Pacienti, které ošetřuji

Dospělí (Pouze na některých adresách)

Vladimíra Balíková
Ordinace

Jílovská 1825/14a, Praha 4, Praha

Způsoby platby (soukromé návštěvy)

• Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Poliklinika Modřany

Soukalova 3355, Praha 143 01

Za paní doktorkou chodím už mnoho roků a nestalo se mi, že bych někdy byl s čímkoliv nespokojený.

P.H.D.

Perfektní erudovaná paní doktorka, vždy vyslechne poradí.Se sestrou se vzájemně doplňují.Zde jsem našla i lidský přístup a nikdy neochotu.Jsem moc ráda za tuto paní lékařku a sestru na svém místě.

Petr R.

U paní doktorky jsem registrován už dlouho a věřím, že tomu tak bude i nadále. Je ideální se předem objednat (což pouze vítám), takže tam pak člověk nemusí zbytečně dlouho čekat. Termíny se vždy snaží dát co nejdříve. Paní doktorka a paní sestřička se vždy zajímají o stav, naslouchají. Léčba mi vždy pomohla. Za mě prostě spokojenost.

MD

Pani Doktorka je moc příjemná, vyšetřeni proběhlo rychle a pečlivě. Výsledky ( které si vyžadovali jistou urgenci) mi tavolala hneď a o všem mě informovala. V případě, že tam byl zástup - byl informovaný a vědel o čem mluvim. Za mně plná spokojenost.

• Váš účet byl odstraněn

Paní doktorka je velice profesionální, empatická, pečlivá a vždy se snaží najít nejúčinnější léky, antibiotika předepisuje cíleně. Se sestřičkou jsou skvělý team. Sestřička je milá a trpělivá, práci mají skvěle zorganizovanou, nikdy nečekám.

• I

IM

Paní doktorka je vynikající, empatická a pečlivá, vždy dobře naladěná. Měli jsme velké štěstí, že jsme s k ní dostali.

Markéta

Paní doktorka je bohužel jen úřednice a ještě k tomu velmi špatná. Sestra je nepříjemná a pacienty se snaží poučovat o věcech, které ji nepřísluší. K lékaři se nedá normálně přijít v ordinačních hodinách, s odvoláním na Covid se má člověk vždy objednat. Nemocný člověk potřebuje jít k lékaři a ne viset půl dne na telefonu. Základní dotaz je vždy, zda chci neschopenku. Postuy jsou zdlouhavé. Nedoporučuji. Spokojená nejsem. Měním lékaře.

MUDr. Vladimíra Balíková

Vážená paní MCH. K vašemu komentáři si dovoluji poznamenat, že při našem posledním kontaktu jste úřední úkon vyžadovala a tomu bylo v rámci našich kompetencí vyhověno. Žádnou nemoc jsme neřešily a pracovní neschopnost jste od nás neměla několik let. Zároveň Vám byla nabídnuta preventivní prohlídka, kterou jste (velmi arogantně) odmítla. Disponujeme jen jednou čekárnou a nelze oddělit nemocné a zdravé pacienty. Není možné, aby v čekárně došlo k mísení zdravých pacientů, čekajících např. na předoperačních vyšetření či očkování a nemocných, snažíme se na všechna vyšetření objednávat telefonicky Nemocní pacienti dostávají termín týž den, maximálně následující. Touto organizací je doba pobytu v čekárně minimální. Většina pacientů toto opatření chápe, respektuje a vítá je. Změnu lékaře Vám doporučujeme. Na uvolněné místo čeká řada zájemců, se kterými budeme mít doufáme důvěryhodný a korektní vztah. S pozdravem, MUDr. Balíková

• V

VN

Zkušenosti s paní doktorkou mám jen velmi dobré, chodíme k ní celá rodina, nikdy nic nezanedbá. Má naprosto profesionální a lidský přístup! :) Super je i sestřička a nově e-mailový systém ještě více ulehčuje komunikaci.

• H

H.J.

paní doktorka je empatická, šikovná, profesionální. Jsem moc ráda, že jsem si jí našla ještě a v době, kdy ještě neměla plnou ordinaci pacientů.

• Váš účet byl odstraněn

An extremely good and professional doctor. She is caring and takes the time to listen. I highly recommend her.

• Ordinace  •