Ludmila Semerádová
Praktická lékařka pro dospělé

Plaňanská 573/1, Praha 10800

• Váš účet byl odstraněn

Asi jsem měla smůlu, či co, ale MUDr. jsem viděla pouze při vstupní prohlídce. Kdykoliv jsem tam byla poté, seděla tam úplně jiná ženská.
    A všechny ty ženské měly společné jediné - dlouhé pauzy mezi pacienty, neustálé odchody z ordinace za kafíčky, pozdní ranní příchody do ordinace (a následný údiv, že po nich chci něco honem, protože pospíchám do práce - narozdíl od nich tam chci být včas)...
    Pokud MUDr. Semerádová v ordinaci věčně není a já už ani nevím, jak vypadá, tak to pro mě bylo jednoznačné - změna lékaře.

• Pacient

Přešla jsem k paní doktorce začátkem roku od lékařky, která na vás koukla ode dveří se slovy " co chcete"?. Nebe a dudy.jsem teď velmi spokojena.

• Váš účet byl odstraněn

Plus: Ochotná, vždy poradí, při každém problému vyšetří, předepíše léky a dá spousty "babských" rad co by se v dané nemoci mělo a nemělo.
    Minus: Když na ní natrefíte v její blbý den, dokáže být pěkně protivná a nepříjemná. Ale je to jak kdy.

Nejlepší.

• Pacient

Kdyby tak všichni lékaři měli tak zodpovědný přístup k pacientovi, poslouchali, co jim pacient říká a zároveň používali zdravý rozum jako paní doktorka, bylo by na světě o něco líp.

• Pacient

pani doktorka leci celou moji rodinu jiz roky a nevymenila bych ji. prijemna rychla a nikdy nezapomene prohlednout i pri sebemensim jejim podezreni zrad.problemu. doporucuji

• Pacient

Těší mě reakce pacientů na přístup paní doktprky. Naprosto se s nimi ztotožňuji. Jen více takových lékařek!!!!!!
    DK

• Pacient

Paní doktorka je báječná, Léčila mnoho let mji babička a já sama jsem její pacientkou již více než 20 let. Vždy jsem byla spokojená.

• Pacient

Velmi ochotná a milá. Navíc rychlá a pamatuje si snad veškeré problémy každého pacienta. Dáma na svém místě :-).

• Pacient

Poslední poctivá praktická lékařka, která umí dobře a trvale uzdravit nebo dobře odeslat na příslušné jiné oddělení.