• Všeobecný praktický lékař

David Mayer
PoliklinikaLípa

Seydlerova 8/2451, Praha 15500

Dozvěděl jsem se informaci, že by údajně sestřička Kateřina měla odejít pryč z ordinace MUDr. Mayera.
    Doufám a také pevně věřím, že k této situaci nikdy NEDOJDE! Bez její přítomnosti, zkušeností a organizace si vůbec nedokážu představit další chod této ordinace!

Paní Kateřina je velice zkušená a milá sestřička, která dokáže perfektně zpracovat chod ordinace, zpracovat veškerou příslušnou dokumentaci a vyřídit vše, co je třeba. A to velmi rychle a správně. Navíc umí v případě potřeby i dobře poradit.

Ve svém věku jsem již zažil v životě dost různých lékařských ordinací a zdravotních sester, ale ještě nikdy jsem nemohl hodnotit zdravotní sestru na tak vysoké úrovni, jako u paní Kateřiny!
    Moc doufám, že k jejímu odchodu z ordinace MUDr. Mayera nedojde, protože jinak bych musel "pátrat", do které jiné ordinace paní Kateřina přešla!

• B

> "Sestřička paní Mayerová je srdcem i duší ordinace.
    > Vždy ochotná poradit a pomoci, zařídit a vyřídit veškeré administrativní i některé medicínské( očkování apod.)> úkony.
    > Bez ní si fungování ordinace MUDr. Davida Mayera vůbec neumím představit.
    > Její odchod by mohl být pro ordinaci velmi fatální.
    > Moc jí děkuji a doufám, že taková situace nikdy nenastane

• E

Poděkování zejména sestřičce, která je sice na první pohled přísná, ale díky svému aktivnímu přístupu mému manželovi rychle zajistila odbornou péči a nabídla v případě potřeby i pomoc mimo ordinační hodiny.

• PoliklinikaLípa Jiný  •

Doktor velmi arogantní. Potreboval jsem neschopenku, nechal mě 3 hodiny čekat v čekárně, aby mi následně řekl, že me nevysetri, neboť jsem nemocný a on přijímá jen zdravé pacienty

• jiné místo Jiný  •

Pan doktor funguje na principu "přítel na telefonu". Výhra je, když vůbec dorazí do ordinace(Říčany).Ordinační hodiny, jsou pro něj jen čísla na dveřích. S respiračním onemocněním tam nechoďte, bude na vás koukat , jako byste měli prašivinu.Do krku se nepodívá, asi aby něco náhodou nechytil. V podstatě vám doporučí udělat si testy z lékárny a pak se uvidí, pardon uslyší.

• jiné místo Jiný  •

Řešila jsem akutní zdravotní problém v době, kdy byl pan doktor nemocný. Sestřička se mě velice ochotně ujala, zhodnotila muj stav a zajistila mi ihned ošetření u náhradní lékařky. Poté mi ještě zajistila další vyšetření, která se ukázalo, byla velmi potřebná. Moc jí děkuji za její péči a ochotu.

• R

Velká spokojenost s poskytovanými zdravotnickými službami, zejména sestřička (pí. XXXX) je velmi ochotná. Při nutnosti dalších odborných vyšetření vše ověří, nasměruje, vysvětlí, poradí atd. Její nadstandardní přístup k pacientům a energická a vstřícná povaha dokáže dodat optimismus i při závažnějším onemocnění, což velmi oceňuji.

• D

MUDr. Mayer se v ordinaci většinou nezdržuje, veškerou práci za něj vykonává sestřička pí Kateřina XXXX. Díky ní ordinace funguje, pí Mayerová je velice vstřícná, ochotná, pokaždé zvedne mobil a dokáže vždy dobře poradit i pomoci. Nebýt jí, už by ordinace dávno nefungovala.

• PoliklinikaLípa Jiný  •

Pan doktor bez empatie k pacientům,Člověk má pocit že optěžuje.Jeho paní pracuje na pozici asistentky tak ta je ještě horší,

• PoliklinikaLípa Jiný  •

• Super přístup. Odborníci a vždy vše vysvětlí. Sestřička je velice ochotná a dá se s ní vždy domluvit.