- Zubní lékař - stomatolog
Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí42 názor pacienta
Marián
Precíznost, skvělá komunikace, co největší pohodlí pro klienta. Good job.
Štěpán D.
Příjemná a šetrná paní zubařka, přesto pečlivá. Velmi dbá na to, aby pacient při vrtání absolutně nic necítil, nová plomba nijak nepřekážela a obecně aby se při výkonu cítil dobře. Rentgen je samozřejmost, o zákrocích dobře komunikuje, vysvětlí i na fotce. Lepší zubařku jsem neměl a mohu jen a jen doporučit.
Jarmila D.
S doktorkou Štiller mám jen tu nejlepší zkušenost, protože mi dokázala spravit zuby tak úžasně, že mám po deseti letech opět hezký úsměv. Za to jsem jí obrovsky vděčná. Navíc se u ní cítím vždy pohodlně a příjemně, protože je nesmírně milá a vstřícná a vždycky všechno podrobně a trpělivě vysvětlí. Konečně jsem díky ní našla ordinaci, kam se nebojím chodit.
Matoušová Irena
Stomatologie na Letné pracuje v lékařsky dobře vybavených podmínkách
s dobrou organizací návštěv pacientů. Ti jsou vždy předem telefonicky nebo e-mailem upozorněni na objednaný termín.
Doktorka Maria M. Štiller, která mne ošetřuje, je mladá a velmi příjemná, především však šikovná a pečlivá lékařka. Spolu se sestrou jsou schopný a o pacienta se dobře starající tým.
Moc jim děkuji
Matoušová Irena
Danieka
trpělivá, vlídná paní doktorka i sestřička. Jsou používány dětské výplně, které nehradí pojišťovna, ale perfektně aplikované, ošetření bývá rychlé a výsledek skvělý i po dvou letech od ošetření
Petr
Paní doktorka je velmi milá, citlivá vůči pacientovi. Odvedla velmi dobrou práci, která byla důvodem toho, že po zákrocích a odeznění anestezie nepřišla "očekávaná" bolest.
Diana J.
S pani doktorkou Štiller sme všetci členovia mojej rodiny spokojní. Milá, láskavá, empatická, chápavá, musím napisať, že ešte s takymto 100% pozitivnym pristupom som sa u zubara nestretla. Ešte aj moja 11r dcéra mala strach zo zubárov, ale za pomoci novinky - rajskeho plynu - sa vobec neboji akeholkovek úkonu u pani doktorky. Pred 2 rokmi ani ústa nechcela otvoriť. Naozaj, chválim pristup a krásnu prácu, plomby sú farebne dokonalé a kvalitne spravené.
Diana & 3 deti
Tereza Vildová
Paní doktorka je moc příjemná a vše mi vždy hezky vysvětlí.
J. H.
K paní doktorce chodím už několik let a jsem velmi spokojena. Vždy je pozitivně naladěna, zajímá se, zda je vše v pořádku, vše podrobně vysvětlí. Do ordinace přijímají pacienty dle času objednání, nemusí se dlouho čekat. Cenově je péče dražší než u předchozích stomatologů, ale nesrovnatelně lepší, precizní a bezbolestivá. Při přestupu sem bylo nutné několik zubů ošetřit znovu a lépe, teď mám zuby víceméně v pořádku a péče se obejde bez větších zákroků. Takže návštěva zubaře už nepatří k mým negativním zážitkům, z ordinace odcházím s úsměvem.
Daria P.
Doctor Štiller is the reason I am no longer feeling uncomfortable going to a dentist. She is highly professional, polite and kind. Great doctor!