Palackého 720/5, Praha 110 00
Petr Braun
Hodnotit paní doktorku si dovolím slovy: důvěra, perfektní diagnostika, úspěšné terapie, osobní přístup k pacientovi a ještě její půvab, který vše pozitivně umocňuje. PB
• Poliklinika Palackého • Cokoli, kdykoli, vše! •
Dagmar Vaňkátová
Na paní doktorce si velmi cením partnerského přístupu k pacientovi - nelpí na svém léčebném postupu, ale když pacient navrhne postup, který mu pomáhá, umožní mu jej praktikovat a zároveň ohlídá, jestli dobře zabral :-).
C
Caroline
Výborná,svědomitá lékařka.Velmi příjemná.Pacienta léčí nejen dostupnou léčbou ,ale i velmi citlivým přístupem k jeho potížím.Jsem ráda,že mám v dnešní době lékaře s lidským přístupem a na kterého se mohu 100% spolehnout.
B
Bartikova
Vždy pečlivá velmi, nic neopomene, navíc i milá. Její odborné znalosti hodnotit neumím, ale vždy radši ochotně posílá ke specialistům, což u minulé mudr. bylo "obtěžovaní" stejně jako ráda zodpoví na případné dotazy ohledně léčby, léků,.. u jiných doktorů jsem se nejednou setkala s reakcí typu: ptáš se? = nedůvěřuješ!
Součková
Chodím k ní od jejího nástupu do praxe. Je ochotná, pečlivá, vždy laskavá. Tak si představuji doktora, kterému se dříve říkalo rodinný lékař.
Ochotná a pečlivá,výborný diagnostik!
výborná lékařka
Paní doktorka je pečlivá, oceňuji lidský přístup i příjemnou sestru. Neměnila bych.
I
Ing. Jan Růžička
Super přístup, pošle na vyšetření, vše co se dá udělat udělá a to velmi pečlivě!
Jsem dlouhodobý "pacient" cca 15 let a neměnil bych!• • •
...je to nejlepsší doktorka, kterou jsem kdy měl, profík, milá, dnes mám jiného obvoďáka, bohužel:(
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze