Daniela Dvořáková
Praktický lékař pro dospělé

Ukrajinská 11/980, Praha 10100

• Pro mne byla paní doktorka velmi vlídná, někdy zvláštní, ale rozhodně "antibiotikářka" i bez CRP

• Jsem velmi spokojená a nebýt pečlivosti paní doktorky, kdoví jestli bych byla ještě tady. Děkuji, že díky ní mi byl včas objeven a odstraněn nádor.

• dneska jsem byl poprve a pristup fajn:) hned poznala co mi je, coz je super:) budu chodit rad:)

• Je výborná

• s paní MUDR. Dvořákovou jsem nad míru spokojená

• Arogantní,zamračená lékařka,která volí njhorší varianty při léčbě.Alternativní léčbu zamítá.Hned volí chemii.Obrátil jsem se na ni s letitými bolestmi břicha a zad. Podle ní jsou tyto zaléžitosti choroba lidstva a nijak se mi pomoci ani neobtěžovala....

• Nedoporučuji. Nepříjemná v přístupu k pacientům, zmatená. Signalizuje to i, že u její ordinace nejsou žádní pacienti, zatímco vedle byste asi čekali delší dobu.

• K pani doktorce chodim leta a jsem s ni spokojeny. Jak s jejim pristupem ke me, tak i s lecebnymi postupy, pripadne doporucovani odbornemu lekari.
    Obcas se sice ceka dele, ale to je vetsinou narazove a sezonni, kdy je v cekarne vice pacientu. Rozhodne to neni obvykly jev a stalo se mi to jednou za poslednich osm navstev, ze bych cekal dele nez pul hodiny.

• S touto doktorkou mám špatné zkušenosti. Jednala se mnou jako s hypochondrem, nerozpoznala u mě mononukleozu a na má častá onemocnění se dívala s nedůvěrou. Promiňte, mizerná péče.

• Pani doktorka ma mozna lidsky pristup, ale cekani u ni je neco pro lidske nervy. Pri me posledni navsteve jsem cekala 3 hodiny nez jsem prisla na radu a prede mnou byli 4 lidi!!!!!