Marie Zvárová
Samostatná ordinace PL pro dospělé

Lovosická 40/440, Praha 19000

• B

Bára

Paní doktorka byla skvělá. Lidská, milá, hodná a snažila se vždy pomoci. Trpěla jsem na hnisavé rýmy a vymyslela mi super kapky, které vždy zabraly. Vždy jsem přišla, že mám zas rýmu a jestli by mi dala "tamty" kapky. Vždy se usmála a řekla, že už píše. Měla jsem jí moc ráda. Škoda, že člověk stárne a musela do důchodu, jinak bych k ní chodila do dneška.

• Samostatná ordinace PL pro dospělé Jiný  •

• Pacient

Vasoká starostlivost o pacienty
    Gorčík

• Váš účet byl odstraněn

Její chování je neprofesionální. Paní doktorka chce jen zdravé pacienty, které nemusí léčit. Ostatní léčit odmítá nemá prý na to čas. O jejích schopnostech lékařky velmi pochybuji. Problémy pacientů zlehčuje.

• Pacient

Jsem moc pokojená s péčí pani doktorky,nikdy žádný problém,ve všem vždy ochotná.jen dlouhá doba čekání na vyšetření.i když má vyhrazený jeden den v týdnu pro pracující,čekárna je plná důchodců,ale za to pani doktorka nemůže

• B

BB

K paní doktorce chodíme celá rodina, chodili k ní i prarodiče. Nemůžeme si ji vynachválit. Kéž by bylo takových lékařů více!

• V

Vladimír Půček

Paní doktorka je na velmi vysoké odborné úrovni, má dlouholeté značné zkušenosti,je příjemná, velmi vstřícná a empatická.

Peterová Milena

Paní doktorku znám 32 let a byla vždy úžasně lidská a ochotná.Kdykoliv jsem přišla zdevastovaná migrénou, nenechala mě dlouho trpět a aplikovala injekci,která vždy pomohla. Ochotná a milá byla vždy, i při jiných potížích,jen je u ní vždy v čekárně hodně lidí. I na tom je vidět, jak je dobrá a oblíbená. Jsem moc ráda, že k ní mohu chodit.

• E

eva

K paní doktorce Zvárové chodili i mí rodiče, je velmi ochotná a komunikativní.
    Pro mě jediná nevýhoda - že má stále plnou čekárnu důchodců, kteří si kolikrát chtějí zřejmě jenom popovídat a tudíž nemožnost strávit v čekárně minimální dobu.
    Z tohoto důvodu se snažím vyřešit zdravotní problémy přímo s odborným pracovištěm v nemocnici. Nicméně to nic nemění na faktu, že kdykoliv jsem potřebovala, vyšla mi max. vstříc.

• V

Vilma

Paní MUDr. Zvárová je skvělý člověk, skvělý praktik, více takových s lidským přístupem, ošetřovala dlouhá léta celou naší rodinu, bohužel jsme se odstěhovali do jiného - vzdálenějšího obvodu Prahy.

• I

Ing. Jaroslav Strnad, Střížkov

MUDr. Zvárovou znám dostatečně dlouho na to, abych mohl uvedené hodnocení s plnou odpovědností vyslovit. Mám k ní jako k lékařce absolutní důvěru, což se odráží i v našem
    vzájemném vztahu. Mnohdy se divím, když vidím pod jakým tlakem někdy pracuje, že ještě nepodlehla infarktu. Mohu potvrdit, že je vždy k pacientům vstřícná a ochotná a její jednání je vždy mimořádně lidské a na vysoké společenské i odborné úrovni. Vřele tuto lékařku doporučuji, protože je prostě nejlepší.