komplexní vyhodnocení stavu chrupu a stanovení plánu léčby u dětí a dospělých, profesionální dentální hygiena, motivace a zaučení pacienta základům individuální hygieny;
záchovná stomatologie - ošetření zubního kazu, práce s koferdamem, strojová endodoncie, práce s RTG-visiografem; přímé inlaye z FRC-cepu;
fixní protetika - přímé/nepřímé inlaye, kovokeramicke korunky, keramické/ kompozitní onlaye, zhotovení skeletových a deskových náhrad, celková protetická rehabilitace;
chirurgické zákroky, poučení pacienta po extrakci;
Více O mně

• Zubní lékařství

• Parodontologické konzultace

• Preventivní prohlídky

Ekaterina Ushakova
Dobrý Dent - Dentální studio

Jindřícha Plachty, 16, Praha 150 00

• Paní doktorka je neskutečný professional na svém místě, pečlivá k pacientům, ochotná i empatická, příjemné prostředí. Vřele doporučuji

• Dobrý Dent - Dentální studio Jiný  •

Výborná pani doktorka. Navštevujeme ju celá rodina a lepšie sme si vybrať nemohli. Oceňujem hlavne jej trpezlivosť s našou 1,5 ročnou dcérkou a viem, že pri pani doktorke je v dobrých rukách. Pri každej návšteve odchádzame s pozitívnou skúsenosťou a vidno, že ju práca baví.
    Vyzdvihnem aj prácu zdravotných sestričiek, ktoré sú veľmi šikovné a vidno, že je v ordinácii pozitívna a dobrá nálada.

• V

Paní doktorku navštěvuji pravidelně a rád. Průběh ošetření je vždy efektivní a vede k mé naprosté spokojenosti. Pokaždé jsem seznámen s postupem co bude probíhat.

• O

Paní doktorka je moc ochotná, obě i se setřičkou jsou milé a profesionální. Vše mi před zákrokem vysvětlí a poté doporučí následnou péči.
    Po dobu tří let, co navštevuji paní doktorku jsem neměl jediný problém. Děkuji za Vaši péči.
    Petr Z.

• Dobrý Dent - Dentální studio Jiný  •

• D

Paní zubařku mohu jen doporučit. Profesionální, přesto lidský přístup. Vše do detailu vždy vysvětleno a práce odvedena na jedničku. A jelikož nejsem žádný hrdina, oceňuji bezbolestné ošetření :)

• jiné místo Jiný  •

• R

Profesionální přístup a snaha řešit problémy individuálně. Paní doktorka se vždy zajímá o celkový komfort pacienta. Naprostá spokojenost.

• Dobrý Dent - Dentální studio preventivní prohlídky  •

• Velmi příjemná paní doktorka i sestřička, vždy jsme spokojení s přístupem a léčbou, vše detailně vysvětlí a vždy pomůže.

• Dobrý Dent - Dentální studio preventivní prohlídky  •

• The nicest dentist that I've ever had, and I'm saying that having a very good friend as the previous dentist.. She does an amazing job, explains everything like I'm five and has an attitude of someone who genuinely cares. Definitely recommended!

• Dobrý Dent - Dentální studio Regular check-up  •

• Paní doktorka je velice milá, pečlivá a jemná. Před ošetřením se mnou vše prošla, samotné ošetření bylo bezbolestné a rychlé.

• Dobrý Dent - Dentální studio zubní vyšetření  •

• Nejmilejší a nejlepší zubařka !!! Má příjemný postup. Po každé návštěvy jsem víc než spokojena. Doporučuji

• Dobrý Dent - Dentální studio  •