MUDr. Pavel Bambas

Praktický lékař Více

Poliklinika Petrovice

Ohmova 271, Praha 109 00

Kryvka Vasyl

Nejlepší Doktor jakého já potkal moc hodným pro lidi stará se jak nejdříve pomoc doporučujeme pana Bambasa

• Poliklinika Petrovice Jiný  •

• D

DM

U pana doktora Bambase chodím již 25 let,i když jsem změnila bydliště,stejně fojzdim protože vím ,že vždy mi poradí a pomůže.Zajmajo vždy i celkový stav ne jen co momentálně mě bolí.
    Byla jsem daleko spokonejssi s přístupu předešlou sestřičku,snad se to zlepší.

• Poliklinika Petrovice Jiný  •

• Š

Šárka

Pan doktor je doktor na svém místě.Má mou plnou důvěru.Kdykoliv za ním mohu s jakýmkoliv problémem ,vždy mě vyslechne a doporučí jak dál.

• Poliklinika Petrovice Otekání nohou a bolest v rameni.  •

• R

roman.levek

Pan doktor je sympaťák, vědecky založený člověk, ovšem neusnout na vavřínech, v medicíně podobně jako ve filozofii je nutno jít stále dál z hlediska vzdělávání i praktické léčbě a pomoci druhým v nouzi, ovšem musím na druhou stranu uznat, že jsou i alternativní druhy léčby např. hemeroidů nebo kožních plísní, neboť duše jenž létá v extázi, nechoří nikdy ani tělesně natož duševně, k tomu je zapotřebí se blbě neptat ale účinně meditovat o problematice správnými otázkami.

• R

radka.morrisova

Já jsem k panu doktorovi začala chodit na doporučení mé kamarádky, když mi bylo opravdu zle, a žádný doktor mi nedokázal pomoci. Pan doktor Bambas pomohl a ještě mě nakontaktoval na skvělé specialisty, sehnal léky, které běžně k sehnání nebyly. Dnes už jsem úplně v pořádku a u pana doktora Bambase jsem samozřejmě zůstala. A že je občas trochu podivínský a roztržitý? No co, každý jsme nějaký a pan doktor je vynikající praktik. A o to mi jde v první řadě.

• E

E.Formánková

K doktoru Bambasovi chodím již řadu let. Je to vynikající lékař, který má schopnosti správného lékaře - empatický,uvážlivý při výběru léků, celkově dává pocit pacientovi, že ho jeho problémy skutečně zajímají. E.Formánková

• Kuželková

Pan doktor Bambas je vynikající lékař, lidský, ochotný a vstřícný člověk. Vděčím mu za nejen za zlepšení svého zdravotního stavu, ale i za novou chuť do života a novou chuť prát se s problémy. Pane doktore, děkuji Vám!

• A

Aleš T.

Pan doktor Bambas je znamenitý lékař. Musím říct že jsem takového ještě nepotkal. Krom toho, že se snaží nezanedbat u pacienta nic a nic nepodceňuje, umí také naslouchat, věnuje mi také svůj čas a energii nad rámec jeho povinností jako lékaře, zajímá ho názor pacienta. Zkusil bych to vyjádřit možná jinak: dneska jsem byl v jeho ordinaci zas a měl jsem pocit, že krom lékaře vedle mě sedí i můj přítel.

• H

H.I.Heřmanová

Dělá pro pacienty maximum,nejobětavější a precizní lékař.

• Pacient

Dobry den, pan Mudr. Bambas, je velmi dobry doktor.
    Leky ktere me predepsal a ukazal jsem je v anglii doctorum, Tak mne rekly ,ze tyto leky jsou velmi kvalitni a take velmi drahe leky.
    Moc si ho cenim malo je takovich practickych lekaru na svete.
    Ladislav Anglie