- Všeobecný praktický lékař
Roškotova 1, Praha 140 00
JR
Jsem u paní doktorky registrovaná dlouho a jsem spokojená, mockrát mi pomohla.
M.S.
Dobrý den, válí se tam jen za kapitace. Neumí zvednout telefon doktorka ani sestra. Doktorka neudělá ani před operační vyšetření, ať si táhnu do nemocnice.
• Sinuhet-ordinace PL s.r.o. • Jiný •
Na začátku jsem nabyl dojmu, že lepší lékařky není - moc příjemný přístup.
Postupem času jsem zjistil, že přístup je rychlý a příjemný zejména v případě využití placené služby. V ostatních případech tak milý a všetečný, jako zpočátku, není.
Moje hodnocení.
+ na drobné výjimky milé vystupování
+ erudovanost
- nedochvilnost
- nabyl jsem dojmu, že v ordinaci (lékařka a sestra) není úplně pořádek• Sinuhet-ordinace PL s.r.o. • Jiný •
Svobodova
Neleci, pouze rekne: pockame a uvidime. A to jeste pres telefon. Absolutne neschopna!
Váš účet byl odstraněn
Paní doktorka Rulíšková je úžasná - trpělivá, milá, profesionální, prostě skvělá! Nemohla jsem dlouho sehnat endokrinologa. Dnes se povedlo, konečně. Paní doktorka mi poslala skrze sms = e-recept a mám prášky. K novému endodoktorovi jsem objednaná až za měsíc. Skvělý servis! Díky Vám!
• Sinuhet-ordinace PL s.r.o. • Prosba o e-recept, po telefonu •
Váš účet byl odstraněn
Skvělá lékařka navíc s vysokou empatií a znalostí oblasti akutní mediciny a ARO Jednoznačně doporučuji.
3 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
zastupujici prakticky lekar
Dobry den,
rada bych se zeptala zda jste prebirala po Mudr. Nogolove i jeji pacienty. Byla to osetrujici lekarka ma i meho pritele. Meli bychom se dostavit na nejakou vstupni prohlidku?
Predem dekuji za odpoved.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, přebrala jsem pacienty po MUDr Nogolové. Pokud budete chtít, můžete se objednat na preventivní prohlídku telefonicky nebo mailem. Kontakty včetně emailové adresy i naše nepřítomnost…
vstupní prohlídka zaměstnanců
ráda bych se touto cestou zeptala, zde je možné u Vás podstopit vstupní prohlídku zaměstnanců a jaká je finanční odměna.
Děkuji a přeji hezký den.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Prohlídku do zaměstnání Vám může udělat praktický lékař u kterého jste registrovaná nebo smluvní lékař pro pracovnělékařské služby nasmlouvaný zaměstnavatelem. Praktický lékař…
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze