omylem), mi sdělila, že výsledky z laboratoře budou až v pondělí s tím, ať pokračuji v braní předepsaného léku jednou ráno a jednou večer. Toto podle mě není kompetentní jednání lékaře.

• Velmi dobrý diagnostik s léty zkušeností, její léčba je cílená a správná. Mám k ní absolutní důvěru. Doporučuji

• Paní doktorku jsem dostal doporučenou od známých. První doktorka co mi nepředepsala na streptokoka antibiotika rovnou, dokonce na to přišla sama, že když mam dready a jezdim s tím týpkem v krku na kole, že asi antibotika baštit nebudu, spolu jsme přišli na jinou léčbu, která fungovala a nemusel jsem dotovat korporátní farmaceutický průmysl s antibiotiky atd. Paní doktorka na rozdíl od ostatních lékařů volí osobnější a přirozenější přístup, což na lidi zvyklé na přístup většiny neosobních a nezainteresovaných lékařů může působit nepříjemně, ale i doktor má svou osobnost, není to myčka aut!

• Velmi dobrý diagnostik a odborník. Vždy správně a ochotně poradí. Důvěra a spokojenost. Doporučuji

• Naprostý souhlas se všemi negativními názory! S něčím takovým jsem se v životě nesetkala. Byla jsem u ní registrovaná cca 5 let, loni jsem utekla. Za těch 5 let jsem u ní byla asi 6x, skoro jsem se jí bála a děsila jsem se, jak bude zase nepříjemná a arogantní. To teda pacient nemá zapotřebí. Jsem mladší (do 30-ti let), tak asi jak píšou ostatní - důchodci jsou pro ní přednější. Opravdu k ní nikdy nikdy nikdy víc!!! To, že si mám koupit panadol, když je mi zle a mám 40 horečky by mě vážně nenapadlo, to se můžu léčit sama...