Poliklinika Palackého

Palackého 720/5, Praha 110 00

Za minulost ma pani doktorka zaslouzenych vsech 5*. To bohuzel uz neplati a realita je vic nez tragicka.
    Vim, ze to neni jeji vina, ze musi jeste v takhle pokrocilem veku pracovat, ale pokud chcete noveho obvodniho lekare, jdete jinam.

• Poliklinika Palackého Jiný  •

• Z

mohu jen dodat, že mi zachránila život svědomitým lidským i odborným přístupem k léčbě závažného zdravotního problému, který skončil včasnou transplantací. Pokud si pacienti stěžují na dlouhé čekání, tak je to poplatné pouze tomu, že paní doktorka se snaží léčit a potřebuje všechny informace, které v pohovoru s pacientem získá. Je to typ rodinného lékaře, kterému se plně můžete svěřit

• Poliklinika Palackého Jiný  •

• H

Paní doktorka je velmi svědomitá a vždy se člověku věnuje a nic nenechá náhodě. Mě ji doporučila známá, když jsem během pár měsíců zhubla o 30 kilo a pan doktor Zvěřina mě hubnutí omlouval ať jsem ráda, ale já tekutou stravu nedokázala donést do pusy. Paní doktorka mě ještě ani neprohlédla a konstatovala štítnou žlázu což se po odběrech potvrdilo. Podobné to bylo kdy se ji nezdála má barva a když mě poslala do nemocnice na vyšetření tak mě už nemocnice nepustila domů a dostávala jsem krev takže já mohu o paní doktorce jen ty nejkladnější reference je to nejlepší doktorka a přeji ji jen hodně zdraví, ať tady pro nás ještě dlouho je. mám ji ráda jako člověka i jako lékaře .

• Poliklinika Palackého  •

Paní doktorka je pečlivá a svědomitá a každému pacientovi se věnuje, vysvětlí problém... Takových lékařů už je dnes málo.

Paní doktorka Jana Bendová je zkušená lékařka s dlouhodobou praxí. Není velmi dobrá, ale výborná. Ve svém oboru je absolutně profesionální a navíc je pečlivá i vstřícná. Můj názor je prověřen 15 lety - dobou, po kterou paní doktorku navštěvuji.
    Dr. Jaroslav Líska

• Vynikající lékařka, vždy milá, vstřícná snaží se opravdu pomoci, nedá si pokoj dokud nenajde příčinu probémů. Někdy se stává, že toho moc nenamluví ale doktor není na povídání a není možné aby poslouchal kolikrát zbytečné knourání :o). Chodím k ní skoro 20 let a vždy jsem byla maximálně spokojená.

• W

Pani doktorka Bendova je skvela lekarka s velmi osobnim pristupem ke kazdemu pacientovi.
    Vrele doporucuji.

Je prostě pusinková.-)

U paní doktorky se léčí již třetí generace naší rodiny.Před dvěma lety jsem se ocitla mezi chronicky nemocnými. Tři měsíce mě "léčili" odborní lékaři z jižních čech, kam jsem byla s akutními problémy dovezena a okamžitě operována, udělali ze mě simulanta, kterému nic není. Po totálním kolapsu v obchodě a opětovném odvezení do nemocnice mě týž den propustili se stejným závěrem- jsem simulant. Déle jsem na nic nečekala, odjela 120 km, za paní doktorkou, jen mě viděla, sama poznala, že je zle. Okamžitě odběry, odeslání k opravdovým odborníkům. Mezitím léčba akutních problémů, které rozpoznala hned a potvrdila lab. vyšetřením. S čistým svědomím mohu odpřísáhnout, že mi paní doktorka zachránila život. Nelituji času ani peněz a dojíždím k ní přes půl republiky. Odbornost a ochota věnovat se pacientovi na 100%. Za vše děkuji a přeji hodně zdraví a sil.

• Velmi fundovaná a citlivá lékařka. Doporučuji