Svoboda Miran
MS Medical s.r.o.

Marie Cibulkové 386/40, Praha 14000

Pan doktor Svoboda je empatický profesionál s lidským přístupem a snahou pomoci.
    Doporučuji

• MS Medical s.r.o. Jiný  •

S ordinací jsem velmi spokojen, k výborné péči o klienty patří profesionální přístup sestry, rozložení ordinačních hodin do celého dne, bez nutnosti absence v zaměstnání.

• Také se připojuji k pozitivnímu hodnocení pana doktora Svobody, ale také sestřičky. Oba jsou lidé na svém místě. Opravdu se už dnes takový přístup vidí málo. Jako zdravotník vím o čem tato práce je. Díky za lidský přístup, Eva Krásová

• Výborný doktor, který respektuje pacienta a dokáže se vcítit do jeho potíží. Velmi doporučuji.

• Vynikající, svědomitý lékař, s velmi dobrým přístupem k pacientovi. Sestra skvělá. Doporučuji!

• Mám špatné zkušenosti s jednou obvodní lékařkou a tak ´jsem ráda, že jsem konečně našla dobrého praktika, kterého mohu doporučit. Chodí k němu i tatínek. Dobrá komunikace dokonce i e-mailem.

• Pan doktor Svoboda je příkladně zodpovědný, pacientovi se věnuje s velikou péčí. S něčím podobným jsem se u praktického lékaře nesetkala a známí, když se jim zmíním o péči s jakou vyšetřuje, jen tiše závidí.

• I

Zodpovědný, svědomitý, výborný lékař, který má příjemné vystupování a hezký vztah k pacientům. Sestra je také velmi příjemná a věnuje se pacientům.

• výborný lékař

• doporučuji jsem moc spokojena