Dana Větvičková
S.O.M. Praha s.r.o.

náměstí Winstona Churchilla 2, Praha 13000

Po té co jsem se dostavil po 10 dnech na vyšetření v objednaném termínu, jsem po 25 minutách zjistil, že paní doktorka není od předešlého dne přítomna. Bohužel jsem se tedy belhal k paní doktorce zcela zbytečně.

• Nemocnice s poliklinikou Praha Italská Jiný  •

• Paní doktorku Větvičkovou velice doporučuji - je moc milá, hodná a vstřícná, ale zároveň je to odborník na svém místě. Ulevila mi od bolesti krční páteře, poskytla mi mnoho cenných rad a stanovila léčbu na míru. Je vidět, že pracuje velmi svědomitě a nechce se pacienta co nejrychleji zbavit - naopak, pokud léčba nezabere, zkouší další možnosti a hledá jiná řešení. Paní doktorku doporučuji všema deseti!

• Nemocnice s poliklinikou Praha Italská  •

• Paní doktorka je neskutečně milá a ochotná cokoliv zodpovědět. Je to profesionálka s lidským přístupem. Je opravdu mimořádně milá a to se dnes už moc nevidí.

Pani doktorko, děkuji moc za Vaši péči, jste skvělá lékařka, kéž by takových lékařů bylo v Praze víc!

• Vstřícná, laskavá, odpovědná, pečlivá, erudovaná, profesionálka s příkladně lidským přístupem k pacientovi

• Nejpesi zkusenost

• Mohu absolutně doporučit, paní Doktorka s velkým D, velice obětavá, ochotná a spolehlivá, těmto doktorům ,,platit zlatem". Mně osobně velice pomohla.
    J.H.

• Chodím k paní doktorce více jak 15 let (tedy tak max. 2x do roka :-)), ale naprosto doporučuji. Vždy je velmi příjemná.

velice svědomitá lékařka

• D