Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

Služby

Specialisté

Poliklinika Palackého
Palackého 720/5, Praha 110 00
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (140)

E

Měla jsem velké štěstí, že mě po ztrátě mého dosavadního zubního lékaře přijala paní doktorka Radešínská do své péče. V ordinaci se vždy cítím uvolněná, beze strachu, že zákrok bude bolet, to jsem nikdy v životě u zubaře nezažila. Paní doktorka všechno předem vysvětlí, je velmi pečlivá a příjemná. Je to nejen dokonalý profesionál, ale i úžasný člověk. Ráda bych jí touto cestou upřímně poděkovala.

• MUDr. Dagmar Radešínská Jiný  •

I

Paní doktorku znám více než 30 let, neznám lepší ! Naprosto profesionální a lidský přístup. Vysoce hodnotím též sestru p. Masopustovou pro vynikající péči o pacienty a vyřizování jejich požadavků. Velmi si vážím jejich péče vč. lékařské péče o příslušníky mé rodiny. Moc děkuji !

• MUDr. Šárka Valášková Jiný  •

K pani doktorce jsem chodila do svých 19 let a nemam ke zdravotní péči absolutně co vytknout. Hezká ordinace a komunikace s paní doktorkami vždy perfektní. Děkuji

• MUDr. Ivana Nulíčková Jiný  •

T

K paní doktorce jsem docházel od narození až do 19 let a po celou dobu jsem byl s její péčí velmi spokojen. Nyní s manželkou očekáváme narození dítěte a rádi bychom, aby i naše miminko bylo nadále v péči paní doktorky.

• MUDr. Ivana Nulíčková Jiný  •

Nesmírně příjemná zkušenost! K panu doktorovi Novákovi jsem šla celkem vystrašená - na prvním sonu mi byl zjištěn celkem velký uzel, hodnoty krve taky nebyly zrovna optimální. Nicméně zpětně můžu hodnotit, že nečekat na pozdější termín v jiném zařízení a jít k panu doktorovi jako samoplátce bylo nejlepším rozhodnutím. Termín jsem dostala hned za 2 dny od zavolání. Pan doktor byl velmi milý, s lidským empatickým přístupem a příjemným humorem. A samozřejmě v neposlední řadě je to obrovský profesionál ve svém oboru! Všechno mi vysvětlil, uklidnil, a hned večer i zavolal s výsledkem, kdy nejen sdílel, že všechno je v pořádku, ale i doporučil, co do budoucna sledovat, na co si dát pozor apod. Paní sestřička byla taky velice milá a starostlivá. Celkově den punkce překvapivě byl nejpříjemnějším dnem po několika týdnech čekání a temných myšlenek - a díky rychlému výsledku jsem konečně mohla v klidu spát. Jsem nesmírně vděčná panu doktorovi Novákovi za jeho přístup, je opravdu obdivuhodný!

• MUDr. Zdeněk Novák Jiný  •

Sla jsem presne na objednany cas, pani doktorka velice mila!

• MUDr. Vanda Řezníčková Jiný  •

Pan doktor je opravdu profesionál a i přesto že punkce uzlu není zrovna dvakrát příjemná tak byla rychlá a já jsem z ordinace odcházela s úsměvem. Sestřička je taky skvělá. Na závěr ještě ten den večer mi zvonil telefon s výsledkem-neškodný nenádor. Kéž by bylo víc takových lékařů.

• MUDr. Zdeněk Novák Jiný  •

T

Paní doktorka je nesmírně vlídná a empatická žena s velkou snahou pomoci. Je vidět upřímný zájem o pacienta
    a její přístup, spolupracující vztah mezi
    lékařem rodičem namísto lékaře jako autority bez možnosti dialogu, vnímám jako velmi výjimečný. S panem magistrem tvoří vynikající tým, oba mají silné porozumění pro dětskou duši a blaho dítěte je pro ně zcela očividně prioritou. Brzký termín pro dceru (13M), která měla komplikace po očkování, byl až zázrak, vzhledem k běžným objednacím lhůtám
    v jiných neurologických ordinacích. Děkuji paní doktorce a panu magistorvi za péči a též ostatním uživatelům za recenze, na základě kterých jsme se pro paní doktorku rozhodli. Mohu tuto ordinaci jen doporučit.

• MUDr. Jana Molínová Jiný  •

T

Ani nevím s čeho začít jsem dlouho chtěl napsat komentář ale poslední návštěva byla hrozná. Před 3 rokama zacílí mne bolet záda přišel jsem za doktorkou která poslala mne na rtg nic tam neukázalo na co mne doktorka řekla že mam skoleozu a nějaký mentální problém! Takže došlo všechno k tomu ze příští rok zas začali bolet záda a během týdnu jsem skoro přestal chodit. A konečně mne poslali na MR našli mne tam vyhřezlou ploténku a protruzii. Stejně bylo s manželkou které vždycky říkala že máte mentální problém a kvůli tomu někam mizí železo s organismu pokud gynekolog nenašel cystu a poslali ji na operace. Když jsem přišel na kontrolu mne nezvážili a jenom zeptali kolik vážím . Ještě nestydí dělat nějak VIP servis. Nejdřív bych zjistila ze VIP to není jen písmena !!! Dovolat nereální nikdo nezvedá s tím že mají recepci sedí tam nějaký chudák který nemůže zvednout telefon ani předat správy doktorce něco podobného jsem viděl v dokumentu o zdravotnictví v Egyptě

• MUDr. Vanda Řezníčková Jiný  •

Ordinaci paní doktorky jsme navštívili s 3letým synem pro opožděný vývoj řeči a tiky doprovázející emoce. Paní doktorka je velký profesionál, s dítětem to uměla, rodiči velice pečlivě a empaticky naslouchala. S paní doktorkou to není jednostranný monolog, ale respektující rozhovor, kdy se snaží přijít na všechny detaily, aby vám co nejlépe poradila a pomohla. Absolvovali jsem několik návštěv a takovou péči, pochopení a bezpečí jen tak nenaleznete. Moc doporučuju. PS: Pan Mgr., co paní doktorce asistuje může na první pohled působit jako neruda, ale při návštěvách mě přesvědčil, jak velké má pochopení pro nás dospělé, ale hlavně pro dětskou duši a jejich chování.

• MUDr. Jana Molínová Jiný  •