Poliklinika Malešice

Plaňanská 573/1, Praha 108 00

• Vynikající lékařka, jediný doktor z cca 10ti ostatních, který mi pomohl a pomáhá při letitých zdrav. problémech homeopatickou léčbou. Děkuji, Kučera S.

• Nejlepsi lekarka jakou jsem kdy mela. Jsem velmi rada , ze jsem se k ni dostala i kdyz vicemene nahodou. Starostliva, profesionalni, vnima problem komplexne, empaticka, a zaroven s velmi sirokym zaberem, vzdy presne a spravne urcila diagnosu .Pani doktorka Petakova by mohla byt prikladem pro studenty mediciny, jak jednat s pacientem profesionalne a na urovni.

• Paní doktorka Petáková byla pro mne nejlepší volbou jakou jsem mohl udělat na základě hodnocení na Znamylekar.cz.
    Paní doktorka je velmi vstřícná, velmi ochotná poradit a pomoci, je dychtivá po samovzdělávání ze zahraniční literatury. Snaží se přijít věci na kloub a pacienta doporučuje a odkazuje na nejlepší konkrétní oddělení.
    Ačkoliv se sama zdravotně někdy necítila nejlépe, snažila se nedat to najevo a věnovat se pacientovi.
    Nikdy jsem ji nezažil se špatnou náladou. Pokud v čekárně nejsou pacienti, věnuje se Vám i déle, než je potřeba.
    Na rozdíl od předchozích úřednic, razítkujících recepty, otrávených a snažících se Vás okamžitě zbavit, paní Petáková je především člověk, máte pocit, že jste u kámošky, která se Vám snaží pomoci. Rozhodně doporučuji, pokud nemá STOPstav. Nedivil bych se, kdyby měla zcela plno.

Vynikající, jak odborník, tak i jako člověk.

• Paní doktorka je opravdu jedinečná,jsme s maminkou rády,že jí máme.Vždy dobře poradí a snaží se problém řešit i homeopatiky. Všem jí moc doporučujeme.

• S paní doktorkou jsem velmi spokojený, má korektní profesionální přístup, léčba sedí.
    Perfektní.

• Paní doktorka je super, výborná odbornice a skvělý člověk.Pozorně člověka vyslechne.Pečlivě a důkladně vyšetří.Potom poradí a napíše léčbu,která mi zatím vždy pomohla,naposledy jsem myslel, že budu muset do invalidního důchodu.ale naštěstí jsem šel k paní doktorce a jsem zase schopen normálně pracovat.Děkuji.

• Paní doktorka je zlatá, naslouchavá... Ráda tam chodím
    Veronika

• K paní doktorce chodím již několik let a jsem tomu ráda, chtěla bych jí touto cestou poděkovat, že mne vyléčila z většiny mých obtíží,vždy mne i psychicky podporovala a to je také důležité.Takže děkuji paní doktorko a podle hesla
    Brnky-Kamenitá asi poznáte o koho jde, jse prostě jednička.

• Výborná, pečlivá, pozorně naslouchá steskům,které ji říkám, jsem velmi spokojená s výsledky léčby.