Praktický lékař pro dospělé

Chodovická 466, Praha 19300

• T

Doktorka ma odmietla ošetriť s výhovorkou, že nepatrím k nej a že má plno (v čakárni nikto nebol). Ja ešte nemám svojho lekára, práve si ho hľadám, ona to však určite nebude. Neochotná pomôcť pacientovi, ktorý trpí bolesťou. Maximálne ju neodporúčam!

Paní doktorka je milá, hodná, lidská. Někdo to musí vyvažovat, takže sestra tam zastupuje něco jako drsnou stránku života. Pokud jste v ordinaci všichni v osm ráno a máte všechny náležitosti dokonale v pořádku, nemáte drzý pohled a jste pokud možno zdraví a vlastně nic nechcete, nebudete s ní mít větší problém.
    Pokud by i sestra byla podobně lidská jako paní doktorka, už by to nebyla ordinace praktického lékaře, ale lázně. Ale my jsme tu od toho, abychom byli problémoví, otravní pacienti, pochopte

• N

Paní doktorka je opravdu bez chyby, vše vysvětlí, je ochotná, vstřícná, má lidský přístup a snahu poslat pacienta na pokud možno všechna odborná vyšetření o kterých se domnívá, že je pacient potřebuje. Sestra je pravý opak. Zatrpklá starší žena, zlá a neochotná. Nejradši by byla kdyby nikdo nechodil. Nechápu proč tato osoba nadále vykonává činnost sestry...doporučuji paní doktorce aby jí vyhodila, vše by pak lépe odsýpalo.

• Paní doktorka Železná je vstřícná,milá doktorka na pravém místě neměnila bych zato sestru bych vyhodila na mimutu. Je hrubá pořád si stěžuje a po 10 hodině dopoledne už nechce v ordinaci vidět žádného pacienta. Těšila se na duchod proč není doma

• Paní doktorka Železná je velmi příjemná a vstřícná. Zato sestra chronicky nepříjemná osoba, které bych dala pěstí už mezi dveřmi. Ani se nedivím, že její manžel tráví tolik času v hospodě.

• paní doktorka je fajn, sestra na odstřel

• the best

• Velice vstřícná a erudovaná lékařka. Nezná jenom pacienty, ale celé rodiny. Bohužel i přesto, že mne léčila po desetiletí, nemohu dál využívat její služby. Její zdravotní sestře se podařilo u mně vyvolat psychický blok. Nejsem už schopna do její ordinace vkročit. A tak léky, které potřebuji, sháním jak se dá.

• Tato praktická lékařka mně podle potřeby mého zdravotního stavu léčí od roku 1984. Jsem muž ve věku 63 let a do 50 let jsem lékařskou péči téměř nepotřeboval. Doktorka Źelezná má vyjímčně lidský přístup k pacientům,vysvětlí příčiny onemocnění i důvody navrhované léčby.Je trpělivá i ke starým lidem, kteří okamžitě nepochopí opatření a nutnost návštěvy specialisty. Pokud nebudu nucen, nebudu svoji lékařku Taťánu ŽELEZNOU měnit.

• Příjemná, obětavá a pečlivá. sk