Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíZkušenosti
R.L.
Paní doktorka je velmi příjemná a klidná dáma, velice pečlivá a není pro ni nic problém, lepšího praktika neznám ,proto jsem k paní doktorce přihlásila i svou dceru, která je také velmi spokojená.
Iveta Kubová
Ještě jsem se nesetkala s takovým přístupem k pacientovi.Paní doktorka s vámi jedná jako s člověkem,troufám si říct, jako s přítelem.Snaží se pomoci,poradit,ale i psychicky podpořit.Kéž by bylo více takových lékařů.Děkuji Paní doktorko.
Kate
Úžasná, milá doktorka, která mě zachránila, i když u ní nejsem registrovaná, jelikož v Praze pouze studuji. Opravdu anděl.
simona
Navštěvuji p. doktorku již 18 let a jsem velice spokojená. Nemám jedinou negativní zkušenost. Děkuji za Vaši péči. Simona
till
Jako chronicky nemocný jí navštěvuji pravidelně a lepší doktorku jsem si nemohl přát. Problémy vždy řešila k mé spokojenosti, ne aby se jich rychle zbavila a když problém přeleze její znalosti, nehraje si na všeználka, neváhá to přiznat a doporučit specialistu. Pro mě je to archetyp ideálního praktického lékaře.
sasanka
Já i moje celá rodina chodíme k paní doktorce už celá léta. Perfektní praktik a vždy velmi milá, vstřícná a ochotná.
Je velmi pečlivá a odbornost je samozřejmostí.
Opravdu vynikající praktická doktorka se vším, co k tomu patří. Má můj obdiv. Děkuji za vše, co pro pacienty znamená. Děkuji. J.Ř.
Paní doktorka Hrubá je člověk, který vám vždy pomůže vlídným přijetím, pochopením a porozuměním. Její čekárna je vždy plná lidí, protože má tak dobré renomé. A i když je vám opravdu hrozně, rozmluva s ní dělá divy. Dohromady se sestrou Martou Polákovou jsou správná dvojka.
Michal Petr
Paní doktorka Hrubá zosobňuje vše to, co si pod pojmem praktický lékař představuji-výborné znalosti,milý přístup,schopnost vyslechnout vaše problémy bez náznaku arogance nebo neochoty,schopnost poradit,apod....jenom jedno mínus:hodně často plná ordinace, ale to se dá překonat, vzhledem k výše uvedenému.Pozn.:pokud je pacientovi opravdu dost špatně (vysoká teplota,nevolnost apod.), stačí to oznámit sestře a je zpravidla očetřen bez čekání.
Paní doktorko - děkuji. Volfová
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.