• Ortoptika

• Vyšetření rtg

• Vyšetření pohybového aparátu

• Ultrazvuk

Filip Hebelka
Ambulance ortopedie Hanspaulorto s.r.o.

Mazurská 4, Praha 181 00

Hanspaulorto s.r.o.

Mazurská 484, Praha 8, Příbram 181 00

Pan doktor (na rozdíl od minulého) určil problém, vyléčil a skvěle odoperoval. Navíc je velice empatický, vše podrobně vysvětlil, o problém se opravdu zajímá. Také ostatní personál je vstřícný i prostředí je milé.

MUDr. Filip Hebelka

Vážená paní Miloslavo, děkuji Vám za milé a kladné hodnocení a přeji Vám pevné zdraví.
    Filip Hebelka

Vynikající odborník, skvělý operatér. Velký machr na operace ramen, kolen, kyčlí a k tomu specialista na ruce. Navíc je neuvěřitelně empatický, vstřícný a vždy se snaží najít optimální řešení problému. Pana doktora rozhodně doporučuji!

• H

Špičkový lékař. Ve chvíli, kdy mě jinde odbyli, pan doktor mi pomohl. Mám opakovanou zkušenost a mohu jen doporučit.

• R

Naprostá spokojenost, pan doktor HEBELKA je skvělý empatický lékař. Naprostá spokojenost

• jiné místo Jiný  •

Skvělý pan doktor a velký profesionál. Operace kolene dopadla dobře a kdybych k němu nešel, vůbec bych od předchozího doktora nezjistil, co všechno mám v háji a že bych měl za pár let velké problémy.

• R

Pan doktor Hebelka mi opravil ruku po zpackaném ošetření zlomeniny jistou paní doktorkou. Vysvětlil mi, co se bude dít během operace. K pacientům má velmi dobrý přístup, nedělá ramena, jsem ráda, že jsem se k němu dostala. Děkuji. Mohu jen doporučit. Operoval mě v nemocnici v Berouně a zde jsem byla též velmi spokojena.

• Hanspaulorto s.r.o. ortopedická chirurgie  •

Mudr.Hebelka je profík.Přišla jsem za ním s artrozou palce na obou rukách,už šlo jen operovat,tudíž dát protézu kloubů.Teď už mám oba palce odoperované a nic mne NEBOLÍMoc mu děkuji L.Šmatláková.

• Hanspaulorto s.r.o. ortopedická chirurgie  •

Měla jsem velké bolesti pravé nohy. Prošla jsem si několika lékaři a k ničemu to nevedlo. Na doporučení jsem se dostala k MUDr. Hebelkovi. Zjistil o co jde a začal s léčenim. Do Prahy to mám skoro 100 km a neměnila bych. V loni a letos mě operoval oba kolenní klouby a tím mě zbavil velkých bolestí. Je to skvělý lékař a má pěkný přístup k pacientům bez ohledu jestli je mladý nebo v pokročilém věku. Ještě jednou moc děkuji. Knauerová Milena

• V

Ordinace MUDr. Hebelky a její personál mi způsobila zázračné vyléčení ramene kde šlacha od bicepsu chtěla nalézt jiné možné místo pro její pohyb. Teď vážněji, k mému překvapení jsem nalezl pomoc v běžné ordinaci ale se skvělým personálem. Sestra má o všem přehled a pacienty odbavuje naprosto bezchybně. Lékař je osoba na svém místě a díky jeho zkušenostem a dlouhodobé praxe dokázal po sdělených informacích velmi lehko najít řešení obtíží uvnitř ramenního kloubu. Jsem velmi potěšen, že jsem mohl vidět a cítit chuť a um v pomoci pacientům.

• Ambulance ortopedie Hanspaulorto s.r.o. Jiný  •

Operoval mi obě endoprotézy kyčelního kloubu, zápěstí levé ruky. Termíny operací mě byli nabídnuté během několika týdnů. Hodnotím přístup lékaře odbornost, citlivost, profesionalita, skromný člověk, doporučuji všem