Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíZkušenosti
O mně
Prosím pacienty, pokud se budou chtít objednat k nám na kliniku, nechť nás neváhají kontaktovat emailem či telefonicky a společně vymyslíme ideální te...
VíceSpecializace
Přesnost
Péče
Zařízení
Daniela Polak
Vrele doporucuji pani MDDr. M. Rojowskou a jeji sestricku! Vysoka kvalita prace, velmi prijemne prostredi, vciteni se do problemu se zuby a pomoci pri spravnem vyberu nasledne pece o ne. Poprve dokazi u dentisty opravdu relaxovat Moc Vam dekuji!
Zdenek Zak
Trpeliva pani doktorka, vnimava, klidna, profesionalni. Male dite melo strach ktery se pri komunikaci rozplynul. Tyto prvni navstevy jsou pro dite nesmirne dulezite. Velice dekuji za pristup a porady.
A.Ř.
Velmi příjemná, empatická a pečlivá paní doktorka. Skvěle vybavená ordinace, příjemná sestra i recepční. Vrtání hlubokého kazu úplně bezbolestné, vše mi bylo dopředu vysvětleno, i cenový odhad (přesný) jsem věděla dopředu. Při odvrtávání plomby použit kofferdam.
L.B.
Usmevava pani doktorka naprosto zvladla strach 6ti leteho chlapce, ktery se ted na navstevu zubare tesi.
Týna
Moje nejlepší rozhodnutí za poslední rok bylo změnit zubaře a vybrat si paní doktorku Rojowskou. Do téhle ordinace budete chodit jenom s úsměvem, odnaučili mě strachu z těchto návštěv, u vrtání si stihnu dát šlofíka a odcházím v nejlepší náladě. S objednáním se vždy snaží vyjít maximálně vstříc. Moc děkuji!
Marina P.
Chtěla bych paní doktorce moc poděkovat za odborný a zároveň lidský přístup. Vytrhla mi zub zcela bez nepříjemných pocitů. Nedostavily se žádné komplikace, ani horečka, ani otok, ani bolest. Za mě určitě nejlepší hodnocení. Moc děkuji a těším se (opravdu :-) ) na další návštěvu!
Jana Dolejsi
Velmi milá a usmevava paní doktorka. Vše vysvětlila, chovala se velmi hezky a profesionálně. Dceři je 15 měsíců a je dost svéhlavá, paní doktorka si s ni poradila bez potíží. Odchazela jsem s dobrým pocitem a myslim, ze i dcera se bude rada vracet, bez negativních pocitu, což jsem chtela. Paní doktorku vřele doporučuji.
Martin S.
Byl jsem mile překvapen jak vrtání může být bezbolestné. Paní doktorka byla moc milá, vše mi vysvětlila a udělala krásnou výplň, která ani není poznat. Ordinace je moderně vybavená a křeslo velmi pohodlné. Zatím nejlepší zkušenost se zubním lékařem. Díky!
Jakub M.
Bude to znít úsměvně, ale u pí. doktorky jsem se cítil jako při nějaké relaxační terapii, protože jsem málem při zákroku usnul, a to bez zapřičinění nějakých "oblbováků" nebo umrtvení, prostě vše bylo prováděno s takovou péčí a precizností, že jsem mohl rozjímat, a jen čas od času reagovat na otázky, zda je vše v pořádku, a abych věděl, co se právě děje. Odcházel jsem maximálně spokojený!
Jan M.
Mladá usměvavá p.doktorka která vždy vše jasně vysvětlí a kontroluje zda pacienta nic nebolí.Nikdy jsem neměl obavu nebo strach z bolesti a komplikací ačkoliv mladá zná své řemeslo velice dobře a je vidět že si na kvalitě odvedené práce zaklada.Mohu jen doporučit!
O mně
VíceSpecializace
- zubní lékař - stomatolog
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.