Viktorinova 1, Praha 14000
Tato paní si nejsem jista jestli je doktorka. Moje maminka (65 let) k ní v úterý ráno přišla, že nemůže hýbat s levou rukou,. Vystála a vyseděla si 2 hodiny v čekárně a dostala doporučení na neurologii. Paní doktorce nebylo divné, že pacientka která k ní přišla má potíže s vyjadřováním a je malinko zmatená. Maminka jela na polikliniku s doporučením a tak se nestačili divit. Ještě téhož odpoledne byla hospitalizovaná na JIP neurologické klinice všeobecné fakultní nemocnice. Je po mrtvici a když jsem ten den odcházela měla tlak 200/125. Tahle paní ať jde už raději do důchodu. "DOKTORKA" a nepozná příznaky mozkové mrtvice??
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Kateřina
K této paní doktorce jsem přešla od jiné praktické lékařky a nedá se to srovnat. Dokáže hned z prvních pár příznaků poznat, o co se jedná a nic nezanedbá. Ona i její syn (taktéž pan doktor) jsou velmi vstřícní a profesionální, nemám si na co stěžovat. Oběma děkuji za přístup!
Veronika
K paní doktorce chodím já i moje rodiče již delší dobu a nemůžeme si stěžovat! Paní doktorka je velmi příjemná a pečlivá, každému pacientovi věnuje dostatek času. I když to mám teď do její ordinace trochu z ruky, neměnila bych!
Strašná....
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Výborná praktická lékařka
Müller Libor
Znám jí dlouho,je příjemná a k pacientovi se chová vždy kladně a hlavně profesionálně. Musím opravdu uznat, že je opravdu praktická a z velkými zkušenostmi.
B
basta petr
prijemna k pacijentum
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze