Pan doktor je první ortoped, který mi přesně řekl, co mi je, jaké jsou možnosti, co mě čeká. Operoval mi koleno (TEP…) a vůbec nevím, že mám v těle něco cizího. Úžasně se mi ulevilo a už se těším na druhé. Velice oceňuji, že opravdu vše vysvětlí a věnuje se plně každému pacientovi, i za cenu prodloužené ordinace. Nikdy bych neměnila.
Paní Jitku navštěvuji už asi pět let vždy, když se u mě vyskytne nějaké zdravotní omezení při každodenním… sportu. Přesně popíši aktuální zdravotní stav a následně mi jsou doporučeny cviky na odstranění akutní bolesti. Úleva a návrat ke sportu obvykle přichází po pár dnech. Dnes už jsem schopný si některé menší bolístky odstranit pomocí speciálních cviků sám. Metoda paní fyzioterapeutky je pro mě jedinečná v odstranění příčiny bolesti aktivním cvičením, aniž bych musel výrazně omezit sportování. Žádná klasická diagnóza jako 14 dní být v klidu a pak doufat, že vše bude v pořádku, tady neexistuje. Návštěvu doporučuji všem a hlavně aktivním sportovcům.
Vynikající přístup, během léčby maximálně komunikuje, poradí, je všímavý, zajímá se o pacienta. Po hodinové terapii …je člověk jako znovuzrozený, doporučuji všem co mají problémy s pohybovým aparátem.
Pan doktor mi velmi pomohl . Měla jsem dlouhodobé obtíže se šlachami na ruce. Po návštěvě více lékařů, kde mi neustá…le byly podávány medikamenty a ruka opakovaně fixovaná , mi tento pan doktor, okamžitě po vyšetření , správně diagnostikoval povahu a typ postižení a navrhl správnou léčbu. Operaci.
Tuto provedl s absolutním úspěchem. Pan doktor je velmi milý, vstřícný.
Velmi příjemná a lidská je i sestřička p. Horová, která se vzorně o pacienty stará.