Michaela Lašťovičková
Středisko lékařské péče, spol. s r.o.

Milady Horákové 116/109, Praha 160 00

• Paní doktorka je naprosto skvělá!Co jsem přišla k ní..mám perfektní péči a i když ted za ní dojíždím,nebudu ji nikdy měnit...Pokud potřebuji poradit..poradí,vyslechne.Opravdu nemá chybu!Moc děkuji za její péči..

• Středisko lékařské péče, spol. s r.o. dlouhodobá zdr.péče  •

• Paní doktorka Lašťovičková je naším rodinným lékařem už z období "reálného socialismu". Je naprosto skvělá, velmi ochotná, má čas prodiskutovat s pacientem jeho situaci a nabídnout variantní řešení. Chápe velmi dobře, že pohovořit s pacientem má vysokou přidanou hodnotu pro úspěšnou léčbu. Sestřička je též výborná a tvoří s paní doktorkou tým, kterému pacient věří.
    Karel Klusáček, Praha 6

• Paní doktorka i sestra jsou skvělí. Pořád pozitivně naladění. Výborný přístup k pacientovi. Chodím k nim již přes 10 let.

• Dobry den, pani doktorka je velice vlidna a ochotna, muzu jenom doporucit. Zdravotni sestra je taky na jednicku.

• velmi ochotna a umi opravdu vilěčit těž z.sestra je velmi vstřicná- doporučuji

• Lékař na vysoké úrovni, znalý, vstřícný, spolehlivý

• skvělá

• Velmi odbrá zkušenost

• souhlasím :) paní doktorka je taky naše rodinná...sice se přestěhovala, ale pořád k ní chodíme. je vážně skvělá a sestra taky :)

• Nejlepší lékař u kterého jsem byl, je příjemná stejně jako sestra.
    Škoda že se přestěhovali a já musel jinam...jezdit Pod Marjánku je trochu z ruky, zvlášť s horečkou :-(