Vstupní vyšetření • Hrazeno pojišťovnou
O mně
Máme smlouvy se zdravotními pojišťovnami. Vstupní vyšetření a preventivní prohlídky jsou hrazeny zdravotními pojišťovnami.
Věnujeme se ...
Ošetření zubního kazu
Preventivní prohlídky
Zubní vyšetření
Nela Č.
Paní doktorka je velmi milá, rychlá a vše podrobně vysvětlí. Celý hodinový zákrok opravdu vůbec nebolel a já spíše relaxovala, než abych si připadala jako u zubaře. Moc děkuji za péči a doporučuji všem, kdo se bojí zubaře jako já :-)
MDDr. Lívia Mišková
Dobrý den, moc děkujeme za hezké hodnocení. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu :)
Gabriela D.
Paní doktorka je úžasná. Vždy mi řekne, co bude dělat, vždy se ujišťuje že mě nic nebolí. Pokaždé je moc příjemná a ochotná. Zlomila můj panický strach ze zubařů, který jsem měla od dětství.
MDDr. Lívia Mišková
Dobrý den. Moc děkujeme za vaše hodnocení a jsme moc rádi,že jste u nás spokojená.Budeme se těšit na další návštěvu.
Kateřina P.
Precizní a bezbolestné ošetření nejmodernějšími přístroji, paní doktorka je precizní, prostředí příjemné.
L.V.
Oceňuji přijemné prostředí a moderní vybavení ordinace a milý a profesionalní přistup. Vstupní vyšetření bylo důkladné a paní dokortka mi řádně vysvětlila další postup. Nebudu mít z dalších návštěv strach.
MDDr. Lívia Mišková
Dobrý den. Moc děkujeme za vaše hodnocení a jsme moc rádi,že jste u nás spokojená. Budeme se těšit na další návštěvu.
Veronika Maťková
Velmi milá doktorka, vše vysvětlí, precizní, bezbolestné ošetření, byla jsem moc spokojená, sestřička také moc milá. Už se k zubaři nebojím
O mně
Věnujeme se ...
Ukončené školy
- Lekárska fakulta UPJŠ v Košiciach, Slovenská republika
Specializace
- zubní lékař - stomatolog
Stáže
- Vordent clinic, Poprad (2017)
- Lukacdent, Košice (2018)
- Dently Babčan&Alexejenko, Bratislava (2019)
Certifikáty
Znalost jazyků