Poliklinika Lípa Centrum

Seydlerova 2451, Praha 158 00

• R

K paní doktorce jsem chodila téměř 30 let a byla úžasná - po odborné i lidské stránce, se sestřičkou skvělý tým. Bohužel odešla do důchodu a její nástupkyně, dr. Malovíková na mě nejlepší dojem neudělala - navíc se teď přestěhovala do Kartouzské.

• Poliklinika Lípa Centrum Jiný  •

Obě dámy (Dr. i sestra) jsou vynikající. Někdy je to s pacienty asi hodně těžké, ale ony nikdy neztrácejí humor. Po odborné stránce není o čem mluvit. Její profesionalita je na vysoké úrovni. Děkuji paní doktorce, že ji mám.

• Poliklinika Lípa Centrum Jiný  •

• Vyborna pani dr. ke ktere jiz chodim 27 let. Doktorka i sestricka na spravnem miste.nemam jediny negativni nazor. Vzdy diagnostikuje spravne, vyborna psychollzka i prakticka. Je mi vzdy lito kdyz me neco postihne a pani dr. Ma dovolenou a musim jinam, tam si vetsinou musim rict co bych chtela napsat., s cim ,e pani dr. Leci . Opravdu supr pristup od obou dam. Dekuji.

• Skvělá lékařka, profesionální, vždy vstřícná, lidská, chodím k ní cca 20 let a myslím, že mám velkou kliku, že mám takovou praktickou lékařku.

Paní doktorka je velice milá a připravená poslouchat. Vážím si ji nejen jako lékaře, ale i jako člověka. Vždy jsem dala na její radu a ještě nikdy jsem nelitovala a to chodím k paní doktorce už 17 let.

• Vynikající praktická lékařka, odborně na výši, nesmírně lidská a po všech strankach profesional.

• Paní doktorka není občejná praktická lékařka - je také výborná diagnostička, skvělá psycholožka, bezva ženská a vůbec na jedničku....

• Rozlišuje mezi důležitými a méně důležitými věcmi!!!

• Moc k paní doktorce nechodím, naposledy mne ovšem překvapilo, že na otázku očkování proti planým neštovicím u dospělých odpověděla, že nic takového není. Předpokládám, že nejen zkušenost, ale i vzdělávání je pro lékaře potřebné... Osobně mne to trochu mrzí.

• K pani doktorce Sternove chodim jiz 15 let. Na rozdil od ostatnich doktoru s kteryma jsem se setkal, je vzdy nad veci, rozhodne nic nebagatelizuje, cerpa z velmi bohatych zkusenosti. Vzdy jsem se setkal s velmi peclivou praci.Nesouhlasim s nazorem nize popsanym, myslim si ze spis pacienti to casto prehaneji, tak jako sam.Vzhledem k tomu ze je cekarna vzdy plna, a pani doktorka chce stihnout prijmout vsechny, tak pravdepodobne nema cas poslouchat dlouhe reci pacientu (nikoho nekritizuji, pisu pouze fakt, sam to delam), tak to muze budit dojem ze nema zajem o vsecny detaily.Spise se snazi dulezite podrobnosti pri stanoveni diagnozy zjistit jiz na zacatku sezeni.Pani doktorku Sternovou mohu jenom vrele doporucit! Hadziosmanovic.