Vzdělání:
studijní obor všeobecné lékařství, studium zakončeno promocí 10/2008
9/1998 – 6/2002 Gymnázium U Libeňského zámku
studium zakončeno maturitní zkouškou
Pracovní zkušenosti:
12/2010 – dosud MUDr. Otakar Maňas, praktický lékař, nábřeží Ludvíka Svobody 12, Praha 1
předatestační příprava v ordinaci všeobecného praktického lékaře v rámci
rezidenčního místa MŠMT
12/2010 – dosud Nemocnice Žatec o. p. s., Husova 2796, Žatec
sekundární lékař interního oddělení
výkon ústavní pohotovostní služby
11/2008 – 12/2010 Nemocnice Žatec o. p. s., Husova 2796, Žatec
sekundární lékař interního oddělení
práce na lůžkové a ambulantní části interního oddělení, výkon ústavní
pohotovostní služby
2/2002 – 6/2008 Bowling V Továrně v. o. s., Vlastislavova 11, Praha 4
číšník
Více O mně

Martin Holík
Poliklinika Pod Marjánkou

PodMarjánkou 1906/12, Praha 169 00

Velice profesionální, důsledný i milý lékař. Kéž by bylo takových víc.

• T

Nejlepší praktický lékař, kterého jsem zažila, nestalo se mi zatím (naštěstí) nic, co by nemohl vyléčit, příjemný a pečlivý, je ochoten vyslechnout a pomoct i když se jedná o nějakou drobnost (např. problém se spánkem). Mohu jen doporučit!

• Poliklinika Pod Marjánkou Jiný  •

Nejsem odborník na doktořinu, pouze na člověčinu. Přístup k pacientovi se zájmem o svou profesi i o druhého člověka.

• Poliklinika Pod Marjánkou Jiný  •

• Naprosto profesionální přístup, nikdy mi pan doktor nic nezanedbal a vždy byl velice příjemný a vstřícný a snažil se udělat maximum. Moc děkuji.

• Poliklinika Pod Marjánkou  •

• Přístup pana doktora je více než standardní, upřímný a milý. Usměvavá sestřička je jako velký bonus. Neměnila bych a vřele doporučuji.

• Poliklinika Pod Marjánkou zdravotní problém  •

• Pán doktor je veľmi milý a ochotý. Chodím k nemu už 4 roky a som spokojná. Vždy mi venuje toľko času, koľko potrebujem, vypočuje ma a odpovie mi na všetky otázky. Keď som prišla s rýmou, zamyslel sa, či sú potrebné antibiotiká alebo nie. Vždy sa zamyslí, čo je pre moju situáciu najlepšie a snaží sa čo najlepšie poradiť. Je to najlepší lekár, akého som doteraz stretla. A pani sestrička je tiež príjemná. :) 100% spokojnosť.

• Poliklinika Pod Marjánkou  •

• Výborný lékař!!! Po dlouhé době první, kdo projevil zájem o to pátrat po příčině nemoci spíš, než bezhlavě předepisovat ATB. Z každé návštěvy u něho mám vždy dobrý pocit. Je usměvavý, dobře naladěný a jedná s vámi lidsky :) zkrátka má to, co spoustě doktorům schází!

• Muj nazor,i kdyz mlady "nenechte se mýlit",super profecional ,ma prechled,a lidcky jednani,vzdy je usmivabi na krienti a okoli,a hlavne svuje prace bere vazne,muje byt priklad pro nektery doktory a lidi (ze nechaj a´t unava vitezit na profesionalitat) dekuji moc a pokracujte takle.hodne stesty a zdravy.Carlos Casamayor

• Pan doktor je velice příjemný člověk, který rád s čímkoliv pomůže a rád si na Vás vždy najde čas. Nic nepodceňuje a nezanedbává preventivní vyšetření. Je taktéž rychlý a nenechá své pacienty dlouho čekat před ordinací. Definitivně doporučuji!
    V.F.

• opravdu skvely doktor se super pristupem a udela si na vas dostatek casu aby neco nezanedbal , velmi doporucuji