Vítězné náměstí 9, Praha 160 00
V.Č.
Hned po příchodu do ordinace jsem si vyslechla, že ho štve (bohužel zde nejde uvést vulgární variantu, kterou jsem si u lékaře vyslechla), že nemám roušku (měla jsem nos i pusu zakrytou šátkem, ok vím, že to není to samé, ale aspoň něco) a pak mi řekl, aniž by mě nějak prohlédl, že na odlet příští týden můžu zapomenout, že to nedáme dohromady, ani kdybychom chtěli. A já mám přitom "jen"virózu. Přístup pana Kareše byl vážně nepříjemný, skoro jsem měla pocit, že ho obtěžuji tím, že jsem vůbec přišla k lékaři.
• Ordinace • Jiný •
Lucie
S panem doktorem Karešem mám velmi dobré zkušenosti. Je velice zodpovědný, téměř vždy, když byl nějaký problém, se ještě telefonicky ujišťoval, jak se cítím nebo jak dopadlo vyšetření u specialisty. Je velmi vstřícný a poradí i po telefonu a i do zahraničí. Jsem velmi ráda, že jsem se k němu na doporučení přihlásila.
Martin Kokeš
Vždy pomůže a poradí. Chová se k vám přátelsky a cítím se u něj vždy dobře a pohodlně. A hlavně nenutí ty nejdražší léky atd. Opravdu jen to, co je nutné! Vřele doporučuji.
Luboš Matásek
Pana doktora rozhodně doporučuji. Podle mne je to výborný lékař, který Vám vždy poradí, udělá potřebná vyšetření a případně odešle ke specialistovi. Na preventivní prohlídky Vás sám pozve. Kromě toho je to jeden z mála lékařů, u kterých nemáte pocit, že ho otravujete.
C
Chmelíř Jan
Dlouhodobá péče o můj zdravotní stav.
Pana doktora už mam pár let a můžu říct jen chválu. Pokaždé, když mám nějaký problém, poradí a opravdu mě pošle na všechna možná vyšetření, aby zjistil, co to je. Nic nepodceňuje a opravdu se o vás zajímá. Všem doporučuji!
K panu Karešovi jsem přešel od jiného praktického doktora,který mě nikam nikdy neposlal a jen šetřil pojišťovně peníze.Díky panu Karešovi jsem prošel veškerá vyšetření a byla mě operována krční ploténka a jen díky němu dnes chodím.Podotýkám že předchozí pan doktor mě naordinoval prášky na nervy.Pana doktora Kareše vřele doporučuji.Takových doktorů by mělo být víc.Pane doktore,ještě jednou děkuji za Vaši péči.
Velice příjemný lékař s širokým rozhledem. Rychle zařídil všechna odbornná vyšetření. Doporučuji.
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze