Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

Služby

Specialisté

Nemocnice s poliklinikou Praha Italská
Italská 560/37, Praha 121 43
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (53)

Já nevím, ale kladné hodnocení sem může napsat snad akorát někdo, komu v podstatě nic není. Objednat pacienta, který nemůže chodit a v práci nemůze vydržet, za dva měsíce, pak mu dát injekci a prášky a spánembohem, to snad není možné! Synovi ještě není ani 42 let! Vždyvky byl veliký chodec a výletník! Vůbec nevíme, co máme dělat! Na koho se můžeme obrátit!! Já jsem z toho vyloženě zoufalá. Na CT je pry ještě moc brzy!!!

• Michaela Jenšovská Jiný  •

Poprvé v životě píšu recenzi na návštěvu u lékaře. Paní doktorka Kamencová je příkladem toho, jak má vypadat opravdová doktorka s velkým „D“. Empatie, ochota pomoci, přátelský přístup, profesionalita k pacientovi i ke své práci – a ještě mnohem víc.

Během vyšetření i při opakovaných kontrolách jsem měl vždy jen pozitivní pocity a pocit naprosté důvěry k profesionální doktorce. Příjemná atmosféra, klidná a laskavá sestřička, užitečná doporučení, žádné odsuzování – výhody této ordinace bych mohl vyjmenovávat dlouho.

Pokud potřebujete odbornou pomoc neurologa v Praze, mohu paní doktorku Kamencovou jen srdečně doporučit!

E

3/9/2025 Skvělá paní doktorka, empatická, milá , příjemná, vše dopodrobna vysvětlí, udělá si čas na akutní problém i bez objednání, dá účinnou léčbu, pomůže jak může, má zájem o pacienta. Jako první mi nabídla na migrény biologickou léčbu, za což jsem jí nesmírně vděčná, neboť ta je opravdu takový zázrak. Tentokrát mě přijala s akutním stavem bolesti a opět pomohla. Moc děkuji a mohu jen doporučit, kéž by bylo více takových lékařů :-)

• MUDr. Gabriela Kamencová Jiný  •

Paní doktorku již viditelně práce obtěžuje.
    Po celou dobu je paní doktorka arogantní, sarkastická a pacienty ponižuje.
    Nedovedla ani odeslat e-recept. Tvrdila, že jej již musím mít - na mou reakci, že mi nebyl doručen reagovala, že problém je na mém telefonu.
    Po velmi dlouhém přemlouvání se lékařka neochotně podívala do počítače a následně zjistila, že recept odeslala někomu jinému. Pochopitelně omluva žádná.
    Jednou se mi dokonce stalo, že objednaný termín paní doktorka tři dny předem zrušila s tím, že jede na dovolenou. Nový termín byla schopna zajistit až po třech týdnech.
    Na objednaný čas rozhodně nespoléhejte, běžně čekáte i 90 minut navíc.

• MUDr. Hana Kaiserová Jiný  •

Po odchodu dr. XXXX navsteva u tehle nahradnice. Neprijemna, arogantni lekarka. Nikdy vice.

• MUDr. Hana Kaiserová Jiný  •

Mám štěstí na lékaře, ale tato paní doktorka je anděl. Klidná, vše vysvětlí, nespěchá se závěrem, na všechny důležité věci se zeptá. Měla jsem akutní problém a věnovala se mi bez toho, že bych byla objednána.

• MUDr. Gabriela Kamencová Jiný  •

K paní doktorce jsem byla přesunuta potom, co moje předešlá doktorka bohužel skončila. Její nepříjemný a povýšený přístup bych asi zvládla přejít, nicméně po poslední zkušenosti, kdy čekací doba je v řádu měsíců a konečně dostanu termín, tak si to sestra zapomene poznačit a řekne mi, že musím čekat, že nejsem objednaná. Místo omluvy mi hodila zpět kartičku pojištěnce a zabouchla. Velmi milé.

• MUDr. Hana Kaiserová Jiný  •

Paní doktorka je velmi ochotná, milá, trpělivě mi vysvětlila vše co bylo třeba. Je velice pečlivá, nic neopomene (v tom nejlepším významu).

• Jitka Koppová Jiný  •

T

Rozhodně nedoporučuji, velmi arogantní jde mu především o body a né o pacienta.

• MUDr. Vladimír Januška Jiný  •

Jedna z nejlepších doktorek, co jsem v posledních letech potkala, přinejmenším co se přístupu k pacientovi týče. Velmi empatická lékařka, která vám věc srozumitelně vysvětlí. Čeho jsem si vážila nejvíce, je fakt, že paní doktorka nikam nespěchá. Nemáte pocit, že ji zdržujete. Naopak, v její společnosti jsem se cítila dobře, uvolněně. Můžete se doptat, pokud nerozumíte či říct svůj názor. Doporučuji velmi.