O nás

- Česká průmyslová zdravotní pojišťovna
Názory o lékařích (104)
Artur Kernický
Druhy ověření
Ověřujeme pravost všech recenzí, abychom se ujistili, že pochází od pacientů, kteří skutečně navštívili specialistu nebo kliniku. Proto kromě našich standardních postupů jsme zavedli dvě další úrovně ověřování:
Návštěva ověřená
Pacienti, kteří si objednali návštěvu s tímto specialistou a jejich telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Dobrý den, jsem velmi spokojen jak s přístupem k pacientovi, tak i s prostředím ordinace a úrovní péče a to jak lékaře, tak i sestřičky. Vysoce hodnotím odbornou úroveň paní doktorky a personálu. Paní doktorku Čarnu mohu jen doporučit.
Petr
Návštěva ověřená
Návštěva u paní doktorky mě příjemně překvapila! Ordinace byla velmi moderní. Paní doktorka Trstenská byla milá a velmi profesionální. Zákrok mi byl nejdříve vysvětlen, takže jsem věděl, do čeho jdu. Vše proběhlo hladce, jak to je jen u zubaře možné :-). Rozhodně doporučuji všem, kdo hledá kvalitní péči.
Monika
Návštěva ověřená
Paní doktorka Trstenská je naprosto skvělá zubařka. Je velmi milá, empatická a také vysoce profesionální. Vždy si najde čas vše vysvětlit a její přístup ke mně jako pacientovi byl pokaždé pečlivý a ohleduplný. Díky ní se mé návštěvy u zubaře staly mnohem příjemnějšími. Vřele ji doporučuji!
Barbora
Návštěva ověřená
Chtěla bych moc poděkovat za skvělou péči paní doktorky Trstenské a její sestřičky. Termín objednání byl velmi rychlý, kazy jsou opravené a ceny prijatelné.
Jan Panoch
Návštěva ověřená
K paní doktorce chodím už 4 roky a neměnil bych. Už od první návštěvy jsem věděl, že jsem v dobrých rukou. Má velmi profesionální a lidský přístup, vždy si najde čas vše vysvětlit a odpovědět na mé otázky. Ošetření je precizní a díky jejímu empatickému přístupu jsem se během zákroků cítil klidný a v bezpečí. Opravdu si vážím toho, že se stále vzdělává a využívá nejmodernější postupy. Navíc oceňuji její práci na pohotovosti, protože je zřejmé, že jí na pacientech opravdu záleží. Paní doktorka je zkrátka odborník s velkým srdcem a doporučuji ji každému, kdo hledá skvělého zubaře.
Lucie
Návštěva ověřená
Paní doktorku Trstenskú mužů jenom doporučit. Hodně lidský a profesionální přístup. Kdysi jsem měla paniku ze zubařů, ale díky paní doktorce se na návštěvy zubaře těším.
Jan
Návštěva ověřená
Paní doktorka byla velice profesionální, vše mi ukázala a navrhla léčbu. Vysvetlila mi také mozné alternativy a co je treba resit jako první. Zároveň jsem se mohl v klidu zeptat na vše potřebné. Obával jsem se bolesti, ale ona zvládla mou návštěvu tak, že bylo vše v pořádku.
N. Čermochová
Návštěva ověřená
Paní/slečna Přibylová je úžasná osoba - velmi empatická, příjemná a stále s úsměvem na tváři (i když byl skoro večer). Každý úkon podrobně popisuje, ptá se jestli je vše v pořádku....nesetkala jsem se s tak úžasným přístupem k pacientovi. Popravdě jsem téměř celou hygienu usínala což se mi v zubní ambulanci nestává. Zuby jsou dokonale čisté. Naprostá spokojenost. Děkuji za péči a doporučuji tuto hygienu všem ostatním.
L. Svobodová
Návštěva ověřená
Vyhledala jsem pomoc s akutní velmi silnou bolestí zubu a jediné co mi paní doktorka poskytla byl rtg, který provedla sestra, ošetření mi paní doktorka vůbec nenabídla. Považuji toto jednání za hrubé porušení lékařské etiky.
Ewženie V.
Návštěva ověřená
Paní doktorka je nejlepší zubařka, naprosto profesionální přístup, vždy vše vysvětlí, jasně řekne o co se jedná, co je potřeba, vstřícná, ochotná a vždy příjemná, z péče o zuby jsem nadšená, velmi doporučuji.
Zubní lékařství zdravotnická zařízení Praze
Gynekologie zdravotnická zařízení Praze