Ukrajinská 900/13 Praha 10, Praha 10100
Ukrajinská 900/11, Praha 101 00
Ludvík
Paní doktorka je protivná a náladová. Chodil jsem k ní dlouhá léta a čím je starší tím je to horší. Má své oblíbence a pokud jí něco nesedi tak se ráda mstí. Jsem rád že jsem odešel. Připadá mi že už je vyhořelá a lidi jí štvou.
• Praktický lékař pro dospělé • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Vojtěch Ungerman
Je mi 41 let a k paní doktorce chodím od svých 18let a neměnil bych. Vždycky, ochotná, upřímná, starostlivá, zajímá se apod. A nikdy nenechá člověka ve štychu!
• Poliklinika Ukrajinská • Jiný •
Patricie K.
Musím říct, že jsem také s paní doktorkou velice spokojena. Je pečlivá, vlídná, snaží se pomoci a prakticky vždy, je příčina diagnotiskována správně, nic nepodceňuje a v případě, že se jí něco nezdá, řeší problém nadále. Mohu doporučit. I sestřička je skvělá.
• Praktický lékař pro dospělé • Jiný •
Denisa Fiserova
Dobrý den, velice ráda bych vyjádřila kladné hodnocení práce paní doktorky Opatrné. Byla mi doporučena jako kvalitní praktik a jsem velmi spokojená. Mezi velké klady přikládám: věcný a pozitivní přístup, pečlivou diagnostiku a pohotové podání informací. Pokud je potřeba, paní doktorka i sestřička s ochotou poradí a předají kontakt na vhodného specialistu. Paní doktorka Opatrná splňuje mé představy o kvalitní praktické lékařce.
• Praktický lékař pro dospělé • •
milan.nadymacek
Jsem s prací své praktické lékařky velmi spokojen. Chodím k ní už více než patnáct let. Za tu dobu mne přesvědčila o své bezvadné diagnostice.
Musím říci, že když jsem na kardiologii ve FNKV řekl jméno paní doktorky Opatrné, bavili se o ní lékaři jako o velmi dobré diagnostičce.
Já sám jsem velmi spokojen jak s přístupem jejím i její sestry. Jsou tým a pracují velmi dobře. Mnohokrát jim děkuji.
Milan Nadymáček, Vršovice.• Praktický lékař pro dospělé • pravidelná návštěva, předpis léků, konzultace zdravotního problému •
Лидия Сергиенко
Vážená paní
MUDr. Olga Opatrná
Vážená paní doktorko,
dovolte mi, vážená paní doktorko, abych Vám vyjádřila upřímné poděkování za zdravotní péči, kterou mně a mému manželovi dlouhodobě poskytujete.
Nesmírně si vážíme Vašeho osobního a citlivého přístupu při veškerém Vašem jednání a vystupování. Oceňujeme Váš veliký takt, porozumění a trpělivost i vzhledem k tomu, že ještě máme trochu problémy s Vaším rodným jazykem.
V neposlední řadě vysoce vyzdvihujeme a vážíme si Vaši profesní medicínské kvalifikace ve svém oboru.
Prosíme, vážená paní doktorko, abyste naším jménem vyjádřila také upřímné poděkování i Vaší zdravotní sestřičce, která s námi vždy velmi ochotně, trpělivě a zdvořile komunikuje.
Přejeme Vám pevné zdraví, mnoho osobní a rodinné pohody a další pracovní úspěchy v této vaší náročné a nelehké medicínské práci pro zlepšování zdraví vašich pacientů.
Se srdečným pozdravem
Ing. Olexander a Mgr. Lidiya Sergiyenko• • •
vrsovice
S paní doktorkou jsem spokojena, je ochotná, a rozhodně není nepříjemná. Nemohu si ztěžovat.
pavlix
Třikrát po sobě zbytečně předepsaná antibiotika bez jakéhokoli vyšetření. Následně navštívený odborný lékař se zděsil. Zrovna řeším, kam bych přešel.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
jitka
K pani doktorce chodim nekolik let. Jeji pristu i optimisticka nalada ji i sestry v okamziku, kdyz odchazim zdrava je povzbuzujici. Libi se mi, ze hned nepise leky ale radeji poslena odborne vysetreni a kdyz se ji nazor nejakeho odbornika nezda, tak radeji jeste jednou proveruje.
Peldova
K paní doktorce jsem se vždy bála chodit, za co mě zase seřve. Každá návštěva mi byla nepříjemná, a tak jsem návštěvy omezila jen na opravdu nezbytné minimum. Nyní od ní odcházím, než abych tam šla znovu.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze