Pod Vyšehradem 1/104, Praha 14700
Váš účet byl odstraněn
Plně souhlasím s negativními názory pacientů. Paní doktorka neordinuje ale nechá za sebe ordinovat jiné a docela milé sestřičky pobíhají po chodbách jako zmaténé lesní včely. O čekacích dobách v čekárně se ani nebudu zmińovat to by bylo nošení dříví do lesa. Jedním slovem , Vyhňete se obloukem.
Váš účet byl odstraněn
Čekání je tam fakt hrozné, mnohem delší než jinde, navíc se tam z toho pokusili udělat menší fabriku na pacienty, sestřičky tam (často bez vlastní viny) zmateně pobíhají z jedné ordinace do druhé, evidentně tam chybí nejméně jedna sestra (ušetří se tak, chápu, a pacienti si holt počkají), zkrátka šetření na nesprávném místě úkor pacientů.
Váš účet byl odstraněn
Za poslední dobu kvalita poskytovaných služeb včetně lidského přístupu rapidně klesla. Na vyšetření se čeká několik hodin, objednaní čekají pak "pouze" hodinu. V recepci běhá a křičí syn recepční. Stále se mění lékaři - preatestanti. Paní doktorka jen dohlíží a "vyučuje". Vrcholem bylo to, když mi sestra z ničeho nic sdělila, že léky, které beru pravidelně, mi nepředepíší dokud nepodstoupím preventivní prohlídku, na kterou je ovšem potřeba čekat několik týdnů. Nejsem spokojená a měním lékaře.
Váš účet byl odstraněn
Počítejte to přesněji člověče)))
73*1900 = 138700,- Kč měsíčně i za ty co chodí jednou ročně, k tomu možná 100 000,- za bodové ohodnocení. (Bod za 1,10,-)
Pak se vyplatí pořídit si pod sebe levného atestačního otroka, alias mladého lékaře, přehodit na ně denní práci a dělat si spřízněnou šlechtu a smlouvy na reklamu léků i pomůcek nebo osvětu.
Pro kapitační a slušnější bodové platby jsem psal do LN už kolem roku 1995...a když už jsem propagoval jejich zavedení, můžu klidně propagovat jejich omezení, ne? A proč tohle vlastně píšu?
Připomínám:
Tendenčně upravit dokumentaci pro soudního znalce v neprospěch pacienta, jen aby nevyšel najevo omyl pana dochtora a pacient pak prohrál soudní řízení se zlodějským státem - jak byste tohle vážení pacienti pojmenovali? A finanční ztráta? Od roku 2009 přes 200 000,- korun. Po dvaceti letech plateb sociálního a zdravotního pojištění, jsem abych neměl hlad musel spotřebovat část peněz za pozemky rodičů mých prarodičů v Jižních Čechách. Tak dlouhou historii tahle rudomodrá lůza ani nemá.
Z obvoďáků se za modrých zlodějů obecně stala nehorázně přeplácená šlechta, co sama už nemusí pracovat. Šíří se to jako mor. Mít z dětí dochtory, to byl sen hromady proletářů, co se zvedli teprve z nám zabaveného majetku po puči v únoru 1948 ))) Z negrů se stali otrokáři)))
Je to deviantní stav. Sbírám data pro kampaň. S poradnou Národní rady zdravotně postižených jsem v kontaktu ob týden i z jiných důvodů.
Uvidím, zda mi paní Charvátová konečně nahradí o co mne připravila oslněná pseudopravicovou ideologickou mlhou.
Vzhledem k tomu, že naše rodina patří ke vzdělané střední třídě přes sto let, je mi její zaťatá podnikatelská snaha směšná. Tam kam chce patřit nic není.
Ostatně s její personální politikou ti laciní otroci v bílém prchají tak často, že jí samé nakonec nezbyde než na starý kolena zase pracovat. A práce v téhle komunisty a jejich dětmi zničené zemi vynáší méně než na sebe nechat pracovat.• • •
Váš účet byl odstraněn
pani doktorka je skvělá, jen by potřebovala, aby mněl den 48hodin.dlouhé čekání je nervující, pak ale péče od paní doktorky je pečlivá a profesionální. můžu rozhodne doporučit.
Pozor, pozor! Ordinace se rozrostla o nového člena rodiny Charvátů: kromě vnuka paní doktorky tam teď tráví celý den i jejich pes. Co by na to řekla asi hygienická kontrola? Určitě je nás víc komu to vadí! Ať už je paní doktorka dobrá lékařka a nebo není, toto na ni vrhá velice špatné světlo. Proto jsem se také přehlásila k vedlejší paní doktorce, která není tak výstřední.
Váš účet byl odstraněn
Paní doktorka Charvátová je skvělá. Osobní a profesionální přístup je velice příjemný. Ano, čeká se déle, paní doktorka nenechá vše náhodě a pořádně vás vyšetří. To že tam mívá na praxi mladé mediky to ještě protahuje, ale já bych neměnila. A i když se náhodou dostanu k jiné, mladé doktorce, vím, že jsem v dobrých rukách.
Sestřička je více než skvělá, usměvavá, profesionální.
Naprosto souhlasím, sestřička Jovita umí odebrat krev i aplikovat injekci aniž si toho všimnete :). Je supetr!!
Váš účet byl odstraněn
Tato lékařka je pečlivá, má vstřícný přístup ke každému pacientovi, vždy je velmi milá; mít takového lékaře je výhra.
Paní doktorka je velmi ochotná a snaží se vyhovět. Naproti tomu (abych jen nechválila) se dlouho čeká, přestože její řadu posilují medičky, nejvíce výkonná a usměvavá je sestřička.
Odpovědi
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobry Den, chtel bych se zeptat. Když jsem se nové přihlásil k lékaři pro dospělé a byl jsem na vst
Dobry Den, chtel bych se zeptat.
Když jsem se nové přihlásil k lékaři pro dospělé a byl jsem na vstupní prohlídce, ale po nemoci jsem měl zajít i na vstupní odběry na které jsem zapomněl ( uz je to delší doba ), tak zda je to velký problem nebo staci zajít na odběry při další návštěvě…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
nevadí, na odběry přijďte kdykoli od pondělí do čtvrtka, 7-9hod.
Podolská ordinace
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze