Zubař Více

• Zubní lékařství

Zubní ordinace pro děti a dospělé ConfiDental

U Dvou srpů 2024/2, Praha 5, Praha 150 00

Od 1 200 Kč

• Implantáty

Od 12 500 Kč

• T

Nejlepší, perfektní, skvělá, hodná, příjemná... Vždy velice kvalitně odvedená práce..

• Zubní ordinace pro děti a dospělé ConfiDental keramické korunky  •

• T

Naprosto perfektní komplexní péče - pro dospělého i pro dítě! Děkuji.

• Zubní ordinace pro děti a dospělé ConfiDental Jiný  •

• I

Skvělá paní doktorka, velice příjemná a moc šikovná. Všechno trpělivě vysvětlí. Prvně v životě věřím, že mi bude pomoženo s mými problémy se zuby. Za to paní doktorce vřele děkuji.

• Zubní ordinace pro děti a dospělé ConfiDental ošetření kořenových kanálků  •

• R

Velmi empatická, pečlivá, vstřícná, jak to jen omezený čas lékařky, která ordinuje sama, dovolí.

• Zubní ordinace pro děti a dospělé ConfiDental ošetření kořenových kanálků  •

Paní zubařka je skvělý odborník s velmi citlivým a ohleduplným přístupem k pacientovi a jako bonus je i báječný člověk, který má k ruce moc fajn sestřičky.

• Zubní ordinace pro děti a dospělé ConfiDental keramické korunky  •

Celý život jsem měl panickou hrůzu ze zubařů. Zažil jsem desítky různých zubařů a ordinací (nejen v Čr) a tolik bolesti se zuby, že mi nedokázali nikde dlouhodobě pomoci. Žádnému zubaři už jsem nevěřil. Naposledy jsem dal na doporučení kamarádky a objednal se k paní doktorce Vasylevské (v té době pracovala v ordinaci MAGIC SMILE). Její bezkonkurenční lidský přístup k pacientům a její schopnosti mě přes moji letitou totální nedůvěru k zubařům přesvědčili. Zachránila mi zuby, zbavila mě bolesti a vše mi vždy skvěle vysvětlila. Už nikdy nechci jiného zubaře než jenom ji. Osobně doporučuji tuto zubařku každému. Díky ní se stalo nemožné - a to že se poprvé v životě k zubaři těším.

• Zubní ordinace pro děti a dospělé ConfiDental zubní vyšetření  •

MDDr. Yuliia Vasylevska

Dobrý den , vážený pane Král. Moc Vám děkuji za Vaše kladné hodnocení. Také se vždy těšíme na Vás v naše ordinaci.

• E

Skvělá paní doktorka mi moc pomohla při řešení problému se zánětem dásní. Ihned odpověděla na email z dotazem, po zavolání mě objednala, už na druhý den. Jsem ráda, že jsem našla někoho kdo se snaží zuby léčit a zachránit. Výhoda je, že po telefonické domluvě, můžete využít pohotovost o víkendu a o svátcích. Výbornou paní lékařku mohu doporučit.

• Zubní ordinace pro děti a dospělé ConfiDental zánět  •

MDDr. Yuliia Vasylevska

Vážená paní Fialová, děkuji za Váš názor. Jste velmi příjemný člověk a spolupracující pacient. Bylo mi v radost Vám pomoci.